Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apps
#1
Gisteren kon ik plotseling geen apps meer openen.Iemand een idee hoe dit kan komen.Ik ging gewoon links onderaan.Klikte en kwam dus op de pagina met apps zoals gewoonlijk maar kan wel geen enkele app meer openen.Ik heb deze morgen een systheem herstel gedaan maar dit heeft ook niet geholpen.Tevens is mijn muziek ook uitgevallen,als ik de stekker van mijn boxxen uit trek heb ik nog wel enig geluid via mijn laptop zelf.
Antwoord
#2
bedoel je op je tablet of op je decoder of laptop?
Antwoord
#3
Zal wel op zijn Windows PC zijn he natte,goed lezen Wink
Antwoord
#4
Zoals master zegt
Kan dat iets te maken hebben met die nieuwe update,dat ik dan een andere handeling moet doen om die apps te openen.Want mijn muziek gaat ook niet meer het is allemaal zo eigenaardig.
Antwoord
#5
zoals ik al zei naar een vorig herstelpunt gaan
Antwoord
#6
(14-05-2014, 20:39)natte schreef: zoals ik al zei naar een vorig herstelpunt gaan

Dat helpt niets heb dit al twee maal gedaan.Dit verandert niets.
Antwoord
#7
Zijn dat die tegeltjeskermis in Windows 8.1 Dimira ? Op mijn laptop werken die wel hoor en ik heb ook Windows 8.1 Update 1. Gisteren nog 21 Updates gehad.
En ik heb vandaag verschillende tegeltjes gewoon kunnen openen zoals gewoonlijk.
't Zal aan je pc liggen dan.
Antwoord
#8
Dimira, even googelen en " apps in windows 8.1 werken niet meer " intypen. Dan krijg je verschillende sites waar oplossingen te vinden zijn.
Misschien kan dit je helpen.
Antwoord
#9
(14-05-2014, 22:25)Dreekes schreef: Zijn dat die tegeltjeskermis in Windows 8.1 Dimira ? Op mijn laptop werken die wel hoor en ik heb ook Windows 8.1 Update 1. Gisteren nog 21 Updates gehad.
En ik heb vandaag verschillende tegeltjes gewoon kunnen openen zoals gewoonlijk.
't Zal aan je pc liggen dan.

Tegeltjeskermis ik weet niet wat jullie daar in feite mee bedoelen,maar ik denk dat je dus bedoeld door links onderaan te klikken en dan kwam je bij je apps?En toen kon ik die ook altijd openen tot gisreren of eergisteren,maar nu weet ik dus niet of die nieuwe update is geïnstalleerd want bij mijn laptop moet ik dit niet doen die doet dat zelf.En ik ben eens in de geschiedenis gaan zien en er staat er één in maar dat nr is niet het geen dat hier was gezegd.Bij mij staan er twee van KB2919355 en dus niet 55
Antwoord
#10
bij update is dit vervangen door een pijl naar apss
Antwoord