Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Netflix voert pincodes voor series in
#1
SCOTTS VALLEY - Netflix-gebruikers kunnen elke serie en elke film straks achter een muur zetten. Dan is er een speciale pincode nodig om de productie te kunnen kijken. Zo kunnen ouders voorkomen dat hun kinderen een film kijken waarvoor ze nog te jong zijn.

„We begrijpen dat elke familie anders is en dat ouders anders denken over wat gepast is voor bepaalde leeftijden”, stelt Netflix-bestuurder Mike Hastings. Momenteel kunnen gebruikers alleen instellen dat bepaalde leeftijdscategorieën, bijvoorbeeld 18-plus, achter een pincode worden gezet.

Netflix zal de leeftijdsrating ook duidelijker in beeld laten zien wanneer iemand op play drukt. Dat moet verrassingen tijdens het kijken voorkomen.
Antwoord
#2
dat is niet nieuw hee dat doet cd en telenet ook met sexzenders
Antwoord
#3
(06-03-2018, 08:15)natte schreef: dat is niet nieuw hee dat doet cd en telenet ook met sexzenders

Ook Proximus doet dat.
Antwoord
#4
Ouderlijk toezicht door kinderslot

Netflix heeft de mogelijkheid toegevoegd om op de accounts van kinderen een leeftijdsbegrenzer toe te voegen. Wil je ouderlijk toezicht toepassen en ervoor zorgen dat je kinderen geen films kunnen kijken die alleen geschikt zijn voor volwassenen? Dan is het vanaf nu eenvoudig om in het profiel aan te geven welke series en films wel zijn toegelaten. Er zijn diverse leeftijdscategorieën aangegeven, zoals peuters, oudere kinderen of tieners. Dit kan alleen in het profiel worden aangepast door middel van een wachtwoord.

staat bij netflix nieuwsflits
Antwoord
#5
fijn maar je kon al aparte accounts maken
Antwoord
#6
(08-03-2018, 08:03)natte schreef: fijn maar je kon al aparte accounts maken

maar nu kan je ook nog eens de films blokkeren die je niet wil laten zien aan dat account Wink dus per film een blokkade
Antwoord
#7
kids kiezen zelf acounts opvolgers natte klaarstomen Big Grin
Antwoord