Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CEO Orange Belgium haalt uit naar plannen De Croo
#1
CEO van Orange Belgium Michael Trabbia is voorstander van meer concurrentie op de Belgische telecommarkt, maar de topman ziet weinig in de plannen van vicepremier en minister van Telecom Alexander De Croo om de weg vrij te maken voor een vierde operator in België.
In een interview met De Tijd zegt Trabbia nieuwe providers te verwelkomen, maar een vierde netwerk is volgens hem overbodig. Trabbia stelt dat er op de Belgische mobiele markt geen probleem is met concurrentie en verwijst daarbij naar spelers als Medialaan, VOO en LycaMobile.

Op de vaste markt ligt het volgens Trabbia anders. "Daar stelden Proximus en Telenet pas na regulering hun netwerken open", zegt hij.

'Zuinig zijn op frequenties'

Trabbia stelt verder dat er helemaal niet genoeg geld beschikbaar is voor de bouw van een vierde netwerk in België. Bovendien zou kostbare frequentie moeten worden opgeofferd. "We moeten voorzichtig zijn met die frequenties. We hebben ze nodig, speel er alstublieft geen roulette mee."

Overname Voo

Dit jaar schreef De Tijd dat Orange Belgium interesse zou hebben in de Waalse kabelaar Voo. Ook Telenet overweegt de acquisitie van Voo en zou hier EUR 1,3 miljard voor over hebben. Voo zelf zegt niet in de etalage te staan.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
Orange meer kansen.
Antwoord