Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pluspakket satellietaanbieder Joyne grotendeels erotiek
#1
De nieuwe satelliettv-aanbieder Joyne heeft de samenstelling en het tarief van haar pluspakket bekend gemaakt. Opvallend is dat het pluspakket voor meer dan de helft uit erotiek bestaat.

Joyne heeft naast het travel light pakket en het basispakket nu ook het pluspakket gepresenteerd. Afhankelijk van het onderliggende abonnement kost dit €5 of €7,50 per maand. Meer dan de helft van de zenders in het pluspakket zijn erotiekprogramma's die alleen in de nachtelijke uren zijn te volgen. Daarnaast zit in het pakket 'Enjoy.tv', Crime & Investigation en de nieuwe zender Travel XP HD. Die laatste is een nieuwe zender over reizen, dat in tegenstelling tot het aloude Travel Channel HD, zich nog wel op echte reisprogramma's richt.

Canal Digitaal bovenaan in vergelijkingen

Joyne ging afgelopen zomer de lucht in via de Eutelsat 9 oost satelliet. Tot op heden zond de nieuwe aanbieder alleen een reclamespotje uit op TV Oranje, dat behalve free to air via een eigen transponder, ook bij concurrent Canal Digitaal en veel andere aanbieders van digitale televisie is te ontvangen. Vooralsnog weet Canal Digitaal het spel met Joyne online slim te spelen want wie op Google zoekt naar Joyne of satelliet tv krijgt als eerste hit de website van Canal Digitaal en haar uitgebreide vergelijking van de nieuwe concurrent.
www.master-magic.be
108 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
tja bij duurdere cd pakketten ook veel erotiekkanalen
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
#3
(01-12-2017, 08:23)natte schreef: tja bij duurdere cd pakketten ook veel erotiekkanalen

maar kost wel geen 5 euro Wink
maar ja, grotendeels van de kanalen zenden s'nachts uit dus is 5 euro misschien voor sommige veel geld voor enkel die paar zenders dat 24/24 uitzenden.
www.master-magic.be
108 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#4
kan alleen kieken als vrouwke slaapt nu niet meer Big Grin
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord