Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proximus biedt Apple TV 4K bij tv-abonnement
#1
Proximus biedt huishoudens nu de mogelijkheid om de tv-dienst te kijken via Apple TV, als het alternatief voor de set-top box van Proximus zelf.  Proximus heeft zijn Pickx-app ook ontwikkeld voor het apparaat. Pickx is een nieuwe tv-app, waarbij de nadruk niet meer ligt op de lineaire kanalen en vaste uitzendtijden, maar op aanbevelingen en terugkijken.

Proximus prijst alle voordelen aan van het platform van Apple. Daaronder het grote aanbod van apps, voor tv en video, gaming, muziek en andere media. Daarbij kan een Apple TV bediend worden vanaf elk ander Apple apparaat, zoals een iPhone of Mac. Met zero sign-on installeert Apple TV 4K automatisch de Proximus Pickx-app en logt voor hen in - ze hoeven geen gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.

Apple TV bij Epic Full Combo

De Apple TV 4K 32 GB is verkrijgbaar voor EUR 69 euro in combinatie met een quad play abonnement, of als standalonetoestel apparaat voor EUR 199,99. De standalone prijs is niet bijzonder, want Apple levert dit toestel voor EUR 199, inclusief gratis verzending. In combinatie met het abonnement is het een korting van EUR 130.

Dit abonnement voor millennials, Epic Combo Full, is in november gelanceerd. In het Epic Combo Full pakket zitten internet en tv, onbeperkt bellen binnen België en mobiel internet met 40 GB per maand voor muziek, video en sociale apps (zero rating) en 300 belminuten per maand. Proximus biedt ook een aantal games voor cloud gaming, via een overeenkomst met Shadow.

Het Epic pakket kost EUR 79,99 per maand. Nieuwe klanten betalen de eerste drie maanden EUR 49 per maand als ze online afsluiten, of EUR 59 per maand als ze het abonnement nemen in een van de winkels.

Proximus biedt Android of Apple

De nieuwe decoder van Proximus, de V7, draait op Android P. Deze ontvanger heeft de Pickx user interface en de mogelijkheid om apps te installeren uit de app store van Google Play, zoals videodiensten of games. De box is geschikt voor spraakbediening van Google. Hij is inbegrepen bij het abonnement in een bruikleenmodel.
Antwoord