Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NPO 1 UHD niet bij TV Vlaanderen
#1
Het WK Voetbal in Rusland is vanaf 14 juni in Ultra HD-beeldkwaliteit op NPO 1 UHD bij Canal Digitaal via de satelliet te bekijken. Omdat NPO/NOS alleen over de UHD-rechten voor Nederland beschikt, kan de zender niet in het zenderaanbod van TV Vlaanderen worden opgenomen.

NPO 1 UHD is een initiatief van NPO en NOS. De zender is vanaf 12 juni op kanaalnummer 14 bij Canal Digitaal te zien. M7 Group sloot hiervoor een overeenkomst met NPO en NOS. Satellietbedrijf SES levert aan M7 Group de benodigde bandbreedte voor de satellietverspreiding van NPO 1 UHD. Op dit Ultra HD-kanaal zijn wedstrijden van het WK Voetbal in Rusland in native UHD-beeldkwaliteit te zien. De overige programma’s worden naar UHD opgewaardeerd.

TV Vlaanderen

M7 Group gaat NPO 1 UHD niet aan klanten van TV Vlaanderen aanbieden. Dit heeft het Luxemburgse mediabedrijf bevestigd. Canal Digitaal en TV Vlaanderen zijn eigendom van M7 Group. Het bedrijf heeft met NPO en NOS alleen overeenstemming bereikt over doorgifte van NPO 1 UHD aan Nederlandse klanten van Canal Digitaal. NPO en NOS bezitten alleen de UHD-uitzendrechten van het WK Voetbal voor Nederland. Hierdoor is het voor M7 Group niet mogelijk om NPO 1 UHD in België bij TV Vlaanderen aan te bieden.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
amaai precies npo uhd forum hahaha. tvv mannen je bent er toch niks mee geen beeld en alleen maar geluid. precies ne cd radio op sat
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
#3
(15-06-2018, 08:22)natte schreef: amaai precies npo uhd forum hahaha. tvv mannen je bent er toch niks mee geen beeld en alleen maar geluid. precies ne cd radio op sat

zie ander topic antwoord, er zijn al veel die beeld hebben dus eens de reactie van ander topic bekijken.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#4
ik helaas niet geen ci module
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord