Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Google trekt al in april 2019 stekker uit Google+ na recent datalek
#1
Google laat weten dat het eerder de stekker uit Google+ trekt dan oorspronkelijk de bedoeling was. Dit gebeurt nu in april volgend jaar en is een reactie op een nieuwe onthulde bug, waardoor informatie van 52,5 miljoen accounts tijdelijk was te raadplegen door derden.

David Thacker van Google meldt dat onlangs aan het licht kwam dat sommige gebruikers door een software-update uit november zijn getroffen, waarin een bug zat die invloed had op de api van Google+. Het bedrijf meldt dat de bug binnen een week werd opgelost en dat voor zover bekend geen derde partij de systemen is binnengedrongen. Ook stelt Google dat app-ontwikkelaars die per abuis toegang hadden tot de gegevens, zich daar waarschijnlijk niet van bewust waren en dat er geen bewijs is dat ontwikkelaars misbruik van de situatie hebben gemaakt.

Thacker zegt dat de ontdekking van de nieuwe bug aanleiding is om alle Google+-api's eerder af te sluiten dan oorspronkelijk de bedoeling was. Dit zal binnen de komende negentig dagen geschieden. Daar komt bij dat de Google+-dienst voor consumenten niet pas in augustus verdwijnt, maar al in april. Thacker meldt dat Google zich bewust is van het feit dat deze stap complicaties voor ontwikkelaars met zich meebrengt, maar dat het beschermen van de privacy van de gebruikers belangrijker is.

Het was al duidelijk dat Google zou stoppen met Google+. Dit maakte het bedrijf begin oktober bekend, nadat bij een onderzoek over toegang tot accountgegevens door derde partijen een ernstige privacybug aan het licht kwam. Deze kwetsbaarheid werd pas maanden na de ontdekking wereldkundig gemaakt.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
En al de mensen dan
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord