Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Play & Play More
'Six Feet Under', 'True Blood' en 'American Beauty'-bedenker Alan Ball is terug met een nieuwe tv-reeks! 'Here and Now' is een provocerende en donkerkomische meditatie over de polariserende krachten die de dienst uitmaken in de hedendaagse Verenigde Staten, ervaren door een progressieve multi-etnische en een moslimfamilie.

In de hoofdrollen schitteren Oscar- en Golden Globe-winnaars Tim Robbins en Holly Hunter.

In 'Here and Now' volgen we het multi-raciale gezin van Greg, een professor filosofie, en Audrey, een advocate, hun dochter en hun drie geadopteerde kinderen uit Vietnam, Liberia en Colombia. Dit lijkt op het eerste zicht een perfect gezinnetje. Maar onderhuids borrelen er een heleboel frustraties en problemen. Op een dag neemt plots 1 van de kinderen dingen waar die niemand anders ziet. Is het een mentale ziekte? Of iets helemaal anders?

Over Alan Ball

Alan Ball is 1 van de succesvolste Amerikaanse schrijvers, producers en regisseurs van het moment. Hij won een Oscar en Golden Globe voor 'American Beauty', een Emmy voor 'Six Feet Under' en hij is het meesterbrein achter de hitserie 'True Blood'. Ball is ook 1 van de producers van de actieserie 'Banshee'.

Over Holly Hunter

De Amerikaanse actrice Holly Hunter verwierf in 1993 wereldfaam met haar rol van Ada in de filmklassieker 'The Piano'. Hunter won voor haar verbluffende vertolking alle belangrijke filmprijzen: Oscar, Golden Globe, BAFTA en ze werd op het Filmfestival van Cannes uitgeroepen tot Beste Actrice. In hetzelfde jaar werd ze bovendien genomineerd voor nog een tweede Oscar, voor haar prestatie in 'The Firm'. Hunter schitterde onlangs nog in de superheldenboksmatch 'Batman v Superman: Dawn of Justice' en de Oscargenomineerde komedie 'The Big Sick'.

Over Tim Robbins

Tim Robbins is een Amerikaanse acteur die zijn grote doorbraak maakte in de Kevin Costner-klassieker 'Bill Durham'. Daarna bouwde hij een indrukwekkende carriere uit met Oscartriomf voor zijn rol in 'Mystic River', Golden Globe-genomineerde vertolkingen in 'The Player' en 'Bob Roberts' en de publiekslieveling nummer 1 'The Shawshank Redemption'. Ook achter de camera wist Robbins zich al te onderscheiden met o.a. het Oscargenomineerde 'Dead Man Walking'.

Over HBO & Play More

Play More is 'Home of HBO' in Vlaanderen. Hofleverancier van alle nieuwe HBO-series, zeg maar. Je ziet de allernieuwste HBO-toppers en volledige seizoenen alleen maar op en in Play More. HBO is een van de succesvolste Amerikaanse televisienetwerken met prestigieuze en megapopulaire tv-series als 'Game of Thrones', 'Big Little Lies' en 'Westworld'. Natuurlijk vind je Play More in je tv-theek. Maar voor al die straffe films en beklijvende series kan je ook terecht op 6 Play More tv-kanalen.

'Here and Now', te zien op Play More vanaf maandag 12 februari, iedere maandag een nieuwe aflevering om 3.00 uur op Play More Series en in de TV-theek.
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

De kleine zeemeermin, KNT! In de fantasy-reeks 'Siren', een soort kruising tussen 'Splash' en 'Piranha', schittert de Belgische actrice Eline Powell en Eline Pauwels in de rol van het titelpersonage.

'Siren'

Vanaf 1 april, elke zondagnacht, om 4u op Play More Series en in Play More in de TV-theek.
Gelijk met de VS

Alles draait om een oud vissersdorpje dat bekendstaat als thuishaven van zeemeerminnen. De inwoners doen nogal lacherig over deze legende, maar wanneer een mysterieuze vrouw plots opdaagt, lijken deze roofzuchtige wezens teruggekeerd voor een laatste veldslag tussen de mens en de zee.

Een stadje waar zeemeerminmythes welig tieren wordt opgeschrikt wanneer een vreemd meisje opduikt en voor problemen zorgt.

Westworld 2

Vanaf 23 april, elke maandagnacht, om 3u op Play More Series en in Play More in de TV-theek.
Gelijk met de VS

Met een fantastisch eerste seizoen bewees "Westworld" dat het door HBO niet voor niets naar voren werd geschoven als de gedoodverfde opvolger van hun paradepaardje "Game of Thrones". Met een klinkende cast, ingenieuze verhaallijnen, futuristische denkpatronen, mysterieuze toestanden, een killer look en een stevige portie geweld, seks en dood, werpt "Westworld" zich op als jouw nieuwe tv-verslaving voor de komende jaren. Seizoen 2 belooft alvast nog veel meer van deze "violent delights" en "violent ends".

Dolores, Maeve, Bernard, Teddy en The Man in Black zijn terug voor een tweede seizoen van "Westworld", dat volgens de makers volledig in het teken staat van chaos.

Wonder Woman

Vanaf 21 april

Premiere op 21/4 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Maak plaats, spierbundels in spandexpak, hier is Wonder Woman! Gal Gadot blies Batman en Superman al weg in Batman v Superman, maar dat bleek enkel een opwarmertje. Wonder Woman is een spectaculair, inspirerend en onvergetelijk actie-avontuur. Een mijlpaal in de filmgeschiedenis, want de eerste superheldenfilm geregisseerd door een vrouw en de eerste superheldenfilm van 1 van de twee comicgiganten DC en Marvel. Een kijkcijferkanon, een publiekslieveling en op handen gedragen door de critici. Wat een vrouw!

Een Amazoneprinses verlaat haar eiland om de wijde wereld te ontdekken. Ze groeit uit tot de grootste heldin die de wereld ooit heeft gekend.

Spider-man: Homecoming

Vanaf 28 april

Premiere op 28/4 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

De coolste superheld van allemaal. Spider-Man veranderde de laatste jaren sneller van acteur dan van onderbroek, maar de casting van de jonge Brit Tom Holland is een absoluut schot in de roos. Hij ging lopen met de beste scenes van Captain America: Civil War en zijn eerste eigen avontuur zit boordevol waanzinnige actie, zotte stunts, gekke toestanden en vooral zeer veel fun. Het plezier druipt er echt van af. Kan ook niet anders als je mentor Tony Stark/Iron Man is.

Peter Parker worstelt met het dagelijkse leven nu hij samen met The Avengers heeft gevochten. Tony Stark probeert hem daarom wat levenslessen bij te brengen. Wanneer de schurk Vulture opduikt, moet Spidey de borst nat maken.

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Vanaf 14 april

Premiere op 14/4 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

De terugkeer van Jack Sparrow! We hebben er even op moeten wachten, maar de vijfde (!) Pirates film luidt een terugkeer in naar de wervelende, avontuurlijke en vooral komische fratsen van de eerste film. Johnny Depp schittert opnieuw in een film die bol staat van de levendigheid, speelsheid, dolle fratsen, zotte avonturen, grappige situaties en een slechterik die je doet bibberen en beven. Alleen al voor het kapsel van Javier Bardem moet je deze film gezien hebben.

Jack Sparrow is terug en hij gaat ditmaal de strijd aan met Captain Salazar en diens legertje spookpiraten. Sparrow kan zichzelf maar op 1 manier redden: hij moet de legendarische drietand van Poseidon vinden.

Guardians of the Galaxy vol. 2

Vanaf 7 april

Premiere op 7/4 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Pure buitenaardse fun. Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en Baby Groot, het team van buitenbeentjes onder de superhelden, serveert ons opnieuw waanzinnige intergalactische fun, een zalige soundtrack en spectaculaire actie. De a-holes doorkruisen deze keer de verste uithoeken van het heelal, botsen op een bizarre planeet en maken ruzie met elkaar. Uiteraard doen ze dit geheel in eigen stijl, op de knallende en onmisbare muziek van Awesome Mixtape Vol. 2. Nog steeds de coolste superheldenbende van het universum!

Star-Lord en zijn team doorkruisen opnieuw het heelal om allerlei gespuis te bestrijden. The Guardians moeten de wapens opnemen om bij elkaar te blijven en Peter Quill komt steeds meet details te weten over zijn echte vader.

Wind River

Vanaf 27 april

Premiere op 27/4 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Wind River is de film van 2017 die je gemist hebt, maar die je nu absoluut moet bekijken. Een koelbloedige Jeremy Renner en een verrassende Elizabeth Olsen vormen het onwaarschijnlijke duo in een mysterieuze zoektocht naar de dader van een brutale moord. Wind River is een slow-burner met fantastische vertolkingen, machtige beelden, snoeiharde actie, oorverdovende kogelregens en een onheilspellende soundtrack. Meesterlijk regiedebuut van de scenarist van Sicario en Hell or High Water.

Cory Lambert is een ervaren speurder en jager die het bevroren lijk van een tiener ontdekt. Hij besluit samen te werken met de onervaren FBI-agent Jane Banner en de Tribal politie-officier Ben Shayo om te ontdekken wat er gebeurd is.
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info