Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Netflix kondigt nieuwe Originals aan
#1
Netflix presenteerde afgelopen weekend tijdens het jaarlijkse persevent van de Television Critics Association (TCA) vele nieuwe Original titels, release data en materialen van aankomende titels.

Zo maakte Netflix bekend dat alle afleveringen van de limited series 'Maniac', de langverwachte nieuwe Netflix-productie van Cary Joji Fukanaga met Jonah Hill en Emma Stone in de hoofdrol, vanaf 21 september te zien zal zijn. Daarnaast lanceerde Netflix de officiële trailer van het tweede seizoen van 'Ozark', alsook de releasedatum voor 'Chilling Adventures of Sabrina' (26 oktober).

Een overzicht:

- Maak kennis met de atypische helden van 'Disenchantment': Bean, Luci, Elfo en de bewoners van Dreamland, vanaf 17 augustus 2018 exclusief op Netflix
- 'The Innocents', vanaf 24 augustus 2018
- 'Ozark' Season 2, vanaf 31 augustus 2018
- Limited series 'Maniac' met Jonah Hill en Emma Stone
- 'The Good Cop', vanaf 21 september 2018
- 'Chef’s Table' Season 5 vanaf 28 september 2018
- Nieuwe serie 'Salt, Fat, Acid, Heat' vanaf 19 oktober 2018
- 'Chilling Adventures of Sabrina' vanaf 26 oktober 2018
- 'The Kominsky Method' vanaf 16 november 2018
- Nieuwe serie 'The Curious Creations of Christine McConnell'
- New Limited series 'Madam C.J. Walker' met en executive geproduceerd door Academy Award winnaar Octavia Spencer
- Nieuwe serie 'White Lines' van de producers van 'The Crown' en 'La Casa de Papel'
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
Master ik heb premium is voor ons intressant het uhd abbo?
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
#3
Ozark

Ook in het langverwachte tweede seizoen volgen we Marty Byrde en zijn familie terwijl ze zich in de duistere onderwereld van een gevaarlijk drugskartel bevinden. Nu Del er niet meer is, stuurt het misdaadsyndicaat zijn meedogenloze advocaat Helen Pierce naar de stad om de dingen door elkaar te schudden, op een moment dat de rust in het leven van de Byrdes leek terug te keren.

Marty en Wendy worstelen met het vinden van de juiste balans tussen hun familie en de snel escalerende gevaren veroorzaakt door hun relaties met de power-hungry Snells, het kartel en hun nieuwe sheriff, Ruth Langmore. De inzet is nog hoger en de Byrdes realiseren zich dat ze all in moeten gaan vooraleer ze eruit kunnen geraken.

Op 31 augustus is het 2de seizoen van 'Ozark' exclusief beschikbaar op Netflix.
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
#4
Robin Wright, winnares van een Golden Globe en genomineerd voor een Emmy Award, keert terug als President van de Verenigde Staten in het zesde en laatste seizoen van de award-winnende en baanbrekende serie 'House of Cards'.

Samen met Wright schitteren Academy Award® genomineerden Diane Lane en Greg Kinnear, en Cody Fern dit seizoen samen met Emmy Award genomineerde Michael Kelly, Jayne Atkinson, Academy Award® genomineerde Patricia Clarkson, Emmy Award genomineerde Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott en Boris McGiver. 'House of Cards' executive producers zijn Melissa James Gibson, Frank Pugliese, Robin Wright, David Fincher, Joshua Donen, Dana Brunetti, Eric Roth, Michael Dobbs en Andrew Davies.

De serie werd ontwikkeld door Beau Willimon en is geproduceerd door Donen/Fincher/Roth, met MRC als studio, voor Netflix.

In 2013 werd 'House of Cards' de eerste Original online serie die een indrukwekkende reeks nominaties voor Primetime Emmy Awards op zijn naam mocht schrijven. Sinds de start ontving de serie 53 Emmy nominaties en won er 7, waaronder die van 'Outstanding Directing for a Drama Series' voor David Fincher. Verder ontving 'House of Cards' 6 Golden Globe nominaties en won er 2. De historische reeks kreeg 11 Screen Actors Guild nominaties waarvan het er 2 won; een AFI Award, 4 Writers Guild Award nominaties waarvan het er 1 won; 2 BAFTA nominaties; 4 Producers Guild Award nominaties; 2 Directors Guild Award nominaties; en een Peabody Award; naast een reeks andere onderscheidingen.

Alle afleveringen van 'House of Cards' S6 zijn vanaf 2 november beschikbaar.
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
#5
Netflix lanceert de officiële trailer van de Netflix Original miniserie 'MANIAC'. Naast hoofdrolspelers Emma Stone en Jonah Hill zijn ook bijrollen voor Justin Theroux, Gabriel Byrne en Sally Field weggelegd in deze serie van creator Patrick Somerville en regisseur Cary Fukunaga ('Beast of No Nation', 'True Detective').

In een wereld en tijd gelijk aan die van ons, vertelt 'MANIAC' het verhaal van Annie Landsberg (Emma Stone) en Owen Milgrim (Jonah Hill). Deze twee vreemden van elkaar besluiten zich op te geven voor de laatste stadia van een mysterieus farmaceutisch onderzoek, ieder met een eigen beweegreden. Annie, permanent ontevreden en doelloos, is gefixeerd op de gebroken relatie met haar moeder en zus. Owen is de vijfde zoon van een rijke industrieel uit New York, maar worstelt al zijn hele leven met een omstreden diagnose van schizofrenie. De belofte van een nieuwe, radicale behandeling bestaande uit een reeks pillen - die volgens uitvinder Dr. James K. Mantleray (Justin Theroux) alles kunnen herstellen in de geest, zoals liefdesverdriet of geestesziektes - doet Annie, Owen en tien andere vreemden besluiten zich naar de faciliteiten van 'Neberdine Pharmaceutical en Biotech' te begeven. Daar onderwerpen zij zich vrijwillig aan een driedaags drugsonderzoek dat, zo wordt hen beloofd, zonder bijwerkingen of complicaties hun leven zal verbeteren.

Het gaat echter niet helemaal volgens plan…Alle afleveringen van 'MANIAC' zijn vanaf 21 september wereldwijd en exclusief beschikbaar op Netflix.
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord