Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Motorola Moto G 5G Plus verkrijgbaar in Benelux
#1
Motorola meldt dat de Moto G 5G Plus vanaf heden verkrijgbaar is in de Benelux. De adviesprijs is EUR 349,99 voor de versie met 4 GB/64 GB of EUR 399,99 voor de versie met 6 GB/128 GB. Motorola heeft het model in juli aangekondigd. Door compatibiliteit met zowel 4G- als 5G-netwerken aan te bieden is de Moto G 5G Plus 'future proof'.

De Motorola G 5G Plus is uitgevoerd met een 6,7 inch CinemaVision-scherm met een verhouding van 21:9 en met een hogere verversingssnelheid van 90 Hz, het allereerste groothoek camerasysteem aan de voorkant, 48-megapixel quad camerasysteem en een krachtige accu van 5000 mAh.

Qualcomm Snapdragon 765 platform

De Moto G 5G Plus wordt aangedreven door het Qualcomm Snapdragon 765 Mobile Platform met het Qualcomm Snapdragon X52 Modem-RF-systeem. De chipset verenigt 5G en AI om geselecteerde premium-tier-ervaringen aan te drijven, waaronder entertainment, intelligente multi-camera-mogelijkheden en ondersteuning voor een batterij die de hele dag meegaat.

5G-connectiviteit levert meer bandbreedte en lagere latency waarmee het mogelijk is om hele films binnen enkele minuten te downloaden, intensieve online games zonder vertraging te streamen en videogesprekken een ervaring te geven alsof gesprekspartners bij elkaar zijn. De Moto G 5G plus is gebouwd door het team dat voorop loopt op elke nieuwe generatie draadloze technologie.
Antwoord