Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apple tv start eind 2017 met eigen tv content
#11
(14-03-2018, 19:36)natte schreef:
(14-03-2018, 13:51)master-magic schreef:
(14-03-2018, 08:15)natte schreef:
(13-03-2018, 16:49)master-magic schreef: Apple gaat een eigen streaming videodienst opzetten. Er zijn geen plannen om een bestaande dienst zoals Netflix over te nemen. Dat stelde volgens De Telegraaf Eddy Cue, hoofd Apple Software en Services, tijdens het South by Southwest-festival (SXSW) in Austin (Texas). Daarmee verwijst Cue al langer aanhoudende geruchten dat Apple Netflix zou willen overnemen naar de prullenmand.

Apple heeft de afgelopen tijd een veertigtal experts op het gebied van contentproductie aangenomen, zoals Jamie Erlicht en Zack Van Amburg die door Apple bij Sony werden weggekocht. Vorig najaar bracht de Wall Street Journal naar buiten dat Apple één miljard dollar uittrekt om originele films of series te produceren voor downloaddienst iTunes of een nieuw op te zetten streaming videodienst.

Cue vertelde dat Apple een dienst zal opzetten die zich, anders dan Netflix, zal richten op een kleiner aantal series van hoge kwaliteit. Andere grote concurrenten van een (s)VoD-dienst van Apple zijn Amazon (vooral in de VS en het VK) en Hulu (vooral in de VS).

Vooral klein aanbod topseries is hier belangrijk. vrees doodgeboren mus

als ze een abbo aanbieden met de allerlaatste nieuwe films tegen democratische prijs kan dit het play film aanbod wel vervangen.
zie op het iTunes aanbod toch recentere films dan bij play en ook nog veel oudere.

Das waar maar ze willen streaming alleen. Geen lineaire tv

doen ze nu toch ook al als je films aankoopt via iTunes, als je die via een abbo zou kunnen streamen is dat wel interessant.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#12
ik weet niet intressant ik heb dat 2 jaar ook bij videoland gehad en vele jaren bij playmore. ze zenden toch veel mindere films uit en af en toe een topfilm
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord