Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orange zal het aantal beschikbare zenders op zijn Orange TV-app verdubbelen
#1
Orange Belgium voegt meer dan 20 zenders toe aan zijn Orange TV-app, zowel in het Franstalige als Nederlandstalige pakket. In totaal kunnen onze klanten nu meer dan 40 zenders ontvangen op hun Orange TV-app.

Vandaag voegt Orange 20 nieuwe kwaliteitszenders toe aan het bestaande aanbod, waaronder de drie kanalen van Eleven Sports en National Geographic Wild. De Orange-klanten van hun kant moeten geen cent extra betalen om hun favoriete tv-programma's, series en documentaires altijd en overal op hun mobiel apparaat te volgen.

Voetballiefhebbers zullen de beste buitenlandse competities op de eerste rij kunnen volgen in hun Orange TV-app, met onder meer de MLS Major League Soccer en, exclusief, de finale van de Copa del Rey tussen Barcelona en Valencia op 25 mei.

Cristina Zanchi, Chief Consumer Officer van Orange Belgium: "Met ruim 40 kanalen in onze Orange TV-app krijgen onze Love-klanten nog meer kwaliteitstelevisie op hun scherm, gratis en voor niks. Sportfanaten, seriekijkers, natuurliefhebbers, cartoonfans en toevallige kijkers zullen allemaal hun favoriete programma's kunnen bekijken, thuis of waar ze op dat moment ook zijn. Op die manier houden we ons aan onze belofte om onze klanten altijd op de eerste plaats te zetten."

Tot op vandaag is Orange nog steeds de enige ongeëvenaarde operator in België die de beste premium content en dus de beste internationale sportwedstrijden aanbiedt altijd en overal op een mobiel apparaat zonder dat de klant meer moeten betalen.
   
Antwoord
#2
Amaai orangetv wordt volwassenen
Antwoord
#3
(20-05-2019, 17:09)natte schreef: Amaai orangetv wordt volwassenen

2de proximus met de helft franse zenders Tongue
Antwoord
#4
das juist binnenkort een pak meer dan telenet
Antwoord
#5
(21-05-2019, 07:22)natte schreef: das juist binnenkort een pak meer dan telenet

al naar gelang waar je woont, in Vlaanderen krijg je ook bepaalde zenders niet op de app Wink
Antwoord
#6
bij proximus gaat dit wel ongelofelijk belgie
Antwoord