Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Netflix stopt met gratis proefperiode van een maand in Nederland en België
#1
Netflix is gestopt met het aanbieden van een gratis proefperiode van een maand in Nederland en België. Dat blijkt uit ondersteuningspagina's op de site van de dienst. Ook bij het aanmaken van een nieuw account komt de optie van een proefperiode niet langer naar voren.

De help-pagina's voor de gratis proefperiode voor Nederland en België geven nu de tekst weer dat ze niet meer worden aangeboden. Netflix heeft ook de knop boven in beeld, waarin stond 'probeer Netflix 30 dagen gratis', vervangen voor 'word nu lid van Netflix'. Android Planet merkte op dat de gratis proefperiode is verdwenen.

De gratis proefperiode was er sinds het begin van Netflix in Nederland, in 2013. De streamingdienst heeft niet bekendgemaakt waarom het stopt met de gratis maand. Gebruikers moeten nu onmiddellijk beginnen met het afsluiten van een betaald abonnement, vanaf ongeveer acht euro per maand. In thuisland Verenigde Staten en veel andere landen is de gratis proefperiode nog actief.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
Denk goed gedaan . Ene die niet werkt kan alles bekijken op 1 maand tijd 😂
Antwoord
#3
Speciaal voor Valentijn kan je bij de streamingdienst - ook al heb je geen abonnement - naar de romantische tienerfilm ‘To all the boys I’ve loved before’ kijken via www.netflix.com/toalltheboys.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord