Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ORANGE voegt nieuwe zenders toe
#1
Orange Belgium en Discovery Networks Benelux bereikten een akkoord over de distributie van TLC, Eurosport 2, de Franstalige Eurosport 1 en de Franstalige Discovery Channel, die voortaan inbegrepen zijn in het basispakket voor digitale tv van Orange in Vlaanderen en bepaalde delen van Brussel.

TLC is fris en anders. De zender vertelt waargebeurde verhalen over speciale en kleurrijke mensen. TLC brengt een opvallende mix van ongekende subculturen, boeiende families, enthousiaste bruiden, extreme koopjesjagers, creatieve meesterbakkers en invloedrijke stylisten. TLC is beschikbaar op kanaal 16 of 116 (afhankelijk van de taalvoorkeur van de klant).

Eurosport 2 is sinds 2005 de zender van de spectaculaire sporten, zoals extreme sporten en motorsporten. De kijker kan er ook terecht voor extra LIVE coverage bij snooker, grandslamtoernooien en prestigieuze internationale competities. Eurosport 2 is beschikbaar op kanaal 31. Met Eurosport 1, Eleven 1 en 2 en nu dus ook Eurosport 2 heeft Orange het grootste aanbod van sportzenders in België, zonder dat de klant daar extra voor hoeft te betalen.

De Nederlandstalige versies van Eurosport 1 en Discovery worden nu uitgebreid met hun Franstalige tegenhangers. Eurosport FR op kanaal 30 of 130, Discovery FR op kanaal 21 of 121 (afhankelijk van de taalvoorkeur van de klant).

Cristina Zanchi, Chief Consumer Officer van Orange Belgium, legt uit: 'We zijn heel blij dat we het op dit moment beste basispakket op de markt kunnen uitbreiden met sport- en entertainmentzenders; en dat we daarnaast nog meer themazenders kunnen aanbieden. We zullen ons LOVE-aanbod verder blijven uitbreiden zodat onze klanten premium content kunnen ontvangen zonder daarvoor extra te betalen.'
Antwoord
#2
na bijna een jaar nog eens nieuwe zenders erbij Confused
Antwoord
#3
ja gelukkig heb jij niet meer
Antwoord
#4
Orange Belgium en Discovery Networks Benelux hebben een overeenkomst gesloten over de distributie van TLC, Eurosport 2, de Franstalige Eurosport 1 en de Franstalige Discovery Channel, die voortaan inbegrepen zijn in het basispakket voor digitale tv van Orange in Vlaanderen en bepaalde delen van Brussel. De Nederlandstalige versies van Eurosport 1 en Discovery worden nu uitgebreid met hun Franstalige tegenhangers. Eurosport FR op kanaal 30 of 130, Discovery FR op kanaal 21 of 121 (afhankelijk van de taalvoorkeur van de klant). Orange Belgium passeerde in december de mijlpaal van 100.000 klanten voor Love, het pakket met vaste en mobiele diensten bij elkaar. TV, internet en vaste telefonie worden via de kabel geleverd.
Antwoord
#5
misschien ook tcm an amc?
Antwoord
#6
(29-01-2018, 15:00)natte schreef: misschien ook tcm an amc?

AMC kan misschien nog als ze niet te duur zijn maar TCM mag je vergeten,
Dat zit niet op Telenet Vlaanderen.
Antwoord
#7
maar wel bij de walen
Antwoord