Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orange verdubbeld mobiel internet bij Love abbo
#1
Orange Belgium heeft het Love-abonnement aangepast. Het Belgische bedrijf heeft het mobiele internet van alle mobiele abonnementen die deel uitmaken van een Love-bundel verdubbeld. Love is de convergente bundel van Orange Belgium, waarin klanten een combinatie van mobiele, vaste en tv-diensten afnemen.
Concreet betekent dit dat alle postpaid- en ZEN-dierenabonnementen die deel uitmaken van een Love-bundel vanaf half september 2017 elke maand 100 procent mobiel internet extra krijgen. Voor dat volume hoeven ze niet extra te betalen. Hoe meer mobiele abonnementen klanten in hun Love-bundel opnemen, hoe meer dubbel dataplezier ze ontvangen.

Verdubbeling geldt ook voor zakelijke klanten
Het mobiele surfvolume in het mobiele abonnement van zelfstandigen en kleine ondernemingen met een Love PRO-bundel wordt ook verdubbeld vanaf 14 september.

Vanaf 20 november 2017 zal dit voordeel ook beschikbaar zijn voor convergente zakelijke klanten die ingetekend hebben op de volgende Shape & Fix-formules: Shape & Fix Comfort, Shape & Fix Extra en/of Shape & Fix Basic met digitale lijnen. Voor die zakelijke klanten wordt het nationale volume voor mobiel internet dat bij hun Shape-formule is inbegrepen elke maand automatisch verdubbeld.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
gezien je kan nu ook op telet maar kosten 192 euro slik wel 60 gb data
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord