Waardering:
  • 1 stemmen - gemiddelde waardering is 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
E! nieuw revenge body
#1
E!'s inspirerende transformatie serie 'Revenge Body with Khloé Kardashian' keert terug voor een tweede seizoen op 17 december om 21.00 uur.Vervolg ook in 2018

Met behulp van model en tv-persoonlijkheid Khloé Kardashian, schrijfster van New York Times bestseller Strong Looks Better Naked, en haar team van fitness, style en beauty experts, krijgen de deelnemers hulp op maat en worden aangemoedigd om van binnen en buiten te transformeren naar de persoon die ze altijd al hadden willen zijn.

Tijdens het acht aflevering durende seizoen, komen celebrities voorbij die de deelnemers voorzien van advies en tough love waaronder pop-culture icoon Kim Kardashian West.

De originele ongescripte serie is geproduceerd door Klomoney Entertainment, Rogue Atlas Productions in samenwerking met Lionsgate en Ryan Seacrest Productions. Eli Frankel, Khloé Kardashian, Kris Jenner, Ryan Seacrest en Larissa Matsson dienen als uitvoerend producenten.

In dit seizoen gaan 17 mannen en vrouwen een fysieke en emotioneel uitdagende reis tegemoet om zichzelf en anderen die een negatieve rol hebben gespeeld in hun leven te laten zien dat ze liefde- en respectwaardig zijn. Iedereen wordt geconfronteerd met het verleden, het heden en de toekomst en onthullen wat hen naar dit cruciale punt heeft geleid. Of deze mannen en vrouwen nu werden gepest, een relatie proberen te herstellen of worden geconfronteerd met moeilijke uitdagingen, Khloé die haar eigen lichaamsproblemen heeft overwonnen is hier om te helpen en zal langsgaan en poolshoogte nemen bij alle deelnemers tijdens hun transformatieproces.

Khloé leert alle deelnemers persoonlijk kennen en komt erachter wat hen tot dit punt heeft gebracht. Ze zal hen juiste middelen aanreiken om zichzelf te hervinden. Van een eervol ontslagen veteraan die worstelt met zijn verloren identiteit tot een pasgetrouwd stel dat gezond wil gaan leven voordat ze een gezin gaan stichten, elke aflevering kenmerkt de gewone mensen die erachter komen wat hen al die tijd heeft tegengehouden om de beste versie van zichzelf te kunnen zijn. Maar, zelfs met de beste intenties zal niet elke weg zo vlot verlopen en haalt niet iedereen de eindstreep. 

Ontmoet de trainers:

Gunnar Peterson

Een uit Beverly Hills afkomstige personal trainer die beroemde sterren en sporters, maar ook normale mensen traint. Zijn "do it right or do it over" kijk op fitness is gericht op het bereiken van resultaten op lange termijn door middel van uitdagende en steeds afwisselende trainingen.

Harley Pasternak

Deze zevenvoudige bestseller schrijver op het gebied van voeding en fitness is een voormalig militair. Harley beschikt over een van de grootste netwerken in de celebrity business en zij volgen allemaal zijn “Body Reset Diet”, waardoor ze slank worden en blijven.

Simone De La Rue

Simone is bekend geworden door haar Body By Simone work-out, een revolutionaire training op basis van dans, waarmee het lichaam wordt gevormd en blessures en verveling wordt voorkomen. Ze maakt gebruik van 'mirror minutes' om haar leerlingen te leren van hun innerlijke schoonheid te houden.

Corey Calliet

Corey’s trainingsstijl, die bekend staat als 'The Calliet Way', vindt zijn oorsprong in atletische kracht, conditie en professionele bodybuilding techniek. Hij doet er alles aan om zijn klanten er geweldig uit te laten zien en heeft daarbij een no-nonsense houding die ervoor zorgt dat zijn beroemde cliënten de beste resultaten behalen.

Latreal Mitchell

Latreal behoort tot de top van ‘s werelds beste trainers. Haar “tough love” benadering leidt tot super strakke, afgetrainde lichamen.

Luke Milton

Een voormalig professioneel rugbyspeler uit Australië. Hij is een groot voorstander van een gezonde levensstijl in combinatie met veel lol hebben met vrienden met als doel het beste uit de training halen. Zijn fitnessstudio, Training Mate, is een verlengde van zijn positieve instelling, waar hij zijn klanten helpt bij het realiseren van een gezonde levensstijl door middel van fysieke, sociale en geestelijke gezondheid.

Lacey Stone

Lacey is bedenker van 'The Stone Method' en '8 Weeks to Change', en richt zich op het volledig veranderen van de levensstijl van haar cliënten. Zelf noemt ze het fitnesstherapie. Het begin in de geest, tot aan de sociale omgeving en ze zorgt ervoor dat haar cliënten helemaal klaar zijn voor fysieke verandering. Volgens haar kan een verandering van levensstijl nooit slagen als de mindset niet goed is.

Aaron Williamson

Na zijn terugkeer naar Amerika vanuit Irak heeft veteraan Aaron zich volledig op de fitness gestort om zo zijn droom te verwezenlijken en professioneel te bodybuilden en atleten te coachen. Aaron geeft nu fitnesstraining aan beroemdheden en atleten over de hele wereld.

Ashley Borden

Een fitness en lifestyle adviseur voor Hollywood A-list beroemdheden en atleten van wereldklasse, Ashley’s unieke benadering naar fitness kenmerkt haar eigen worstelingen en transformeert deze tot een positief, filosofisch en dynamisch trainingsprogramma, die haar een van de gewilde experts op haar gebied maakt.

Nicole Winhoffer

Nicole's dynamische en originele workout-methode is gecreëerd om je rondingen te vormen en je geest vrij te maken. De NW™ (Nicole Winhoffer) methode is geïnspireerd door kunst, dans, mode, muziek en Oosterse filosofie, en gebruikt ritmische beweging om je authentieke zelf te versterken en krachtige resultaten te leveren.
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info