Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eleven Sport heeft de Ligue 1 rechten voor belgie
#1
Eleven België heeft de rechten op live en exclusieve uitzendingen van Ligue 1 Uber Eats voor de komende drie seizoenen veiliggesteld.

De overeenkomst is tot stand gekomen met beIN Sports, de wereldwijde verkooppartner van Ligue 1 Uber Eats.

Vanaf dit weekend biedt Eleven Sports uitzendingen van de Franse voetbalcompetitie op haar OTT-platform en app in België en Luxemburg. Het zal elke speeldag gemiddeld zeven wedstrijden streamen, waarbij de twee populairste games elk weekend worden aangeboden met zowel Frans als Nederlands commentaar.

In een reactie op de ontwikkeling zei Guillaume Collard, Eleven Belgium & Luxembourg MD en Group Chief Rights Acquisitions & Distribution Officer: “We willen de allerbeste live sport aan ons publiek aanbieden en Ligue 1 Uber Eats is een fantastische toevoeging aan ons portfolio. We weten dat onze abonnees het leuk zullen vinden om Messi en co bij PSG bij te houden, naast al het Belgische toptalent dat in de Franse competitie speelt”.

Mathieu Ficot, plaatsvervangend MD van de LFP, voegde toe: "We zijn verheugd dat Ligue 1 Uber Eats terugkeert naar de Belgische schermen met een omroep die bekend staat als Eleven. Deze nieuwe overeenkomst toont de groeiende internationale aantrekkingskracht van Ligue 1 Uber Eats, nu beschikbaar in 213 gebieden over de hele wereld”.

The Eleven Group heeft ook Ligue 1 Uber Eats-rechten in Portugal en Polen.
Antwoord