Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Goedkoper abonnement Netflix
#1
Netflix is in enkele landen begonnen met een Mobile-Only abonnement. Het nieuwe abonnement kost de helft van het instapabonnement Basic en kan alleen op mobiele apparaten gebruikt worden.

Het nieuwe abonnement is vooralsnog niet in de Benelux te koop. Netflix heeft ervoor gekozen om het Mobile-Only abonnement op dit moment alleen in landen aan te bieden waar het merendeel van de inwoners alleen via mobiele apparaten naar video kijken.

Abonnementen

Het Mobile-Only abonnement kost in landen waar het beschikbaar is rond de vier euro per maand, In de Benelux biedt Netflix op dit moment vier abonnementen aan. Het goedkoopste abonnement is Basic en kost €7,99 per maand. Het Ultra-abonnement is met een prijs van €13,99 per maand het duurst.
Antwoord
#2
Netflix is begonnen met het aanbieden van abonnementen in sommige landen, waarbij het gebruikers alleen mobiel laat streamen. In ruil daarvoor kost het abonnement de helft van het huidige Basic-abonnement.

Het Mobile Only-abonnement werkt niet in de Benelux, maar als dat zo zou zijn, zou de prijs uitkomen rond 4 euro per maand. De prijs in Maleisië is 17 ringgit per maand, waar het Basic-abonnement uitkomt op 33 ringgit per maand, meldt The Star, een krant in dat land. Voor dat bedrag werkt Netflix met één stream tegelijk en niet in hd.

De stap is logisch in landen waar een smartphone de enige of primaire manier is om video te bekijken of op internet te gaan. Dat is zo in grote delen van de wereld, waaronder veel Afrikaanse en Aziatische landen. Netflix had al eerder gezegd te gaan kijken naar goedkopere abonnementen voor Aziatische landen.

Het is onbekend of en wanneer Netflix de Mobile Only-optie in meer landen zal gaan aanbieden. Netflix heeft nu vier abonnementen in de Benelux, waarvan Basic het goedkoopste is voor 7,99 euro per maand en Premium het duurste met 13,99 euro per maand, terwijl sommige gebruikers Ultra kunnen afsluiten van 16,99 euro per maand. Daarbij biedt Netflix naar eigen zeggen de 'beste audiokwaliteit'.
Antwoord
#3
Ze weten het zelf niet meer en paniekeren met komst Hulu
Antwoord
#4
(15-11-2018, 22:39)natte schreef: Ze weten het zelf niet meer en paniekeren met komst Hulu

ligt eerder aan de terugval van abbo's, waarom denken dat veel meer providers Netflix integreren in hun ontvanger, zelf Sky Duitsland gaat ermee beginnen.
Netflix wil meer en meer en de klanten lopen weg omdat alsmaar duurder word.
Antwoord
#5
Eigen schuld dikke bult
Antwoord