Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orange past prijzen aan van mobiel
#1
Na de lancering van het eerste onbeperkte mobiel aanbod in België blijft Orange Belgium zijn waaier van mobiele abonnementen verder uitbreiden en stroomlijnen ten voordele van de klant. Dit zal er vanaf 18 juni 2018 veranderen:

Het nieuwe Koala aanbod omvat onbeperkt bellen en sms'en. Ook het mobiele datavolume wordt uitgebreid tot 4 GB. Klanten die intekenen op deze vernieuwde Koala zullen 20 euro per maand betalen.
Het gloednieuwe tariefplan Cheetah omvat onbeperkt bellen en sms'en en 8 GB mobiele data voor 30 euro per maand.
Onbeperkt bellen en meer mobiele data om altijd verbonden te blijven

Met de nieuwe Koala-formule kunnen klanten nu onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in België en zonder zorgen bellen op reis in de EU. Verder krijgen ze 1 GB extra, wat het totaal op 4 GB per maand brengt. Alle Koala-klanten zullen automatisch kunnen genieten van deze verhoogde volumes.

Panter wordt vervangen door Cheetah in de mobiele portefeuille van Orange. Voor 30 euro per maand omvat Cheetah onbeperkt bellen en sms'en plus 8 GB mobiele data. Het huidige Panter-tariefplan zal ophouden te bestaan. Orange-klanten die een upgrade willen, kunnen de overstap naar Cheetah maken in hun online Klantenzone of binnenspringen in één van de 140 Orange-shops.

Bij beide mobiele abonnementen is ook de Orange Cloud app en Coyote, de app voor realtimeverkeersinformatie, inbegrepen.

Overzichtelijke abonnementen die je meer waar voor je geld geven

Cristina Zanchi, Chief Consumer Officer van Orange Belgium, legt uit: "Als bold challenger op de Belgische telecommarkt koesteren we de ambitie om altijd een stap verder te gaan voor onze klanten, om te focussen op wat zij echt belangrijk vinden, zodat ze precies vinden wat ze nodig hebben in hun Orange-abonnement. Een eerste mijlpaal was de unieke lancering van ons onbeperkte tariefplan Arend in februari 2018, dat uitgroeide tot een groot succes. Dat unlimited tariefplan typeert onze ambitie om onze klanten op hun wenken te bedienen. Om onze formules nog eenvoudiger te maken, breidden we het Koala-tariefplan uit met onbeperkt bellen. Daarnaast verhoogden we het mobiele datavolume en pasten we de prijs aan. Zo zal het voor onze klanten nog makkelijker zijn om ten volle van hun digitale leven te genieten met de beste kwaliteit die je voor dat geld op de Belgische markt krijgt."

De betrokken klanten zullen op de hoogte gebracht worden van de nakende veranderingen en van wat ze moeten doen om meer volume te krijgen.

Voor zakelijke klanten stelt Orange Shape Plus voor, een aanbod met onbeperkt bellen en sms'en en 3 GB mobiele data voor amper 20 euro per maand.

Ongeëvenaarde klantervaring op een superieur netwerk

Al jarenlang investeert Orange Belgium massaal in zijn mobiele netwerk om zijn klanten een topervaring te garanderen. Vandaag dekt het 4G-netwerk van Orange 99,7 % van het Belgische grondgebied (dekkingskaarten uitgegeven door telecomregulator BIPT). De resultaten van BeCover+ naar aanleiding van een test van een welbekende consumentenorganisatie erkennen de superieure kwaliteit van het 4G-netwerk van Orange.

Meer informatie op www.orange.be.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
kunnen ze er zelf nog aan uit zie cd met al zijn abonnementen
Antwoord
#3
(15-06-2018, 07:13)natte schreef: kunnen ze er zelf nog aan uit zie cd met al zijn abonnementen

word net goedkoper orange Wink is de eerste die een goeie zet doet na deze week Alexander de Croo een 4de speler wou,
volgende week zitten ze allemaal samen om te bespreken wat ze gaan doen de 3 providers.
ben benieuwd, vrees dat ze gewoon verder gaan doen zoals nu, zeker telenet die de prijs omhoog doet.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#4
inderdaad die ceo van telenet deugd niet
Antwoord
#5
De Belgische provider Orange geeft klanten met een Koala-abonnement vanaf maandag onbeperkt bellen. Dat is nu beperkt tot driehonderd minuten per maand. Ook komt er een Cheetah-abonnement, dat het Panther-abonnement vervangt.

Behalve de stap naar onbeperkt bellen krijgen Koala-klanten 4GB in plaats van 3GB per maand. Het Cheetah-abonnement kost dertig euro per maand en verdubbelt de databundel naar 8GB. In combinatie met vaste diensten via de Love-abonnementen verdubbelt Orange ook de databundel en krijgen klanten met Cheetah dus 16GB mobiele data per maand.

Orange stopt met het aanbieden van Panther en klanten die dat nu hebben, zullen over moeten op een nieuw abonnement, zoals Cheetah. Dat kan via een van de winkels of in de online Klantenzone. De nieuwe abonnementen gaan maandag in. Aan de overige abonnementsvormen verandert niets.

Code:
Orange per 18 juni Kolibrie Dolfijn Koala Cheetah Arend Arend Premium
  Prijs per maand      8€     15€    20€    30€    40€       61€
  Belminuten         90       150  Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
  Databundel        100MB    1,5GB    4GB   8GB   Onbeperkt Onbeperkt
  Sms Onbeperkt     Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#6
amaai gaan den hele dierentuin af
Antwoord
#7
De operator Orange pakte eerder al, als eerste operator, uit met een volledig ongelimiteerd mobiel abonnement, en past nu ook zijn andere formules aan.

Het lijkt erop dat Orange de eerste operator is die de focus nadrukkelijk verlegt naar onbeperkt bellen en op termijn naar onbeperkte mobiele data, nadat de voorbije jaren het onbeperkt sms’en quasi standaard werd. In de praktijk gaat Orange verschillende abonnementen aanpassen.

Limited Koala voor ongelimiteerd bellen, Panter wordt Cheetah

Met het Koala-abonnement kon je al ongelimiteerd bellen naar Orange en kreeg je 300 belminuten naar andere netwerken, vanaf 18 juni wordt dit onbeperkt naar alle netwerken. Daarnaast gaat het inbegrepen volume voor mobiel internet omhoog van 3 GB naar 4 GB. De eerste 100 000 klanten betalen slechts € 20 per maand voor dit abonnement (vandaar de Limited Edition), nadien kost het € 25 per maand.

Het abonnement Panter wordt herdoopt in Cheetah en geeft je, naast onbeperkt bellen en sms’en, recht op 8 GB per maand voor € 30, i.p.v. 5 GB per maand voor € 33.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#8
Orange is goed bezig
Antwoord