Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CEO Orange : Mobistar wordt binnenkort Orange
#1
Mobistar, de tweede gsm-operator op de belgische markt, wordt binnenkort omgedoopt in Orange, de naam van de franse moedergroep.
Dat heeft Stephane Richard, de CEO van Orange, aangekondigd op twitter. Maar voorzitter Jan Steyaert houdt in een reactie de boot af.
De rebranding is geen feit. De raad van bestuur van Mobistar heeft er nog geen beslissing over genomen.

Mobistar zit net in een moeilijke periode waarin de operator probeert recht te krabbelen, na klappen van de concurrentie, 
onder meer omdat Mobistar nog steeds geen volwaardige telecompakketten kan aanbieden met mobilofonie, internet en televisie.
Het bedrijf wordt bovendien in de hoek geduwd omdat groothandelsklant Telenet Mobistar de rug toekeerde en concurrent BASE aan het inlijven is.
De Tijd
Antwoord
#2
dat hing al lang in lucht en heb ik hier al ergens gemeld
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
#3
ik had zelfs horen waaien dat mobistar zou overgenomen worden

De Belgische provider Mobistar overweegt zich te hernoemen naar Orange. France Telecom, dat zelf de naam Orange gebruikt, is voor 52 procent eigenaar van de Belgische provider en heeft verzocht om de naam te wijzigen.

De directeur van Orange zegt op Twitter dat de naamswijziging binnenkort moet plaatsvinden. Ondanks het meerderheidsbelang van Orange lijkt de Belgische provider niet direct van zins om de naamswijziging door te voeren. Tegenover persbureau Belga meldt de raad van bestuur dat het een verzoek van Orange om de naam te wijzigen heeft ontvangen en aan het bestuderen is, maar dat er nog geen beslissing is gevallen.

Het is volgens het bestuur van Mobistar niet voor het eerst dat France Telecom zo'n verzoek heeft ingediend. Omdat de naamswijziging nog niet heeft plaatsgevonden, lijkt het erop dat Mobistar de wijziging van de naam eerder heeft afgewezen.

Als Mobistar de naamswijziging doorvoert, is het de tweede grote rebranding van een Belgische provider in de afgelopen periode. Belgacom besloot al zijn diensten onder de naam Proximus aan te bieden, de naam waaronder het al jaren mobiele diensten aanbied
Antwoord
#4
ze hebben voor belgie al een nieuwe CEO nodig, de huidige gaat naar Egypte

De ceo van Orange Belgium, Jean Marc Harion, legt zijn mandaat neer. Hij wordt ceo van Orange Egypte. Dat heeft het telecombedrijf zopas bekendgemaakt.

Orange Belgium is het vroegere Mobistar. Harion was sinds 2011 ceo bij Mobistar, waar hij Benoit Scheen opvolgde. Hij zal zijn mandaat neerleggen op 31 augustus en zal voorgedragen worden aan de raad van bestuur van Orange Egypte om daar ceo te worden.

De voorzitter van de raad van bestuur van Orange Belgium zal eerstdaags de raad van bestuur bij elkaar roepen om een nieuwe topman aan te duiden.

Orange Belgium is een filiaal van de Franse telecomgroep Orange.
Antwoord
#5
Mischien een Egyptenaar hier
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord