Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apple brengt Apple Music uit op Android
#1
Apple heeft een Android app uitgebracht van Apple Music. De muziekdienst is qua voorwaarden grotendeels identiek als op Apple apparaten. Voor familieabonnementen is echter minstens één account op een Apple apparaat noodzakelijk. De app is nog in beta, meldt Apple. Muziekvideo’s zijn pas later beschikbaar. Ter kennismaking is er een gratis proefperiode van drie maanden, net als eerder dit jaar op iPhone of iPad. Het bereik van de muziekdienst wordt vergroot tot alle Android smartphones met Android 4.3 of hoger. Daarmee wordt het een nog sterkere concurrent van bestaande diensten als Spotify, Deezer en Pandora. Apple meldt geen exacte aantallen gebruikers van Apple Music. In augustus werd een aantal van 11 miljoen genoemd, maar dat was nog in de gratis proefperiode voor Apple-gebruikers. Het ligt wel in de lijn der verwachting dat het marktaandeel stijgt, in directe concurrentie met bestaande diensten als Spotify, Deezer en Pandora.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
Apple Music krijgt een nieuwe functie ingebouwd waardoor gebruikers kunnen zien welke muziek binnenkort is te beluisteren. Gebruikers krijgen de mogelijkheid om in de 'Coming Soon'-sectie door aankomende muziek te bladeren.

De nieuwe functionaliteit is vrijdag uitgekomen, en komt naar gebruikers van Apple Music via een update van de applicatie; zowel voor iOS als voor macOS. MacRumors meldde de komst van de nieuwe functie als eerste, en gebruikers zullen waarschijnlijk gefaseerd toegang krijgen tot de nieuwe versie van de applicatie.

Binnen de Browse-sectie van Apple Music komt nu een Coming Soon-afdeling te staan, waarin gebruikers kunnen zien welke muziek binnenkort naar de streamingdienst komt. Bij de getoonde informatie komt ook de releasedatum te staan. Spotify heeft een vergelijkbare feature, via een playlist met muziek die onlangs is uitgekomen.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#3
amaai dat zou pas revolutie zijn
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord