Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FOOD NETWORK wordt leuk
#1
Food Network is een Amerikaanse themazender met programma's over eten en koken. De zender is eigendom van Scripps Networks Interactive en Tribune Company en werd opgericht op 19 april 1993 als TV Food Network.

'The Kitchen'

Weekdagen vanaf dinsdag 2 januari om 16.00 uur

Start het nieuwe jaar met de culinaire expertise in je eigen huiskamer van Sunny Anderson, Katie Lee, Jeff Mauro, Marcela Valldolid en Geoffrey Zakarian van 'The Kitchen'. Begin het jaar goed met een gezonde start vol lichtere versies van je oude favoriete gerechten, zoals gevulde paddenstoelenlasagne en gebakken bloemkoolrijst. Daarna gaan de chefs een stapje verder met geheimen van culinair specialisten voor het bereiden van coq au vin, tiramisu en de perfecte gnocchi, voordat ze zich gaan toeleggen op de brunch met een speciale zwarte sangria ernaast. En dit is nog maar het begin - er staat in januari nog veel meer op de planning voor de nieuwsgierige koks onder ons bij 'The Kitchen' op Food Network.

'Guy's Grocery Games'

Weekdagen vanaf maandag 8 januari om 19.00 uur

De wedstrijden zijn er weer met nieuwe deelnemers, uitdagingen en zelfs extremere budgetten! In 'Guy’s Grocery Games' gaan er vier enthousiaste chefs een serie dwaze culinaire uitdagingen aan om de kampioenskroon op te mogen zetten. Ze moeten hiervoor hun ingrediënten vanaf de plank tot een verbazingwekkende creatie bereiden die binnen het budget moet blijven en binnen de tijd. Nieuw in het programma zijn dit seizoen een paar gelukkige terugkerende deelnemers die het nog eens mogen proberen tijdens 'Guy’s Redemption Tournament'. In de ene aflevering zien we de sterren van Food Network op 'Guy Fieri's 'Flavortown Market'' voor een partijtje supermarktgolf en in andere afleveringen draait het om een speciaal onderwerp, van een grill-aflevering tot een extreme dessertwedstrijd.

'Iron Chef Gauntlet'

Woensdagen vanaf 17 januari om 21.00 uur

In deze razend spannende wedstrijdshow ontmoeten de Iron Chefs elkaar in de ring. Zeven chefs gaan de strijd aan om de finale te bereiken waarin ze het op moeten gaan nemen tegen de drie Iron Chefs om de titel te kunnen winnen. Chairman Alton Brown serveert de wekelijkse uitdagingen, beginnend met een scala aan wilde ingrediënten, voordat het hele varken wordt gebruikt in een volgende uitdaging waarbij ieders flexibiliteit wordt getest met zoete en hartige gerechten. Met gerenommeerde gastjuryleden zoals Geoffrey Zakarian, Marc Forgione en Giada De Laurentiis is er geen ruimte voor de deelnemers om een steekje te laten vallen als ze de strijd aangaan in de 'Iron Chef Gauntlet'.

'Guy & Hunter's European Vacation'

Vrijdagen vanaf 26 januari om 20.00 uur

Als ultiem afstudeercadeau neemt culinaire koning Guy Fieri zijn zoon Hunter mee op een epische vakantie naar Europa. Onderweg geniet het duo van de bezienswaardigheden, terwijl ze de beste lokale gerechten uitproberen. Ze beginnen hun reis in Griekenland, waar ze in Athene achter het geheim van het perfecte gyrosgerecht komen en in de ban raken van kooktradities binnen families op Kreta. Daarna pakken ze het vliegtuig naar Italië, waar ze in Rome een kick krijgen van de perfecte cappuccino, unieke zeevruchten proeven en een gelateria bezoeken. En natuurlijk zou hun reis naar Italië niet compleet zijn zonder een Fieri-familiereünie in het prachtige Sesto Calende! Volg Guy en Hunter op hun reis in Europa - waar zullen ze het eerst naartoe gaan?
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#2
Alleen niet bij M7 Tongue
en zolang dat nog duurt dat die bij telenet te zien is.
Antwoord

#3
tip ook astra 2 fta daar
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#4
(10-01-2018, 18:57)natte schreef: tip ook astra 2 fta daar

alleen andere programma's daar en geen HD en geen ondertiteling en niet iedereen heeft een LNB op de 28.2 Wink
Antwoord

#5
heb oplossing. neem abbo op cd en vraag tripple
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#6
(11-01-2018, 07:56)natte schreef: heb oplossing. neem abbo op cd en vraag tripple

niet iedereen wilt dat en daarvoor extra abbo nemen, geldklopperij van CD, een LNB kost je minder Wink
Antwoord

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info