Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ELEVEN SPORT en orange verlengen contract
#1
Orange Belgium en Eleven Sports bereikten een nieuw akkoord voor de volgende twee seizoenen (2019-2020 en 2020-2021) over de distributie van Eleven Sports 1, 2 en 3.

De drie HD-kanalen blijven tot het standaard digitale tv-pakket van Orange behoren. Zonder dat ze daarvoor meer hoeven te betalen, kunnen Orange Love-klanten de zenders thuis bekijken of onderweg via de Orange TV-app (deze laatste is beschikbaar vanaf deze zomer).

Met Eleven Sports beleven Orange-klanten het beste internationale voetbal op de eerste rij (met gemiddeld 10 live wedstrijden per week uit La Liga, 5 uit de Serie A en 5 uit de Bundesliga, 8 live wedstrijden van de FA Cup per ronde, live wedstrijden van de UEFA Nations League, de kwalificatiewedstrijden voor Euro 2020 en vriendschappelijke UEFA-interlands, live wedstrijden van de Engelse EFL Championship en de EFL Cup).Of ze kunnen afstemmen op basketbal met de NBA Live (4 wedstrijden uit de reguliere competitie per week, het All-Star Weekend, het beste van de play-offs en de finales), American football met de NFL Live (2 wedstrijden uit de reguliere competitie per week, het beste van de play-offs en de Super Bowl) en talrijke andere sporten die live worden uitgezonden, zoals: MMA (Cage Warriors, UFC), hockey, wielrennen, darts, snooker,...

Cristina Zanchi, Chief Consumer Officer van Orange Belgium: 'Bijna 70 % van alle Belgische consumenten wil sport op tv, maar slechts 14 % is bereid ervoor te betalen. Daarom hebben we beslist om niet alleen ons contract met Eleven Sports te verlengen, maar het ook uit te breiden naar mobiele TV. Bij Orange zijn we heel trots dat we ons kwalitatief hoogstaand tv-aanbod verder kunnen blijven uitbreiden, gratis en voor niks. Overigens verbinden we ons ertoe de prijs van onze bundel niet op te trekken.'

'Eleven Sports wil zoveel mogelijk fans toegang geven tot zijn exclusieve sportcontent, ongeacht het toestel waarop ze kijken. Daarom zijn we opgetogen over het feit dat alle Orange Love-klanten nu zowel thuis als onderweg toegang hebben tot Eleven Sports', aldus Anouk Mertens, Managing Director, Belgium, Eleven Sports.

Tot op vandaag is Orange de enige operator in België die Eleven Sports - en dus de beste internationale sporten – aanbiedt zonder extra kosten.
Antwoord