Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NITENDO switch groot succes
#31
Nintendo is nog niet bezig met de ontwikkeling van een opvolger voor de Switch. Volgens de directeur lopen de verkopen van het huidige model namelijk nog goed, waardoor de focus op het huidige model blijft. Nintendo gaf al eerder aan niet direct te denken aan nieuwe consoles.

De uitspraken komen van Nintendo-topman Shuntaro Furukawa in een interview met The Sankei Times. Volgens de topman wordt er een doelstelling gehanteerd van twintig miljoen verkochte Switch-consoles per jaar. Doordat de verkopen momenteel goed lopen wordt er niet gedacht aan een opvolger, en zijn ook prijsverlagingen niet nodig.

Nintendo liet eerder al weten dat het 'niet gefixeerd' is op het maken van nieuwe consoles. Volgens Furukawa is het zelfs mogelijk dat er helemaal geen nieuwe consoles meer worden gemaakt. Nintendo wil daarin flexibel zijn, aldus de topman. Het is namelijk ook mogelijk dat het bedrijf zich in plaats van op het maken van eigen hardware, juist hoofdzakelijk gaat richten op het aanbieden van games op bijvoorbeeld smartphones.
   
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#32
groot succes wordt hier goed gebruikt zeer kindvriendelijk
Antwoord
#33
bijna elke dag 6 nieuwe spelen bij ongelofelijk zitten nu al rond 600 spelen
Antwoord
#34
Nintendo brengt volgens bronnen van The Wall Street Journal deze zomer twee nieuwe versies van zijn Switch-console uit. Het zou gaan om een goedkopere variant en om een versie met verbeteringen gericht op serieuze gamers.

Het artikel van The Wall Street Journal stelt dat de verbeterde versie niet zo krachtig is als de PlayStation 4 Pro en de Xbox One X. Dat zouden leveranciers van onderdelen en gameontwikkelaars hebben verteld. Hoewel het logisch is dat een verbeterde Switch niet zo krachtig zal zijn als de snelste consoles van Microsoft en Sony, lijkt de bewoording erop te duiden dat het gaat om een nieuwe variant met verbeterde hardware, zodat games soepeler draaien of verbeterde graphics krijgen.

De tweede nieuwe variant is een goedkopere versie en die zou Nintendo zien als de opvolger van de 3DS. Om de prijs te drukken wordt er functionaliteit weggehaald, zo zou de trilfunctie op de controllers ontbreken. Het is nog niet duidelijk wat het prijsverschil wordt. Nintendo heeft al lange tijd geen nieuwe 3DS-varianten meer uitgebracht. Wel brengt de Japanse consolebouwer nog geregeld nieuwe games uit voor de 3DS.

Volgens mensen die de nieuwe Switch-consoles in handen hebben gehad gaat het niet simpelweg om nieuwe versies van de Switch met hetzelfde uiterlijk en lagere of hogere prestaties. In welke opzichten de komende varianten precies afwijken van het huidige model is niet duidelijk, maar mogelijk gaat het verder dan wijzigingen van hardware en design.

Nintendo heeft eerder revisies van consoles uitgebracht met verbeterde hardware. Zo verschenen in 2014 de New 3DS en een XL-variant. Die handhelds hebben een snellere processor dan hun voorgangers, terwijl ze in principe wel voor dezelfde games bedoeld zijn. Als Nintendo met een verbeterde versie van de Switch komt, is het aannemelijk dat games voor die versie ook op de huidige Switch zijn te spelen, en andersom.

Volgens een bron van WSJ is het te verwachten dat Nintendo de nieuwe Switch-varianten tijdens de E3-gamebeurs in juni aankondigt. Enkele maanden later zouden de consoles in de winkels liggen. Nintendo bracht de Switch in maart 2017 uit en verkopen uit Switch-hardware en -software zijn inmiddels goed voor 80 procent van de omzet van Nintendo. Met nieuwe modellen zou Nintendo de leveringen van de inmiddels twee jaar oude console weer een boost willen geven.
   
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#35
kids hebben er ene zeer content vooral betaalbare software
Antwoord
#36
Nintendo kondigt de Nintendo Switch Lite aan, een aangepaste versie van de Nintendo Switch die enkel bedoeld is als handheld. Op de nieuwe console kan je alle Switch-games spelen die een handheld-modus ondersteunen. Het apparaat ligt dit najaar in de winkel.

In tegenstelling tot de Nintendo Switch zal je de Lite-versie niet meer op de televisie kunnen aansluiten. De console fungeert puur als een handheld: er zijn geen aparte controllers met trilfunctie en er is geen standaard om het toestel recht te zetten op tafel. Ook is hij compacter en lichter dan zijn grote broer. Het toestel komt met een 5,5 inch-ledscherm, iets kleiner dus dan het 6,2 inch-scherm van de reguliere Switch.

Samen spelen

De Nintendo Switch Lite zal overigens overweg kunnen met bestaande Switch-games, zolang die spellen ook in handheldmodus gespeeld kunnen worden. Denk aan Super Smash Bros., Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Mario Kart 8 Deluxe. Bepaalde spellen zullen wel “enkele beperkingen” vertonen, zoals partyspel 1 – 2 Switch, omdat veel van de minigames daar enkel werken met de aparte, bewegingsgestuurde Joy-Con-controllers.

De oude Nintendo Switch blijft gewoon verkrijgbaar, benadrukt Nintendo. Gamers kunnen ook samenspelen via beide consoles. Alle accessoires, zoals de Joy-Con-controllers of de Poké Ball Plus, zijn eveneens te gebruiken met beide versies.

Goedkoper

De Nintendo Switch Lite is vanaf 20 september verkrijgbaar in drie kleuren: geel, grijs en blauw. Een europrijs is nog niet bekend, maar volgens Amerikaanse media zal de Nintendo Switch Lite een adviesprijs van 199 dollar (zo’n 176 euro) meekrijgen. Dat is 100 dollar goedkoper dan de Nintendo Switch, die in de VS 299 dollar kost. In België kost de Switch iets meer dan 300 euro. Waarschijnlijk wordt de Lite-versie ook in ons land een stuk goedkoper.

Citaat:komt op 229 euro voor de Switch Lite, 100 euro goedkoper dan de versie met tv aansluiting.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord