Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Film1 wordt concurrent van Netflix en Videoland
#1
Nederlanders kunnen vanaf 21 juni een OTT-abonnement van Film1 kopen. Hierdoor kan zonder tussenkomst van een tv-aanbieder online naar films en series gekeken worden.

Het nieuwe OTT-abonnement van Film1 gaat €7,99 per maand kosten. Wie een jaarabonnement op de online videodienst afneemt, krijgt een extra korting. Voor het jaarabonnement moet op basis van vooruitbetaling €79,99 betaald worden. Film1 kan online via pc, laptop of via apps voor mobiele apparaten werkend op Apple iOS en Android gebruikt worden.

Film1 GO

Het online aanbod bestaat uit het live bekijken van de lineaire kanalen van Film1 die bij Nederlandse tv-aanbieders aangeboden worden. Daarnaast zijn ruim driehonderd titels films en series on demand te bekijken. Het aanbod wordt regelmatig aangepast. Het OTT-abonnement van Film1 is vergelijkbaar met het Film1 GO-aanbod dat zonder meerkosten wordt geleverd bij het lineaire aanvullend tv-abonnement van Film1 bij Nederlandse aanbieders.

Netflix en Videoland

Film1-eigenaar Sony Entertainment gaat met het OTT-abonnement de concurrentie met andere online videodiensten aan die in Nederland verkrijgbaar zijn. Dit zijn onder meer Netflix, Videoland, NLziet en Amazon Prime Video. Ook speelt Film1 in op de groeiende trend waarbij Nederlanders nog alleen online naar tv- en videocontent kijken.
Antwoord
#2
Heb beiden al en kan ze reeds legaal op pc en decoder kijken
Antwoord
#3
(19-06-2018, 21:29)natte schreef: Heb beiden al en kan ze reeds legaal op pc en decoder kijken

en start pas op 21 juni hahahahaha natte toch, geen foute info geven hé dat je al via hun app naar de zenders kan kijken.
en is enkel voor nederlanders normaal gezien, wat Canal Digitaal doet is in feite niet wettelijk.
Film1 betaald enkel filmrechten voor Nederland.
vreemd dat ze daar niks tegen doen.
Antwoord
#4
Playmore kan je nu ook overal bekijken. Joyne begint ook met Vlaamse. Dat kan je allemaal niet meer tegen houden. Via Apps gaat het niet. Wel via internet wat mag van Europa geoblocking is daar weg
Antwoord
#5
(19-06-2018, 21:55)natte schreef: Playmore kan je nu ook overal bekijken. Joyne begint ook met Vlaamse. Dat kan je allemaal niet meer tegen houden. Via Apps gaat het niet. Wel via internet wat mag van Europa geoblocking is daar weg

dat gaat ook allemaal via internet, maar uitzendrechten liggen wel nog bij Nederland voor film1, ze eisen dat het enkel op een Nederlands adres is geregistreerd, dus Canal digitaal is in de fout,
zelfde voor yelo van telenet, enkel met een vlaams adres te zien, een Nederlander kan niet een abbo nemen op telenet van uit Nederland omdat het geen vlaams adres is.
en ze kunnen er wel iets aan doen, als ze te weten komen dat het op een ander adres bekeken word die er niet voor betaald bv dan kunnen ze die rechten uitzetten voor die klant.

Joyne kan nog in problemen komen als ze het aan Nederlanders ook verkopen omdat de uitzendrechten enkel voor belgie zijn.
vrees dat zenders zelf niet weten hoe het zit met zenders van bv Nederland in belgie bekijken met een vlaams adres.
Antwoord
#6
Master je moet vooral de kat bij de melk zetten. Ben je bij testaa koppig zo Sad
Antwoord
#7
Film1 is vanaf donderdag beschikbaar als een streamingdienst, waardoor het aanbod bekeken kan worden zonder tussenkomst van een tv-aanbieder. De dienst kost acht euro per maand, bevat de kanalen van Film1 en losse films en series.

Op dit moment is het alleen mogelijk om een Film1-abonnement af te nemen via een tv-aanbieder, met de nieuwe constructie wordt het een streamingdienst zoals Netflix, waar enkel een internetverbinding voor nodig is. De komst van de losse Film1-abonnementsdienst is bevestigd tegenover Variety.

Film1 gaat 7,99 euro per maand kosten, of 79,99 euro per jaar. Het aanbod bestaat uit de lineaire zenders van Film1 en daarnaast zo'n driehonderd on-demand titels. Het gaat daarbij om series en films, waaronder Bladerunner 2049 en Spider-Man: Homecoming.

Sony is sinds 2015 de eigenaar van Film1. Het bedrijf nam de betaalzender destijds over van Liberty Global, dat verplicht werd om Film1 in de verkoop te zetten vanwege de overname van Ziggo.
Antwoord
#8
Ik heb het al via cd
Antwoord
#9
Geregeld via film1 klantenservice. Nu ook film1 go op gsm en tablet en ja is wel legaal. Staat zo ook op hun site en dienst bevestigt joepie. Nu playmore betv prime video netflix videoland en film1 tot juli op gsm joepie
Antwoord
#10
eeeuhm lees dan eens hun veelgestelde vragen:

Citaat:Kan ik Film1 in het buitenland bekijken?

Ja, met de Film1-app of via de Film1-website kun je binnen de hele Europese Unie het aanbod van Film1 streamen. Om abonnee te kunnen worden van Film1 dien je wel een Nederlands postadres te hebben en het gebruik van een VPN-verbinding is niet toegestaan. De beeldkwaliteit in het buitenland hangt af van de gesteldheid en de snelheid van de internetverbinding.
Antwoord