Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Agoria vreest dat Brussel door strenge normen geen 5G krijgt
#1
Brussel zal niet de eerste stad in België worden met 5G, waarschuwt branchevereniging Agoria. Het Gewest Brussel heeft te strenge normen voor de straling van antennes, en dat beperkt de operators in hun plannen. Antwerpen en Luik krijgen 5G eerder, denkt Agoria.
De Europese Commissie wil dat elk land in 2020 minstens één stad heeft waar 5G al beschikbaar is, een netwerk van ‘5G-steden’ Brussel zal daar niet bij horen, waarschuwt Agoria. Mogelijk wordt het zelfs een ‘witte vlek’.
Begin deze maand riepen de zeven grootste telecomoperators van het land samen met Agoria al op tot een "New Deal". "De telecomsector is bereid volop te blijven investeren in digitale netwerken en diensten, maar vraagt dat de overheid daarvoor het kader schept", meldde Agoria.

Agoria is een vereniging van bedrijven in technische sectoren, zoals industrie, IT en telecom. Er zijn meer dan 1.800 bedrijven lid.
Ericsson heeft in de Limburgse hoofdstad Hasselt een 5G-laboratorium aangekondigd, in samenwerking met start-up incubator Corda Campus.
www.master-magic.be
108 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
pff de groen en rooien houden weer alles tegen
Playmore-film1-netflix premium-betv-cine+-prime video-videoland-telenet-canaal digitaal-play sport-foxsport- ziggo sport-voo sport-spotify premium-NEW filmbox live hd-NEW moviemax-hd+-NEW play film.Alles legaal Heart
Antwoord