Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EUROSPORT player gaat eindelijk beter worden
#1
Tegen de verbeterde beeldkwaliteit staan diverse aanpassingen aan de app en de webversie van Eurosport Player die bij veel abonnees niet in goede aarde lijken te vallen. Gesteld kan worden dat Eurosport Player geheel vernieuwd is. Wat als eerste opvalt, is dat het kanaal Eurosport News geheel is verdwenen. Ook de elektronische programmagids (EPG) heeft een heel ander uiterlijk. De leesbaarheid van de EPG is verminderd nu deze programmablokken gebruikt. Ook is de EPG niet meer tijdens het kijken van een uitzending te raadplegen.

Terugkijken

Ook bij het terugkijken heeft Discovery Networks bij Eurosport Player een verschraling doorgevoerd. In de huidige vernieuwde versie kan men nog vijf minuten terugspoelen. Voorheen kon men tot twee uur terugkijken. Was men dus een half uur te laat bij het inschakelen van een live uitgezonden sportevenement kon men via de terugkijkmogelijkheid alsnog vanaf het begin kijken. Ook met betrekking tot het bekijken van meerdere streams op één beeldscherm is Eurosport Player minder toegankelijk geworden. Kon men voorheen tot drie streams gelijktijdig op het beeldscherm kijken, is dit nu tot alleen de gekozen stream teruggebracht.
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
#2
Vind jij dat beter waar je voorheen tot 3 streams tergelijk kon kijken is het nu tot 1 stream teruggebracht,is net een achteruitgang.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#3
maar ze beloven meer hd. vroeger bijna jaar gehad en viel veel weg
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
#4
De Duitse voetbalbond wil op korte termijn met Eurosport om de tafel om de problemen met Eurosport Player te bespreken. Eurosport heeft dit seizoen de live-uitzendrechten van de vrijdagavondwedstrijden in de Duitse voetbalcompetitie Bundesliga. Deze worden via Eurosport Player aan Duitse voetballiefhebbers geleverd. Maar juist tijdens het voetbal zijn de meeste technische problemen met de online abonneedienst waarneembaar. De problemen ontstonden nadat Eurosport een nieuwe versie van Eurosport Player ging aanbieden. Naar nu blijkt werd wegens tijdgebrek een versie uitgerold die nog niet geheel klaar voor gebruik was. Eurosport wilde echter vanwege diverse redenen de vernieuwde app voor het begin van de Bundesliga uitbrengen.

Nederland

Omdat Eurosport voor alle abonnees in Europa eenzelfde versie van Eurosport Player gebruikt, zijn de klachten ook in andere Europese landen, en dus ook Nederland, waarneembaar. Inmiddels heeft Eurosport al verbeteringen aangebracht, maar de huidige versie van Eurosport Player blijft nog ver verwijderd van de goed functionerende oude variant van Eurosport Player. Eurosport Nederland liet eerder aan Totaal TV weten dat in stappen de functionaliteit van Eurosport Player verbeterd zou worden. Na veel klagende abonnees gaan nu echter ook rechthebbenden als de Duitse voetbalbond DFL over de online tv-dienst klagen. En daarmee komt de positie van Chief Digital Officer Ralph Rivera verder onder druk te staan.

Olympische Spelen

De problemen met Eurosport Player komen slechts vijf maanden voor het begin van de Olympische Spelen. Discovery Networks heeft in vrijwel alle Europese landen de uitzendrechten van dit belangrijkste mondiale sportevenement in bezit. In het aanbieden van dit evenement aan kijkers speelt Eurosport Player een belangrijke rol. De verwachting is dan ook dat het aantal abonnees gaat stijgen en dat meer kijkers gelijktijdig van Eurosport Player gebruik gaan maken.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#5
Discovery Inc. verhoogt voor bestaande abonnees na afloop van de overeengekomen verplichte abonnementsperiode de prijs van online tv-dienst Eurosport Player.

Eurosport Player is voor sportliefhebbers belangrijk. Eurosport heeft veel uitzendrechten van sportwedstrijden en sportevenementen. Hierdoor kan de sportzender niet alle sportwedstrijden waarvan het de uitzendrechten bezit op de twee in Europa beschikbare lineaire kanalen live uitzenden. Een deel hiervan is hierdoor via online tv-dienst Eurosport Player te bekijken. Bij grote sportevenement zoals MotoGP en Tour de France kan via Eurosport Player uit meerdere beschikbare streams van het evenement gekeken worden.

Eurosport Player duurder

In de afgelopen periode heeft Eurosport met aantrekkelijke aanbiedingen Eurosport Player onder de aandacht van Nederlanders proberen te brengen. Nu meer abonnementen zijn verkocht en de Nederlander aan de meerwaarde van Eurosport Player gewend is geraakt, lijkt Eurosport de abonnementsprijs van Eurosport Player naar een realistische maandprijs te willen verhogen. Bij klanten waarvan het jaarabonnement afloopt, heeft Eurosport kenbaar gemaakt de prijs van het abonnement met twee euro per maand naar €6,99 te willen verhogen. Aks reden wordt opgegeven dat de beeldkwaliteit is verbeterd en het contentaanbod van Eurosport Player is uitgebreid.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#6
dat was te verwachten en eigenlijk dom nu gaan er weer afhaken. bij hd+ gaat dit ook gebeuren
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord