Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acorn TV ook in Benelux
#11
Op Android en lg ook en werken ook goed. Dus dan zijn al die bedrijven illegaal. Veel succes met je processen
Antwoord
#12
(19-12-2018, 13:25)natte schreef: Filmon ook alles gratis. En legaal. Ook alles astra 2. Pas op popcorn iptv is illegaal

Ik heb het even nagekeken en filmon.com is niet meer zo gratis als vroeger. De Britse zenders zijn op uitzondering van Pick TV nu ook betalend. Voor de rest zijn het vooral de samengestelde kanalen van filmon.com zelf die nog gratis zijn, maar dan wel in erbarmelijke kwaliteit. Zelfs de betaalde versie is wat ze noemen "HQ", maar dat is echt maar goed voor een retina scherm. Als je dat naar je TV cast dan is dat beeld toch niet aangenaam om te kijken.

Wie dus Britse zenders wil zien buiten BBC One en BBC Two, moet toch al gauw naar een satellietoplossing zoeken en gebruik maken van de overspill op de huidige beam die ze gebruiken. Het blijft trouwens de vraag hoe lang dat gedoogd zal worden. Zeker met de Brexit voor de deur is het zelfs niet zeker of wij in de Benelux nog BBC One en Two zulllen mogen blijven ontvangen. In een artikel in Totaal TV las ik het volgende: "Nog onzekerder is wat er met de landelijke zenders BBC One, BBC Two en BBC Four gebeurt na een Brexit in welke vorm dan ook. Deze zenders zijn bij de meeste Nederlandse en Vlaamse tv-aanbieders – als enige in Europa overigens – in het zenderaanbod opgenomen. De kans is niet uitgesloten dat bij een Brexit de doorgifte van deze zenders gewijzigd dan wel gestaakt moet worden. Bron: totaal.tv"

Alle andere internetbronnen voor deze Britse zenders zijn natuurlijk illegaal.
Proximusklant in Brussel met Netflix, Amazon Prime Video

*** https://www.queerflix.net/ | gratis LGBT films en series
*** http://frietievie.wixsite.com/frietv | streamingdiensten in België
Antwoord
#13
Is altijd zo geweest de WD kanalen zijn gratis de HD is altijd betalend geweest. De rest betaal je per zender ik doendit al bijna 10 jaar zo .
Antwoord
#14
over die Brexit staat al maanden verschillende artikels op dit forum in 1 topic over de Brexit, zoekmachine eens gebruiken geeft u veel lees voer Wink
Antwoord
#15
Ok dankopvolging
Antwoord