Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Disney wil een eigen dienst aanbieden met streaming
#81
The Walt Disney Company ziet in het delen van een abonnement met andere huishoudens van bijvoorbeeld familie, vrienden en kennissen een bedreiging voor het succes van streamingdienst Disney+.

Disney+ gaat hierdoor het delen van het abonnement met anderen buiten het eigen gezin actief aanpakken. Het gaat technieken inzetten om het delen van abonnementen te detecteren. Als dit wordt geconstateerd, wordt het abonnement direct op non actief gezet. Het lijkt erop dat bij Disney+ in ieder geval dezelfde techniek voor het detecteren van delen van abonnement gebruikt gaat worden die al langere tijd bij Netflix, Hulu en ESPN van toepassing zijn. Het aantal abonnementen die bij deze streamingdiensten op non actief zijn gezet, is echter uiterst klein.

Disney+ abonnement

De mogelijkheden die bij het Disney+ abonnement worden geleverd, nodigen overigens wel uit tot het delen van het abonnement met derden. Standaard levert Disney+ namelijk het gelijktijdig kijken op vier verschillende apparaten aan. Bij Netflix moet het abonnement naar de duurste variant opgewaardeerd worden om deze kijkmogelijkheid te verkrijgen.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
#82
Vorige week kondigde Disney aan dat Nederland, op 12 november, bij de eerste landen hoort waar de streamingdienst Disney+ gelanceerd gaat worden. De afgelopen dagen is de volgende concurrent van Netflix, Videoland en de traditionele (kabel)tv-aanbieders volop in het nieuws. Ook probeerden analisten te voorspellen hoe het Disney+ in Nederland zal vergaan in vergelijking tot de hiervoor genoemde concurrenten.

Behalve een relatief voordeliger maandtarief biedt Disney+ standaard ook 4K content zonder meerprijs aan. Enkele maanden geleden maakte CEO Kevin Mayer al bekend dat Disney+ een kindvriendelijke streamingdienst wordt. Dat betekent dat er geen content van Fox of ABC, of andere films en series die bij kijkwijzer boven PG-13 gewaardeerd worden, op Disney+ te zien zal zijn. Daarvoor heeft het concern in de VS de streamingdienst Hulu. De kans bestaat dat Hulu in de toekomst ook in andere landen gelanceerd gaat worden, aldus Mayer.

Delen abonnement buiten gezin aanpakken

Disney+ wordt met een tarief van EUR 6,99 per maand alvast goedkoper dan de meeste concurrenten. Omdat je met het standaard abonnement op vier apparaten gelijktijdig naar  Disney+ content kunt kijken wil de Disney wel actief gaan handhaven op het delen van abonnementen buiten het gezin. Indien geconstateerd wordt dat een abonnement tegen de regels in gedeeld wordt met personen buiten het gezin dan zal Disney het abonnement direct op non-actief zetten. Hoe de controle verloopt is niet duidelijk, al vermoedt men dat Disney daarvoor dezelfde techniek gebruikt als Netflix, Hulu en ESPN. In de praktijk is het aantal abonnementen dat bij die diensten op non-actief gezet wordt relatief klein.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
#83
en Disney+ gaat uitpakken met een primeur, een live action film dat enkel via het abonnement zal te zien zijn,
het gaat over Lady & The Tramp film versie dat vanaf 12 november zal te zien zijn via het Disney+ abbo.
alvast een warm maker voor de fans.
de trailer belooft al veel goeds.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
#84
Disney+ wordt een kindvriendelijke streamingdienst waarbij de nadruk niet op kwantiteit maar op kwaliteit ligt. Dit betekent dat films en series van bijvoorbeeld FOX en ABC niet via Disney+ worden aangeboden.

Disney+ baas Kevin Mayer maakte dit op de Disneyfandag D23 bekend. Hij maakte ook diverse titels bekend die vanaf 12 november bij Disney+ beschikbaar zijn. Hieronder bevindt zich ook een remake van de Disney klassieker Lady en de Vagebond. Direct na het bioscoop-window komt ook het kassucces The Lion King (remake) op Disney+ beschikbaar. Verder zijn nieuwe series van Marvel, Star Wars en personages die in deze series spelen aangekondigd. Toch is Disney bij de streamingdienst niet van plan om de nadruk op de hoeveelheid content te leggen. Volgens Mayer moet Disney+ vooral een kwalitatieve kindvriendelijke streamingdienst worden.

Hulu

Op Disney+ is alleen content afkomstig van Disney, Pixel, Marvel, StarWars en National Geographic beschikbaar. Film en series van bijvoorbeeld ABC, FOX en 21th Century worden via Hulu aangeboden. Hulu is eveneens eigendom van The Walt Disney Company en is op dit moment alleen in Amerika beschikbaar. Disney+ baas Mayer sluit echter niet uit dat Hulu in de toekomst in andere landen wordt uitgerold. Dit betekent natuurlijk wel dat weer een extra abonnement gekocht dient te worden om naar content van onder meer ABC en FOX te kunnen kijken.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
#85
Als online streamingdienst Disney+ op 12 november in Nederland verschijnt, kunnen abonnees naar minimaal 500 titels kijken. Dit is veel minder dan Netflix.

The Walt Disney Company maakt steeds meer over de eigen nieuwe streamingdienst Disney+ openbaar. Het abonnement is relatief goedkoop. Voor een maandabonnement moet in Nederland €6,99 betaald worden. Een goedkoper jaarabonnement komt voor €69,99 op de markt. Wellicht de grootste tegenvaller is dat Disney+ een kindvriendelijke streamingdienst wordt. Dit betekent dat films en series van Disney-bedrijfsonderdelen ABC, FOX, FX en andere onderdelen van 21th Century niet via Disney+ aangeboden worden. Hiervoor schuift Disney online streamingdienst Hulu naar voren. Hulu is op dit moment alleen in Amerika verkrijgbaar maar de verwachting is dat na de introductie van Disney+ ook Hulu in meer landen – en dus waarschijnlijk ook in Nederland – beschikbaar komt. Mogelijk dat Disney, net als in Amerika het geval wordt, combinatiebundels van Disney+ en Hulu gaat verkopen.

Films en series

Disney belooft dat bij de marktintroductie van Disney+ minimaal 500 titels films en series voor abonnees beschikbaar zullen zijn. De content wordt in de best mogelijke beeldkwaliteit geleverd. In meerdere gevallen is dit 4K Ultra HD. Disney levert bij het Disney+ abonnement gelijktijdig kijken op vier apparaten. Verder kunnen per abonnement maximaal zeven gebruikersprofielen aangemaakt worden. Disney heeft wel aangekondigd een actief beleid tegen het delen van abonnementen te gaan voeren.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
#86
The Walt Disney Company wil van de nieuwe streamingdienst kost wat het kost een succes maken. Het draait concurrent Netflix nog voor het officiële begin de duimschroeven aan.

Wie namelijk in Amerika een abonnement voor twee jaar koopt, krijgt het derde jaar gratis. Dit betekent feitelijk dat voor een bedrag van 140 dollar drie jaar lang gebruik van de online streamingdienst Disney+ gebruik gemaakt kan worden. De actie die op internet door Disney werd gepresenteerd. Dit zorgde direct dat de internetsite overbelast raakte en crashte.

Disney+ in Nederland

Disney+ komt in Nederland gelijk met Amerika en Canada op 12 november op de markt. Of de actie met een gratis jaar kijken ook in Nederland door Disney gaat aangeboden worden, is op dit moment niet bekend. Disney+ begint met minimaal 500 titels die in de best mogelijke beeldkwaliteit aan abonnees aangeboden gaat worden. In sommige gevallen is de content in 4K Ultra HD te bekijken.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
#87
Disney is in Nederland begonnen met het aanbieden van een gratis probeerversie van zijn streamingdienst. Er zijn apps beschikbaar voor Disney+ en de dienst is via de browser te gebruiken. Na twee maanden moeten gebruikers betalen.

De probeerversie is alleen in Nederland beschikbaar. Aanmelden is mogelijk via de website en via de Disney+-app voor Android of voor iOS en tvOS. Ook zijn er er apps voor de PlayStation 4, de Xbox One en voor LG-tv's met webOS. Bij het aanmelden moet een betaalmethode worden opgegeven, maar voor de proefperiode van twee maanden hoeft niet te worden betaald.

Tijdens de proefperiode is er een beperkt aanbod van films en series beschikbaar die al eerder zijn uitgebracht. De series die exclusief voor de Disney+ worden gemaakt komen pas vanaf 12 november naar de streamingdienst. Een abonnement kost dan 7 euro per maand of 70 euro per jaar.

Films en series zijn vanuit de browser te bekijken, maar niet te downloaden. Dat kan wel vanuit de Android- en iOS-apps. Met één account is het mogelijk om zeven profielen te maken en er kunnen gelijktijdig vier streams bekeken worden.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
#88
SVOD-dienst Disney+ is al actief in Nederland. Dat meldt de Direct-to-Consumer & International divisie van The Walt Disney Company. Mensen kunnen zich aanmelden voor een gratis proefperiode die loopt tot en met de eerder aangekondigde officiële lanceerdatum in Nederland, op 12 november 2019. Daarna kost een abonnement EUR 6,99 per maand.

Hiervoor krijgen abonnees content van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Tijdens de proefperiode gaat het om een selectie van films en series uit de Disney+ collectie. Voorbeelden zijn Avengers: Infinity War, The Lion King, Black Panther, Beauty & The Beast, Star Wars: The Last Jedi, Incredibles 2 en Frozen. De proefperiode is bedoeld om het platform technisch te optimaliseren vóór de officiële lancering van Disney+ op 12 november.

Actief handhaven

Elke film en serie is te downloaden en mensen kunnen tot op vier devices tegelijk in HD streamen. Er zijn tot zeven profielen aan te maken. Verder is er een apart kinderprofiel in te stellen. Disney+ gaat wel actief handhaven op het delen van een abonnement buiten het huishouden, zo werd eerder bekend.

Geschikte apparaten voor de streamingdienst zijn onder meer Android-tablets, -smartphones en -tv's, iPhone en iPad, Apple TV, Chromecast, XBox One en de PlayStation 4. Vanaf de lancering op 12 november zullen nog meer opties beschikbaar zijn.

Disney+ Originals

Vanaf 12 november zijn er ook Disney+ Originals te streamen. In het eerste jaar zal Disney+ meer dan 25 eigen series en 10 nieuwe films en documentaires releasen, waaronder de serie 'The Mandalorian' van uitvoerende producent en schrijver Jon Favreau en Lady en de Vagebond, een nieuwe uitvoering van de animatieklassieker uit 1955 – allebei te zien vanaf 12 november.

Abonnees schakelen vanaf 12 november automatisch over op een betaald abonnement en krijgen vervolgens toegang tot het volledige aanbod van Disney+ met de optie om op te zeggen wanneer ze willen.

Nederland eerste markt voor Disney+

In augustus werd bekend dat Disney voor haar streaming videodienst Nederland samen met de VS en Canada als eerste lanceermarkten kiest. Hierover was in maart al gespeculeerd - Nederland zou een goede testmarkt zijn - maar daarna bleef het stil.

Uit onderzoek van Telecompaper blijkt dat Disney+ een forse concurrent kan worden voor Netflix, dat voor streaming op vier devices in HD EUR 13,99 rekent. Ongeveer 1 op de 10 Nederlandse huishoudens wil wel een abonnement op de premium SVOD-dienst. Nog eens 29 procent overweegt een abonnement. Deels zal het om stapelen van abonnementen gaan. Van de 9 procent respondenten van het Consumer Insights-panel die aangeeft Disney+ inderdaad te willen gaan afnemen, geeft ruim de helft aan dit naast een bestaand VOD-abonnement te gaan doen.

Disney+ kondigde eind augustus op de Amerikaanse thuismarkt aan dat klanten bij een abonnement voor twee jaar het derde jaar gratis gebruik mogen maken van de dienst. Daarmee wordt de vanaf november beschikbare SVOD-dienst nog goedkoper dan Netflix. Disney+ is met EUR 6,99 per maand alvast goedkoper dan de meeste concurrenten en biedt daarbij standaard 4K-content zonder meerprijs aan. Een jaarabonnement kost EUR 69,99.

Kindvriendelijke content

Enkele maanden geleden maakte Disney-CEO Kevin Mayer bekend dat Disney+ een kindvriendelijke streamingdienst wordt, dus geen content van Fox of ABC, of andere films en series die bij kijkwijzer boven PG-13 gewaardeerd worden. Voor dergelijke content heeft het concern in de VS de streamingdienst Hulu die mogelijk in de toekomst ook in andere landen gelanceerd gaat worden.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
#89
Wat dat aanbod is, zie je hier beneden. Laat die druilerige herfst maar komen!

10 Things I Hate About You
20,000 Leagues Under the Sea
101 Dalmatians (1961)
101 Dalmatians (1996)
101 Dalmatians 2: Patch’s London Adventure
102 Dalmatians
(500) Days of Summer
A Bug’s Life
A Goofy Movie
A Kid in King Arthur’s Court
A Ring of Endless Light
A Wrinkle in Time
Adventures in Babysitting (1987)
Adventures in Babysitting (2016)
Aladdin
Aladdin and the King of Thieves
Aladdin II: The Return of Jafar
Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day
Alice in Wonderland (1951)
Alice in Wonderland (2010)
Alice Through the Looking Glass
Aliens of the Deep
Alley Cats Strike
Almost Angels
America’s Heart and Soul
Amy
An Extremely Goofy Movie
Annie
Ant-Man
Ant-Man and The Wasp
Apollo: Missions to the Moon
Around the World in 80 Days
Atlantis: Milo’s Return
Atlantis Rising
Atlantis: The Lost Empire
Avalon High
Avengers: Infinity War
Avengers: Age of Ultron
Avengers: Endgame
Babes in Toyland
Baby: Secret of the Lost Legend
Bad Hair Day
Bambi
Bambi 2
Bao
Beauty and the Beast (1991)
Beauty and the Beast (2017)
Beauty and the Beast: Belle’s Magical World
Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas
Beauty and the Briefcase
Bedknobs and Broomsticks
Bedtime Stories
Before the Flood
Benji the Hunted
Beverly Hills Chihuahua
Beverly Hills Chihuahua 2
Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta
Big Business
Big Hero Six
Bizarre Dinosaurs
Black Panther
Blackbeard’s Ghost
Blank Check
Bolt
Boundin’
Brave
Breaking2
Breaking Away
Bridge to Terabithia
Brink
Brother Bear
Brother Bear 2
Buffalo Dreams
Burn-E
Cadet Kelly
Camp Nowhere
Camp Rock
Camp Rock 2: The Final Jam
Can of Worms
Candleshoe
Captain America: Civil War
Captain America: The First Avenger
Captain Marvel
Cars
Cars 2
Cars 3
Cars Toon: Air Mater
Cars Toon: Hiccups
Cars Toon: Mater Private Eye
Cars Toon: Mater the Greater
Cars Toon: Monster Truck Mater
Cars Toon: Time Travel Mater
Cars Toons: Heavy Metal Mater
Casebusters
Cheetah
Chef Donald
Chicken Little
Christmas Cupid
Christopher Robin
Cinderella (1950)
Cinderella (2015)
Cinderella 2: Dreams Come True
Cinderella 3: A Twist in Time
Cloud 9
Coco
College Road Trip
Confessions of a Shopaholic
Confessions of a Teenage Drama Queen
Cool Runnings
Cow Belles
D2: The Mighty Ducks
D3: The Mighty Ducks
Dadnapped
Dan in Real Life
Darby O’Gill and the Little People
Davy Crockett and the River Pirates
Davy Crockett, King of the Wild Frontier
Day and Night
Decorating Disney: Holiday Magic
Den Brother
Descendants
Descendants 2
Diana: In Her Own Words
Diary of a Wimpy Kid
Dick Tracy
Dinosaur
Disney’s A Christmas Carol
Disney’s Fairy Tale Weddings
Disney’s Fairy Tale Weddings: Holiday Magic
Disneynature African Cats
Disneynature Bears
Disneynature Born in China
Disneynature Chimpanzee
Disneynature Crimson Wing
Disneynature Expedition China
Disneynature Ghost of the Mountains
Disneynature Growing Up Wild
Disneynature Monkey Kingdom
Disneynature Oceans
Disneynature Penguins
Disneynature Wings of Life
Doctor Dolittle
Doctor Strange
Don’t Look Under the Bed
Donald and Pluto
Double Teamed
Doug’s 1st Movie
DuckTales the Movie: Treasure of the Lost Lamp
Dug’s Special Mission
Dumbo
Dumbo (Live-Action)
Earth Live
Easter Island Unsolved
Eddie’s Million Dollar Cook-Off
Eight Below
Emil and the Detectives
Empire of Dreams: The Story of the Star Wars Trilogy
Escape to Witch Mountain
Expedition Mars: Spirit and Opportunity
Fantasia
Fantasia 2000
Finding Dory
Finding Nemo
First Kid
Flight of the Navigator
Flowers and Trees
Flubber
For the Birds
Frank and Ollie
Frankenweenie (1984)
Frankenweenie (2012)
Freaky Friday (1977)
Freaky Friday (2003)
Freaky Friday (2018)
Free Solo
Frenemies
Frozen
Full-Court Miracle
Fun and Fancy Free
Fuzzbucket
G-Force
Garfield: A Tail of Two Kitties
Geek Charming
Genius
George and A.J.
George of the Jungle
George of the Jungle 2
Get a Clue
Giants of the Deep Blue
Girl vs Monster
Glory Road
Go Figure
Going to the Mat
Good Luck Charlie: It’s Christmas!
Gotta Kick It Up
Greyfriars Bobby
Guardians of the Galaxy
Guardians of the Galaxy, Vol. 2
Halloweentown High
Halloweentown
Halloweentown 2: Kalabar’s Revenge
Hannah Montana: The Movie
Hannah Montana and Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert
Hatching Pete
Heavyweights
Herbie: Fully Loaded
Herbie Goes Bananas
Herbie Goes to Monte Carlo
Herbie Rides Again
Hercules
High School Musical
High School Musical 2
High School Musical 3: Senior Year
Hocus Pocus
Holes
Holiday in Handcuffs
Home on the Range
Homeward Bound 2: Lost in San Francisco
Homeward Bound: The Incredible Journey
Honey, I Shrunk the Kids
Honey, We Shrank Ourselves
Honey, I Blew Up the Kid
Horse Sense
How Dogs Got Their Shapes
How to Build a Better Boy
I Am Number Four
I’ll Be Home for Christmas
Ice Age: A Mammoth Christmas
Ice Age: The Great Egg-scapade
Ice Princess
Incredible: The Story of Dr. Pol
Inner Workings
Inside Out
Inspector Gadget
Inspector Gadget 2
Into the Grand Canyon
Into the Okavango
Into the Woods
Invincible
Invisible Sister
Iron Man
Iron Man 2
Iron Man 3
Iron Man and Hulk: Heroes United
Iron Will
Jack
Jack-Jack Attack
James and the Giant Peach
Jane
John Carter
Johnny Kapahala: Back On Board
Johnny Tsunami
Jonas Brothers: The Concert Experience
Journey to Shark Eden
Journey to the Center of the Earth
Jump In
Jumping Ship
Jungle 2 Jungle
Jungle Cat
Justin Morgan Had a Horse
Kazaam
Kim Possible (2019)
Kim Possible Movie: So the Drama
Kingdom of the Blue Whale
Kronk’s New Groove
La Luna
Lady and the Tramp
Lady and the Tramp 2: Scamp’s Adventure
Lava
Lego Star Wars: The Yoda Chronicles – Clash of the Skywalkers
Lego Star Wars: The Yoda Chronicles – Escape from the Jedi Temple
Lego Star Wars: The Yoda Chronicles – Race for the Holocrons
Lego Star Wars: The Yoda Chronicles – Raid on Coruscant
Lemonade Mouth
Lend a Paw
Leroy and Stitch
Let It Shine
Life is Ruff
Life Size 2
Life with Mikey
Lifted
Lilo and Stitch
Lilo and Stitch 2: Stitch Has a Glitch
Lonesome Ghosts
Lou
Lovestruck: The Musical
Luck of the Irish
Luxo Jr.
Man Among Cheetahs
Mars: Inside SpaceX
Mars Needs Moms
Marvel Rising: Secret Warriors
Marvel Studios: Assembling a Universe
Marvel Super Hero Adventures: Frost Fight
Mary Poppins
Mary Poppins Returns
Mater and the Ghostlight
Max Keeble’s Big Move
McFarland, USA
Meet the Deedles
Meet the Robinsons
Melody Time
Mickey, Donald, Goofy: The Three Musketeers
Mickey’s House of Villains
Mickey’s Magical Christmas: Snowed in at the House of Mouse
Mickey’s Once Upon a Christmas
Mickey’s Twice Upon a Christmas
Mighty Joe Young
Mike’s New Car
Million Dollar Arm
Minutemen
Miracle
Miracle at Midnight
Miracle in Lane 2
Miracle Landing on the Hudson
Miracle on 34th Street (1947)
Miracle on 34th Street (1994)
Mission to the Sun
Moana
Modern Inventions
Mom’s Got a Date with a Vampire
Monsters, Inc.
Monsters University
Motocrossed
Mr. Boogedy
Mr. Holand’s Opus
Mr. Magoo
Mr. Magorium’s Wonder Emporium
Mulan
Mulan 2
Muppet Treasure Island
Muppets Most Wanted
Musical Farmer
My Fake Fiance
My Favorite Martian
My Future Boyfriend
National Treasure
National Treasure: Book of Secrets
Never Been Kissed
Newsies
Newsies: The Broadway Musical
Now You See It
Olaf’s Frozen Adventure
Old Dogs
Old Yeller
Oliver and Company
Once Upon a Mattress
One Magic Christmas
Operation Dumbo Drop
Oz the Great and Powerful
Paris to Pittsburgh
Partly Cloudy
Party Central
People Like Us
Perri
Pete’s Dragon (1977)
Pete’s Dragon (2016)
Peter Pan
Peter Pan: Return to Neverland
Phantom of the Megaplex
Phineas and Ferb: Mission Marvel
Phineas and Ferb the Movie: Across the 2nd Dimension
Piglet’s Big Movie
Pinocchio
Piper
Pirates of the Caribbean: At World’s End
Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Pixel Perfect
Pizza My Heart
Planes
Planes: Fire Rescue
Planet of the Birds
Pluto’s Christmas Tree
Pocahontas
Pocahontas 2: Journey to a New World
Pollyana
Pooh’s Grand Adventure: The Search for Christopher Robin
Pooh’s Heffalump Movie
Prince of Persia: The Sands of Time
Princess Protection Program
Prom
Queen of Katwe
Quints
Race to Witch Mountain
Ralph Breaks the Internet
Ratatouille
Read It and Weep
Ready to Run
Real Steel
Recess: All Growed Down
Recess: School’s Out
Recess: Taking the 5th Grade
Red’s Dream
Remember the Titans
Return from Witch Mountain
Return to Halloweentown
Return to Oz
Richie Rich’s Christmas Wish
Right on Track
Riley’s First Date
Rip Girls
Robin Hood
Rogue One: A Star Wars Story
Rookie of the Year
Roving Mars
Ruby Bridges
Sacred Planet
Saludos Amigos
Sammy, the Way-Out Seal
Sanjay’s Super Team
Santa Buddies: The Legend of Santa Paws
Santa Paws 2: The Santa Pups
Saving Mr. Banks
Science Fair
Sea of Hope: America’s Underwater Treasures
Secret of the Wings
Secretariat
Secrets of Christ’s Tomb: Explorer Special
Secrets of Life
Secrets of the King Cobra
Sharks of Lost Island
Sharpay’s Fabulous Adventure
Shipwrecked
Sister Act
Sister Act 2: Back in the Habit
Sky High
Skyrunners
Sleeping Beauty
Smart House
Snow
Snow 2: Brain Freeze
Snow Buddies
Snow Dogs
Snow White and the Seven Dwarfs
Snowball Express
Snowglobe (2007)
Solo: A Star Wars Story
Space Buddies
Spacecamp
Splash
Spooky Buddies
Star Wars: A New Hope
Star Wars: Attack of the Clones
Star Wars: Return of the Jedi
Star Wars: Revenge of the Sith
Star Wars: The Clone Wars (2008)
Star Wars: The Empire Strikes Back
Star Wars: The Force Awakens
Star Wars: The Last Jedi
Star Wars: The Phantom Menace
Starstruck
Steamboat Willie
Stepsister from Planet Weird
Stitch! the Movie
Stonehenge Decoded: Secrets Revealed
Straight Talk
Strange Magic
Stuck in the Suburbs
Sultan and the Rock Star
Super Buddies
Sweet Home Alabama
Swing Vote
Swiss Family Robinson (1960)
Swiss Family Robinson
Tall Tale
Tangled
Tangled: Before Ever After
Tangled Ever After
Tarzan
Tarzan 2
Tarzan and Jane (2002)
Teachers Pet
Teen Beach 2
Teen Beach Movie
Teen Spirit
That Darn Cat (1965)
That Darn Cat (1977)
The Absent-Minded Professor
The Adventures of André and Wally B.
The Adventures of Bullwhip Griffin
The Adventures of Huck and Finn
The Adventures of Ichabod and Mr. Toad
The African Lion
The Apple Dumpling Gang
The Apple Dumpling Gang Rides Again
The Aristocats
The Avengers
The Band Concert
The Barefoot Executive
The Bears and I
The BFG
The Big Green
The Biscuit Eater
The Black Cauldron
The Black Hole
The Blue Umbrella
The Boys: The Sherman Brothers Story
The Brave Little Toaster Goes to Mars
The Brave Little Toaster to the Rescue
The Castaway Cowboy
The Cat from Outer Space
The Cheetah Girls
The Cheetah Girls 2
The Cheetah Girls: One World
The Christmas Star
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch, and the Wardrobe
The Color of Friendship
The Computer Wore Tennis Shoes
The Count of Monte Cristo
The Country Bears
The Emperorer’s New Groove
The Even Stevens Movie
The Finest Hours
The Flood
The Fox and the Hound
The Fox and the Hound 2
The Game Plan
The Ghosts of Buxley Hall
The Gods Must Be Crazy
The Good Dinosaur
The Great Mouse Detective
The Greatest Game Ever Played
The Haunted Mansion
The Help
The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy
The Horse Whisperer
The Hunchback of Notre Dame (1996)
The Hunchback of Notre Dame
The Incredible Dr. Pol: Blue Ribbon Kids
The Incredible Journey
The Incredibles
The Incredibles 2
The Jennie Project
The Journey of Natty Gan
The Jungle Book (1967)
The Jungle Book (2016)
The Jungle Book 2
The Jungle Book: Mowgli’s Story
The Kid
The Last Song
The Legend of Mordu
The Lion King (1994)
The Lion King 1 1/2
The Lion King 2: Simba’s Pride
The Little Mermaid
The Little Mermaid 2: Return to the Sea
The Little Mermaid: Ariel’s Beginning
The Little Whirlwind
The Living Desert
The Lizzie McGuire Movie
The Lone Ranger
The Lost Tomb of Alexander the Great
The Love Bug (1969)
The Many Adventures of Winnie the Pooh
The Mighty Ducks
The Million Dollar Duck
The Mistle Tones
The Muppet Christmas Carol
The Muppet Movie
The Muppets (2011)
The Nightmare Before Christmas
The Nutcracker and the Four Realms
The Odd Life of Timothy Green
The Other Me
The Pacifier
The Parent Trap (1961)
The Parent Trap (1998)
The Pirate Fairy
The Pixar Story
The Prince and the Pauper
The Princess and the Frog
The Princess Diaries
The Princess Diaries 2: Royal Engagement
The Proof Point
The Proud Family Movie
The Radiator Springs 500 1/2
The Reluctant Dragon
The Rescuers Down Under
The Rocketeer
The Rookie
The Sandlot
The Santa Clause
The Santa Clause 2
The Santa Clause 3: The Escape Claus
The Scream Team
The Search for Santa Paws
The Secret of the Magic Gourd
The Shaggy D.A.
The Shaggy Dog (1959)
The Shaggy Dog (2006)
The Sign of Zorro
The Simpsons Movie
The Skeleton Dance
The Sorcerer’s Apprentice
The Sound of Music
The Story of Robin Hood and His Merrie Men
The Strongest Man in the World
The Suite Life Movie
The Swap
The Sword in the Stone
The Thirteenth Year
The Three Caballeros
The Three Musketeers
The Tigger Movie
The Ugly Daschund
The Ultimate Christmas Present
The Vanishing Prairie
The Wild
The Wise Little Hen
The Wizards Return: Alex vs Alex
The Young Black Stallion
Thor
Thor: Ragnarok
Thor: The Dark World
Those Calloways
Three Days
Three Little Pigs
Three Men and a Baby
Three Men and a Little Lady
Tiger Cruise
‘Til Dad do us Part
Tini: The New Life of Violetta
Tinker Bell
Tinker Bell and the Great Fairy Rescue
Tinker Bell and the Legend of the Neverbeast
Titanic: 20 Years Later with James Cameron
Tom and Huck
Tomorrowland
Toy Story
Toy Story 2
Toy Story 3
Toy Story Toons: Hawaiian Vacation
Toy Story Toons: Partysaurus Rex
Toy Story Toons: Small Fry
Trail of the Panda
Treasure Buddies
Treasure Island
Treasure of Matecumbe
Treasure Planet
Tree Climbing Lions
Tron
Tron Legacy
Tru Confessions
Tuck Everlasting
Turner and Hooch
Twas the Night
Twitches
Twitches Too
Under the Sea: A Descendants Short Story
Under the Tuscan Sun
Underdog
Unidentified Flying Oddball
Up
Up, Up, and Away
U.S. Secret Service: On the Front Line
Valiant
Waking Sleeping Beauty
Wall-E
Walt and El Grupo
Wendy Wu: Homecoming Warrior
What About Bob?
When In Rome
While You Were Sleeping
Whispers: An Elephant’s Tale
White Fang
Who Framed Roger Rabbit
Willow
Winged Seduction: Birds of Paradise
Winnie the Pooh
Winnie the Pooh: A Very Merry Pooh Year
Winnie the Pooh: Springtime with Roo
Wizards of Waverly Place: The Movie
World’s Greatest Dogs
Wreck-it Ralph
You Again
You Lucky Dog
You Wish
Your Friend the Rat
Zapped
Zenon: Girl of the 21st Century
Zenon: The Zequel
Zenon: Z3
Zombies (2018)
Zootopia

TV Shows

101 Dalmatians
Adventures of the Gummi Bears
Agent Carter
Agents of S.H.I.E.L.D.
American Dragon: Jake Long
Andi Mack
A.N.T. Farm
Ant-Man Shorts
Austin and Ally
Avengers Assemble
Avengers: Secret Wars (Shorts)
Best Friends Whenever
Big City Greens
Big City Greens (Shorts)
Big Hero 6: The Series
Big Hero 6: The Series (Shorts)
Billy Dilley’s Super Duper Subterranean Summer
Bizaardvark
Bonkers
Boy Meets World
Brain Games
Brandy and Mr. Whiskers
Bug Juice: My Adventures at Camp
Bunk’d
Chip n Dale: Rescue Rangers
Coop and Cami Ask the World
Coop and Cami Ask the World (Shorts)
Crash and Bernstein
Darkwing Duck
Descendants: Wicked World (Shorts)
Disney’s Fairy Tale Weddings
Disney Junior Music Nursery Rhymes
Doc McStuffins
Dog Whisperer with Caesar Millan
Doug
Dr. K’s Exotic Animal ER
Dr. Oakley, Yukon Vet
Drain the Oceans
DuckTales (1987)
DuckTales (2017)
DuckTales Shorts
Elena of Avalor (Shorts)
Even Stevens
Fantastic Four (1994)
Fantastic Four: World’s Greatest Heroes
Fast Layne
Gargoyles
Girl Meets World
Goldie and Bear
Good Luck Charlie
Goof Troop
Gordon Ramsay: Uncharted
Gravity Falls
Gravity Falls: Shorts
Great Migrations
Guardians of the Galaxy (2015)
Guardians of the Galaxy (Shorts)
Handy Manny
Henry Hungglemonster
Hercules
Hostile Planet
I Didn’t Do It
Imagination Movers
Inhumans
Iron Man (1994)
Iron Man: Armored Adventures
Jake and the Never Land Pirates
Jessie
JONAS
K.C. Undercover
Kickin’ It
Kim Possible
Kingdom of the White Wolf
Kirby Buckets
Lab Rats
Lab Rats: Elite Force
Legend of the Three Caballeros
Lego Disney Frozen: Northern Lights (Shorts)
Lego Star Wars: All Stars
Lego Star Wars: Droid Tales
Lego Star Wars: The Freemaker Adventures
Lego Star Wars: The Resistance Rises
Life Below Zero
Lilo and Stitch
Little Einsteins
Liv and Maddie
Lizzie McGuire (2001)
Lost Treasures of the Maya
Marvel Rising: Initiation
Marvel’s Rocket and Groot
Marvel’s Spider-Man (Shorts)
Marvel Super Hero Adventures
Marvel Ultimate Comics
Mech X4
Mickey Mouse Clubhouse
Mickey and the Roadster Racers
Mickey Mouse (Shorts)
Mighty Ducks
Mighty Med
Miles from Tomorrowland
Milo Murphy’s Law
Miraculous Tales of Ladybug and Cat Noir
Muppet Babies
Muppet Moments (Shorts)
My Friends Tigger and Pooh
One Strange Rock
Origins: The Journey of Humankind
Out of the Box
Phil of the Future
Phineas and Ferb
PJ Masks
Puppy Dog Pals
Quack Pack
Randy Cunningham: 9th Grade Ninja
Raven’s Home
Recess
Rocky Mountain Animal Rescue
Shake it Up
Sheriff Callie’s Wild West
Silver Surfer (1998)
Smart Guy
So Weird
Sofia the First
Sonny With a Chance
Soy Luna
Special Agent Oso
Spider-Man (1981)
Spider-Man (1994)
Spider-Man and his Amazing Friends
Spider-Man Unlimited
Spider-Woman (1979)
Star vs the Forces of Evil
Star Wars Blips
Star Wars: Forces of Destiny (Shorts)
Star Wars: Rebels
Star Wars: Rebels (Shorts)
Star Wars: Resistance
Star Wars: The Clone Wars
Stuck in the Middle
Supercar Megabuild
Sydney to the Max
Take Two with Phineas and Ferb (Shorts)
Talespin
Tangled: The Series
Tangled: Short Cuts (Shorts)
Teachers Pet
That’s So Raven
The 7D
The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes
The Avengers: United They Stand
The Book of Once Upon a Time
The Book of Pooh
The Emperor’s New School
The Incredible Dr. Pol
The Incredible Hulk
The Lion Guard
The Little Mermaid
The Muppets
The New Adventures of Winnie the Pooh
The Replacements
The Simpsons
The Suite Life of Zack and Cody
The Suite Life on Deck
Timon and Pumbaa
Tron: Uprising
Ultimate Spider-Man
Vampirina
Violetta
Walk the Prank
Wild Yellowstone
Wizards of Waverly Place
Wolverine and the X-Men
X-Men (1992)
X-Men Evolution
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
#90
dinsdag 31 maart 2020 start Disney+ in belgie
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.