Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Netflix komt eindelijk met Marvel serie
#1
Netflix heeft vandaag de eerste officiële trailer vrijgegeven van de langverwachte Netflix Original-serie 'Marvel's Iron Fist'. Alle 13 afleveringen zullen vanaf 17 maart 2017 wereldwijd te zien zijn.

'Marvel's Iron Fist' is de laatste in een reeks van vier epische live-action dramaseries die exclusief op Netflix te zien zijn. 'Marvel's Daredevil' S1 en 2, 'Marvel's Jessica Jones' S1 en 'Marvel's Luke Cage' S1 zijn nu al te zien. Deze reeks zal leiden naar de samensmelting van alle personages in 'Marvel's The Defenders', waarvan alle afleveringen zomer 2017 te zien zullen zijn.

Over 'Marvel's Iron Fist'

Miljardair Danny Rand (Finn Jones, 'Game of Thrones') duikt na jaren vermist te zijn weer op in New York om zijn geboorterecht en familiebedrijf op te eisen. Als er een oude vijand opduikt moet Danny, een levend wapen met perfecte beheersing van kung-fu en het vermogen om de immense kracht van de Iron Fist op te roepen, vechten tegen de criminele krachten in zijn stad.

Voor meer informatie over 'Marvel's Iron Fist', ga naar de officiële Facebook en Twitter pagina's van de serie en http://www.marvel.com voor al het nieuws over Marvel.
Antwoord
#2
Na een maandenlange afwezigheid verschijnt Matt Murdock (Charlie Cox) weer op het toneel. Een gebroken man met een onzekere toekomst, zowel voor Daredevil als voor advocaat Matthew Murdock.

Als zijn aartsvijand Wilson Fisk (Vincent D’Onofrio) uit de gevangenis wordt vrijgelaten, moet Matt kiezen: zich verschuilen voor de wereld of als een held zijn lot aanvaarden.

Seizoen 3 van 'Marvel’s Daredevil' is vanaf 19 oktober 2018 beschikbaar, exclusief op Netflix.
Antwoord