Waardering:
  • 1 stemmen - gemiddelde waardering is 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mobistar tv cijfers
#1
The Belgian mobile operator Mobistar is seeing slow growth for its hybrid TV product and is eagerly awaiting the opening up of cable.
Mobistar, a subsidiary of France Telecom, has launched its TV product on October 8, 2010 It now has 30,554 customers, compared with 26,643 a year earlier, representing an increase of 14.7%. However, the number was down 418 subs during the third quarter from 30,972.
The company is now looking forward to the opening up of the Belgian cable market. Following the decision of the Court of Appeal dismissing the suspension request submitted by Telenet, the file on the opening up of cable has begun to move more quickly.
On September 4, 2012, the Court of Appeal rejected the suspension requested by Telenet. A decision on the suspension of the regulation imposed upon them requested by other cable operators (the Walloon cablenets of Tecteo, Numéricable and AIESH) is expected in the coming weeks. A decision on the merits of these appeals is not expected before end 2013.
The telecom regulator IBPT confirmed the opening of Belgacom´s multicast offer to alternative operators. Belgacom is the incumbent telecom operator and is also subject to opening up its network.
Mobistar said it awaits with great interest the publication of regulated offers in the coming weeks and is already preparing itself to offer its services on other fixed accesses.
Since then, Mobistar has revised its internal line activation processes and its new “à la carte“ offers of fixed services will form the object of new commercial actions in the fixed lines segment during the course of the fourth quarter of 2012.

Citaat:De Belgische mobiele operator Mobistar is het zien van een langzame groei voor zijn hybride tv-product en wordt reikhalzend uit naar de openstelling van de kabel.
Mobistar, een dochteronderneming van France Telecom, heeft een tv-product op 8 oktober 2010 Het heeft nu 30.554 klanten, vergeleken met 26.643 een jaar eerder, een stijging van 14,7%. Echter, het aantal daalde 418 subs in het derde kwartaal van 30972.
Het bedrijf is nu op zoek naar de openstelling van de Belgische kabelmarkt. Na het besluit van het Hof van Beroep het ontslag van de schorsing verzoek van Telenet, heeft het bestand op de openstelling van de kabel begonnen om sneller te bewegen.
Op 4 september 2012, heeft het Hof van beroep de schorsing op verzoek van Telenet. Een besluit over de opschorting van de verordening aan hen opgelegde waarom door andere kabelexploitanten (de Waalse cablenets van Tecteo, Numericable en AIESH) wordt verwacht in de komende weken. Een beslissing over de gegrondheid van deze beroepen wordt niet verwacht voor eind 2013.
De telecom regulator BIPT bevestigde de opening van multicast aanbod van Belgacom aan de alternatieve operatoren. Belgacom is de gevestigde telecommunicatie-exploitant en is ook onderworpen aan de openstelling van zijn netwerk.
Mobistar zei dat het wacht met grote belangstelling de publicatie van gereglementeerde aanbiedingen in de komende weken en bereidt zich nu al zelf om zijn diensten op andere vaste toegangen aan te bieden.
Sindsdien Mobistar heeft haar interne lijn activering processen en de nieuwe "à la carte" aanbiedingen van vaste diensten zal het voorwerp uitmaken van nieuwe commerciële acties in de vaste lijnen segment in de loop van het vierde kwartaal van 2012.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
Triestige cijfers. Het openbreken van de kabel is dus meer dan nodig.

Mvg
Antwoord
#3
(26-10-2012, 20:47)Tien schreef: Triestige cijfers. Het openbreken van de kabel is dus meer dan nodig.

Mvg

maar of dat zoveel zou veranderen voor mobistar is de grote vraag,
belgen veranderen niet rap iets als ze tevreden zijn met hun bv vlaamse zenders.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#4
Het zou me toch niet tegenhouden om overtestappen en zeker niet moest die kabel er bij komen.Dan hou ik telenet voor sporting en prime;Als je dan belgacom vergelijkt die zitten voorlopig nog gooed met hun gratis voetbal maar voor hoe lang gaat dit nog duren?
Antwoord
#5
Citaat:Het tv-aanbod dat het Belgische telecombedrijf Mobistar onder de naam Mobistar Digital TV aanbiedt, slaat niet aan. Het afgelopen kwartaal verloor Mobistar zelfs tv-abonnees.

Mobistar gebruikt voor haar tv-aanbod satelliettelevisie. Het koopt tv-diensten bij het Luxemburgse bedrijf M7 Group S.A in. In Wallonië krijgen Mobistar tv-abonnees hierdoor het zenderaanbod van TéléSAT geleverd. In Vlaanderen gaat het om het zenderaanbod van TV Vlaanderen.
Geen stijging, maar daling
In het derde kwartaal daalde het aantal tv-abonnees van Mobistar met 418 abonnees naar 30.554 abonnees. Bij de start van Mobistar Digital TV waren de verwachtingen veel hoger. In de afgelopen tijd werden de verwachting steeds naar beneden bijgesteld. Toch ging Mobistar en vanuit dat het aantal tv-abonnees zou blijven groeien.

Beste van twee werelden
Mobistar combineert met Mobistar TV het beste van twee werelden. Naast internet en telefonie die men via het eigen ADSL-netwerk levert, wordt satelliettelevisie toegevoegd. Dit hybride concept is in andere Europese landen zeer succesvol. In Frankrijk is Orange hiermee succesvol, in Duitsland Deutsche Telekom. Met nieuwe tv-diensten als HDTV en Ultra HD die nu en in de toekomst uitgerold worden, is de combinatie van DSL met satelliet voor veel telecombedrijven steeds meer een noodzaak. Dit komt vooral door de bandbreedte die via de satelliet beschikbaar is.

Nieuwe kansen Mobistar
Mobistar maakt voor Mobistar TV gebruik van een digitale decoder die IP met televisie combineert. Daarbij is al rekening gehouden dat men ook digitale televisie via kabel en de ether kan aanbieden. Nu in België de netwerken van Belgacom en Telenet in de directe toekomst voor concurrentie opengaan, kan Mobistar overwegen om naast satelliet ook via deze uitzendplatformen digitale televisie te gaan aanbieden zonder daarbij decoders te hoeven omruilen.

Geschreven door: Jarco Kriek
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#6
Wink 
Ik zal dan wel de kat uit de boom kijken,of wat er ook in die boom zit.Wink
Antwoord
#7
(27-10-2012, 13:26)Dimira schreef: Ik zal dan wel de kat uit de boom kijken,of wat er ook in die boom zit.Wink

als het maar gene kat in de zak wordtBig Grin
Antwoord