Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Microsofts Xbox-controller voor mindervaliden komt in herfst uit voor 90 euro
#1
Microsoft heeft bekendgemaakt dat de Xbox Adaptive Controller in de herfst uitkomt voor een prijs van negentig euro. De platte Xbox-controller is bedoeld voor mensen die door een beperking niet goed met een normale controller overweg kunnen.

De Xbox Adaptive Controller kan vanaf nu worden vooruitbesteld in België en Nederland, en in de Nederlandstalige Microsoft Store staat dat de controller negentig euro gaat kosten en in de herfst van 2018 wordt verzonden. De nieuwe controller is gericht op mensen met een beperking en werd halverwege mei gepresenteerd.

De platte controller is voorzien van twee grote, ronde, programmeerbare pads; de a- en b-pad. Verder zit aan de achterkant een flinke rij met 3,5mm-aansluitingen waarmee gebruikers er allerlei losse accessoires op kunnen aansluiten om de functie van verschillende knoppen te simuleren.

Microsofts nieuwe controller kan gebruikt worden op de Xbox One-console, maar is ook geschikt om te worden gebruikt op de pc. De Adaptive Controller kan ook samen met een reguliere controller worden gebruikt voor de bestaande copilotfunctie. Daarbij worden twee controllers gekoppeld tot één virtueel exemplaar en kunnen twee spelers samen een spel spelen.


.jpg   2001978967.jpg (Grootte: 34.8 KB / Aantal keer gedownload: 6)
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
Moet rap mijn blauw kaart halen
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord