Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pickx+ vanaf 15 september voor 4,99 p/m beschikbaar als losse tv-optie bij proximus
#1
De Belgische operator Proximus heeft aangekondigd dat vanaf woensdag 15 september de exclusieve zender Pickx+ als tv-optie wordt toegevoegd aan het tv-aanbod van de provider. De zender was al beschikbaar voor klanten met specifieke tv-pakketten.

Pickx+ is een nieuwe premiumzender van Proximus die eind april van start ging. De zender biedt een ruime selectie van nationale en internationale films, series, sport, talkshows en magazines, inclusief eigen producties. Voor EUR 4,99 per maand (na een gratis proefperiode van 3 maanden) kunnen klanten zowel live als on-demand gebruik maken van het contentaanbod van Pickx+.

Premiumzender

Pickx+ werd door Proximus op 29 april in het leven geroepen als exclusieve premiumzender, die met een gediversifieerd aanbod entertainment op maat voor het hele gezin levert, onder de noemer ‘Moments that make us’. De programmatie is opgebouwd rond een unieke mix van sport, films, series en talkshows, die bovendien tot 30 dagen na uitzending beschikbaar zijn in de on-demand-catalogus.

Op dit moment is Pickx+ al beschikbaar voor Proximus-klanten met de tv-opties All Stars, All Sports en All Stars & Sports. Vanaf 15 september zal dat ook het geval zijn voor Family.

Losse tv-optie

Door de zender ook als afzonderlijke tv-optie op te nemen in het aanbod, wil Proximus naar eigen zeggen 'content lovers met een brede interesse in sport en entertainment bereiken met een optimale afwisseling tussen entertainment van eigen bodem, bekroonde fictie, topwedstrijden en live evenementen'.

Pickx+ is te vinden op kanaal 13 (263 in Brussel), via de Pickx-app en op pickx.be. Tv-klanten van Proximus kunnen Pickx+ tijdelijk gedurende drie maanden gratis uitproberen. Na deze periode kan de optie worden verlengd voor EUR 4,99 per maand.
Antwoord