Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
De nieuwe tv box
#1
Ik heb de nieuwste tv box van "Telenet" en heb onlangs gelezen dat er via "Ziggo" het zusterbedrijf van "Telenet" een nieuwe updatesoftware is verschenen 4.19av.

Wanneer zou die er bij "Telenet" aankomen?

PS:

Ziggo verbetert beeldkwaliteit Mediabox Next

Ziggo heeft een nieuwe update voor 4K Mediabox Next uitgebracht. 
De nieuwe firmware heeft versienummer 4.19AV. Ziggo heeft in de nieuwe firmware vooral verbeteringen in het videodeel van de decoder doorgevoerd. Het kabelbedrijf heeft klachten van gebruikers van Mediabox Next serieus genomen. De beeldkwaliteit is verbeterd omdat een ingeschakelde scherpte-filter is uitgezet. Dit zorgt ervoor dat het beeld scherper en natuurlijker overkomt. Ziggo is 13 november begonnen met het gefaseerd versturen en installeren van de nieuwe firmware naar Mediabox Next bruikleendecoders. Uiteindelijk moeten alle meer dan 300.000 decoders uiterlijk voor zaterdag met de nieuwe firmware voorzien zijn.

Scherper beeld Mediabox Next

Ziggo laat aan klanten over de nieuwe update weten: 'Je wilt natuurlijk een zo scherp mogelijk beeld van je mediabox. Op dit moment voelt die soms alleen iets té sterk aangezet. Ja, dat kan ook. Daarom hebben we deze update het scherpte-filter uitgezet. Daardoor verbetert de beeldkwaliteit en worden contouren nu verfijnder weergegeven.
Verder roept het kabelbedrijf gebruikers op om ervaringen met de nieuwe firmware met elkaar te delen om zo de beeldprestaties van de bruikleen decoder te verbeteren. 
Gebruikers van Mediabox Next die last hadden van het scherpte probleem en de beeldinstellingen van de televisie handmatig hebben aangepast dienen wel rekening te houden dat deze beeldinstellingen na installatie van de nieuwe firmware weer aangepast dienen te worden.
Antwoord
#2
de vraag is of telenet deze firmware nodig vind op hun decoders, we zullen het wel snel weten vanaf de volgende update of dit er ook inzit deze aanpassing.
Antwoord