Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gratis 4K Ultra HD-televisie bij nieuw abonnement
#1
Het wereldkampioenschap voetbal komt eraan. Dit is een moment voor twee Belgische televisieaanbieders om nieuwe klanten met een 4K Ultra HD-televisie te lokken.

Het landelijk in België beschikbare Proximus biedt nieuwe klanten bij bepaalde mulitplay-abonnementen een nieuwe 4K Ultra HD-televisie met een beelddiagonaal van 32 inch van fabrikant Samsung aan. De televisie kost in de winkel 549 euro en is bij afname van deze abonnementsvormen voor 99 euro te koop. Telenet – de grootste concurrent van Proximus – heeft vooralsnog geen aanbieding voor nieuwe klanten waarbij een televisie wordt aangeboden.

VOO

In Wallonië doet de kleinere kabelaar VOO dit wel. VOO geeft bij afname van een mulitplay-abonnement zelfs een 4K Ultra HD-televisie gratis aan nieuwe klanten. In dit geval gaat het om een model van fabrikant Philips met een beelddiagonaal van 43 inch. VOO geeft in marketingcommunicatie aan dat deze televisie 599 euro kost. Wie geen interesse in de televisie heeft, kan bij VOO ook een korting van 230 euro verdeeld over abonnement- en aansluitkosten gedurende de eerste zes maanden krijgen. De aanbiedingen zijn geldig tot 1 juli.
Antwoord

#2
amaai das duur ik betaal voor ne lg 4k bij laatqste nieuws maar 49 euro
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#3
(02-05-2018, 20:38)natte schreef: amaai das duur ik betaal voor ne lg 4k bij laatqste nieuws maar 49 euro

uwe LG kost ook 50 euro minder in waarde Wink zie hieronder:

Scherm: 43 inch (=109cm)
Resolutie: 4K Ultra HD
Processor: Quad Core
Geluid: Ultra Surround
Smart TV: WebOS 3.5 ThinQ Al
Aansluitingen: Wifi, Bluetooth, HDMI (3), USB (2), LAN
Design: Metaal
Model: UK6300
Waarde: 499 euro
Bij abonnement: Maar 49 euro = 450 euro korting
Garantie: 2 jaar
Antwoord

#4
heb er niks meer van gehoord dat ze hem houden
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#5
Heb enkele dagen geleden proximus over de vloer gehad in verband met hun aanbieding voor die tv voor 99 €;
iemand daar ervaring mee wat betreft kwaliteit? ik twijfel, indien ik overstap van telenet naar proximus heb ik geen premiere league meer.
Het gaat em dus voornamelijk alleen over de beeldkwaliteit
Antwoord

#6
jong pas maar op mijne aanvraag laatste nieuws al 3 weken weg en niets meer gehoord. dikke boelen allemaal als je het mij vraagt hoor
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#7
(11-05-2018, 15:58)natte schreef: jong pas maar op mijne aanvraag laatste nieuws al 3 weken weg en niets meer gehoord. dikke boelen allemaal als je het mij vraagt hoor

Wanneer ik toch op het aanbod inga moeten ze dat toch komen instaleren dus geen probleem denk ik dan.Maar ik wil enkel horen hoe de kwaliteit van dat toestel is.
Antwoord

#8
het gaat over deze tv --> Samsung UHD TV 6-Serie UE40MU6120 (UE40MU6120WXXN) bij proximus.

http://www.samsung.com/be/tvs/uhdtv-mu61...U6120WXXN/
Antwoord

#9
(11-05-2018, 17:20)tontol36 schreef:
(11-05-2018, 15:58)natte schreef: jong pas maar op mijne aanvraag laatste nieuws al 3 weken weg en niets meer gehoord. dikke boelen allemaal als je het mij vraagt hoor

Wanneer ik toch op het aanbod inga moeten ze dat toch komen instaleren dus geen probleem denk ik dan.Maar ik wil enkel horen hoe de kwaliteit van dat toestel is.

informeer goed bij master
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#10
laatste nieuws geeft nu weer andere tv bij een actie bij 2 jarig abbo,
is nu een Full HD LED tv van Philips

https://www.nieuwsblad.be/abonnement/act.../philipstv

Specificaties Philips Full HD Smart tv 43"
Waarde: € 449
Resolutie 1920 x 1080p
Schermgrootte: 43 inch = 108 cm
Geluidsvermogen van 20W
2 HDMI- en USB-aansluitingen.

Deze Smart tv met elegant Europees design en Pixel Plus HD beeldprocessor heeft veel functies. Hij brengt je favoriete apps en content naar een Full HD-scherm. Beleef de leukste films en series van dichtbij met deze schitterende LED-beelden met ongelofelijk contrast. Dankzij deze beeldkwaliteit mis je geen enkel detail van jouw programma's. Via USB sluit je alle multimedia-apparaten aan en met de twee HDMI-ingangen koppel je gemakkelijk alle randapparatuur aan.
Waarde: € 449
Resolutie: 1920 x 1080p
Display: Full HD LED
Schermgrootte: 43 inch = 108 cm
Ultraslanke open standaard
Geluidsvermogen van 20W
Energieverbruik: 41 kWh/jaar
2 HDMI- en 2 USB-aansluitingen
Smart TV met Saphi-menu: snel en eenvoudig populaire apps zoals Netflix en Youtube binnen handbereik
2 jaar garantie

Elegant en gemak in één

De ultraslanke open standaard geeft je een gevoel van lichtheid en ruimte. Dankzij de HDMI-ingangen breng je gemakkelijk beeld- en geluidsignalen over van je randapparatuur naar je tv. Met de USB-aansluiting sluit je gemakkelijk je digitale camera, MP3-speler, USB-stick of ander multimedia-apparaat aan.

Je online app-collectie

Verbind je Smart tv met internet en geniet van de grote hoeveelheid apps van Philips App Gallery. Zo eenvoudig kan het zijn. Dankzij jouw Smart tv kan je ook films, video's en games huren. En je kan online videotheken streamen. Ook van de toenemende collectie online apps kan je gebruik maken dankzij jouw Smart tv.

Je toestel:

Je krijgt 2 jaar garantie op je toestel.
Je krijgt je toestel thuis toegestuurd. Ten laatste 6 weken nadat wij je (eerste) betaling ontvangen hebben, wordt er een leveringsmoment voorgesteld via e-mail.

Bij pas gelanceerde toestellen, of indien de leverancier door een andere reden niet tijdig aan de vraag voldoet, kan de levering langer duren en ontvang je daarover een bericht via e-mail.

Actie onder voorwaarden:

Dit aanbod is enkel geldig in België tot 31 december 2018.
Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of een abonnement op Het Nieuwsblad of De Gentenaar op hetzelfde adres.
Antwoord

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info