Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Niieuw op lg en smamsung smartv WORLD GO TV
#1
deze apps zijn nieuw bij de smarttv en top streamingdienst. persoonlijk vind ik film box beter. maar voor een kleine prijs krijg je hier 260 zenders te zien in hd en sd
Wereld TV GO ™ is een op internet gebaseerde tv-zenderapplicatie gericht op expats en toeristengemeenschappen die over de hele wereld wonen.

Met meer dan 250 kanalen - cateringtalen en -gemeenschappen zoals Engels, Chinees, Japans Hindi, Bengaals, Nepalees, Russisch, Vietnamees, Italiaans, Frans, Kazak, Italiaans, Frans Koreaans, Mongools, Indonesisch, Filippijns, Pakistaans, Afghani, Bhutan, Gujarati, Punjabi verbindt hen met hun huis door hen in staat te stellen hun favoriete tv-programma's en tv-kanalen te bekijken, waar ze zich ook bevinden. Met World TV GO ™ kunnen gebruikers LIVE overal onderweg en overal live kijken via smart phone, tablets en internet. World TV GO ™ kan gelijktijdig worden gebruikt in meer dan 3 apparaten zonder onderbreking.

Met World TV GO ™ hoeft u zich nooit zorgen te maken over het missen van uw favoriete LIVE TV-programma, want u kunt de DVR (Catch-up TV) van maximaal 7 dagen bekijken.
New IT Venture Corporation wil via Global TV GO ™ haar bereik in de wereldwijde gemeenschap vergroten door de manier waarop we tv kijken te veranderen en geweldige kijkervaring te bieden. Streaming in HD-kwaliteit met minimale internetbandbreedte en ononderbroken livestreaming. We hebben ook contact gelegd met lokale telecombedrijven en draadloze providers in verschillende landen voor een soepele ononderbroken videostreamingervaring. Wereld TV GO ™ tilt uw tv-kijkervaring naar een hoger niveau met zijn hoogwaardige HD en flexibele prijsstelling, ondersteund door online 24/7 ondersteuning via onze ondersteuningsvriendelijke support engineers. We nemen ook het verzoek om tv-kanalen te publiceren op World TV GO ™, waarbij gebruikers een groot publiek kunnen bereiken.

Ubiqutous Surfen
Met WorldTV Go kunnen gebruikers LIVE overal op TV kijken, altijd en overal via Smart phone, tablets en internet. World TV-Go kan gelijktijdig worden gebruikt in meer dan 3 apparaten zonder onderbreking.

Kom tv kijken

Met WorldTV Go hoef je je nooit zorgen te maken over het missen van je favoriete LIVE TV-programma, want je kunt de DVR (Catch-up TV) van maximaal 7 dagen bekijken.

HD / HQ-streaming
Premium-lid kan kiezen tussen HQ / HD-streaming op basis van hun internetverbinding en voorkeur.

LIVE Stream Internet TV

De gebruiker kan schakelen tussen HQ / SD-streaming. Alleen premium-leden hebben het voorrecht om te surfen tussen HQ / HD-videostreaming.
Antwoord
#2
blijkbaar werken alle lg toetsen van ab met deze app en bij opstarten blijft hij in deze app reuze. gelijk ook videoland  en pate en rtlxl gedownloaded. jongens wat kan het streamingsleven mooi zijn
Antwoord
#3
dit lijkt niet echt koosjer die app, zal wel binnen enkele maanden gedaan zijn.
er zijn er al genoeg geweest die hetzelfde aanboden en niet meer bestaan.

en die andere apps kunnen normaal niet gebruikt worden in belgie, dus niet echt juist allemaal Wink
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#4
Ze hebben uitzendrechten voor tamils en aziaten
Antwoord
#5
(18-11-2018, 13:34)natte schreef: Ze hebben uitzendrechten voor tamils en aziaten

ben je daar zeker van??? die ip aanbieders vertellen dat ook aan hun mogelijke klanten dat ze de rechten hebben voor al die zenders aan te bieden aan hun nieuwe klanten, maar daar is niks van waar omdat zenders meestal geen goedkeuring geven en van sommige het zelf niet weten.
heb soms de kriebels van zo app aanbieders met zenders wat die allemaal vertellen en enkele maanden later bestaan ze niet meer.
dat betalen alleen al roept vragen op, hoe gaan die alle rechten betalen voor al die landen, zal niet lang blijven duren, dat kost hen heel veel geld welke ze niet altijd hebben.
en gelijk ze zo jagen op die aanbieders stel ik toch veel vragen hierbij.
zou toch eens goed lezen allemaal.
https://www.worldtvgo.com/
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#6
niet altijd zo pessimistisch hee master. filmbox doet dat ook zo en dat is ook via streaming met 7 zeer mooie zenders wooowkes zekerst
Antwoord
#7
Cd app en videoapp op lg werken al nietcmeer. Dikke boelen klotentv mijn gedacht
Antwoord