Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proximust tv basket bastket goal
#1
Gezien de ambitie om een zo breed mogelijk aanbod uit te werken voor klanten die van sport houden, is Proximus fier aan te kondigen dat ook het Belgische basketbal vanaf dit weekend een plaats krijgt op Proximus TV, bovenop de reeds beschikbare sportcompetities.

Goed nieuws voor de sportliefhebbers en de basketbalfans in het bijzonder: Proximus en de Pro Basketball League hebben een akkoord gesloten i.v.m. de uitzending van de EuroMillions Basketball League op alle platformen van Proximus (tv, web en app), en dit tot 2021!

De basketbalfans zullen in de wolken zijn: naast de NBA, reeds beschikbaar via de zenders van Eleven Sports, wordt het beste van de EuroMillions Basketball League, de Belgian Cup (uitgezonderd de finale), de Super Cup en The All Star Game (goed voor zo'n 45 wedstrijden per seizoen) voortaan uitgezonden op Proximus TV. Deze nieuwe content zal vanaf dit weekend beschikbaar zijn voor alle Proximus TV-klanten met een abonnement op het sportaanbod van Proximus TV (met uitzondering van de tv-optie International Sports).

De 4 eerste wedstrijden worden gratis aangebodenOm te vieren dat het basketbal terug is, worden de eerste 4 wedstrijden voor alle Proximus TV-klanten gratis uitgezonden op de kanaal 600.

Op het programma:

De passie voor sport stopt nooit bij Proximus. De fans kunnen genieten van alle live streamings, highlights, video's, news en statistieken van de grootste internationale competities, naast tal van exclusieve wedstrijden op www.proximus-sports.be.
Guillaume Boutin, Chief Consumer Market Officer of Proximus:Guillaume Boutin , Chief Consumer Market Officer van ProximusIk ben blij dat Proximus dankzij deze samenwerking met de Pro Basketball League aan alle basketballiefhebbers het beste kan aanbieden dat België op dit vlak in petto heeft. We zijn ook fier dat we kunnen bijdragen aan een grotere populariteit van basketbal in België door de wedstrijden te hosten op ons Proximus Sport-kanaal en beschikbaar te maken op alle devices (Mobile, PC en TV). Deze samenwerking past perfect in het kader van onze ambitie om inhoud aan te bieden met een sterke lokale verankering. Het zal onze basketbalfans nog meer verblijden dat deze content zeer complementair is aan het NBA-aanbod dat vandaag al beschikbaar is via de kanalen van Eleven Sports.Arthur Goethals, voorzitter van de Pro Basketball LeagueWe zijn heel tevreden dat we dit akkoord voor de komende drie seizoenen met Proximus hebben gesloten.

Als profliga hebben we de ambitie om de populariteit van het basketbal in België op te krikken. Daarom is een belangrijke en kwaliteitsvolle aanwezigheid op zowel de traditionele als de nieuwe media vereist. Na de akkoorden die we hebben gesloten met private en publieke operatoren is dit contract een nieuwe stap in de juiste richting.

Ter herinnering: de drie sportbundels van Proximus TV:Belgisch voetbal (€ 11,95/maand)Het integrale Belgische voetbal (Jupiler Pro League en Proximus League).

Het beste van de EuroMillions Basketball League, de Belgian Cup (uitgezonderd de finale) en de Super Cup International Sports (€ 9,95/maand)

Toegang tot tien gespecialiseerde internationale sportzenders (Proximus 11+, ESN 1, ESN 2, ESN 3, Eurosport 1 en 2, Motors TV, AB Moteurs, Extreme Sports, Sports 10) en tot de grootste competities, zoals de UEFA Champions League, de Spaanse Liga, de Italiaanse Serie A, de Engelse FA Cup en EFL Cup, maar ook de NBA, de NFL, de toernooien van de ATP 250 en nog veel meer.All Sports (€ 16,95/maand)

Compleet aanbod dat de opties ‘Belgisch Voetbal’ en ‘International Sports’ combineert tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Meer details over deze aanbiedingen zijn te vinden op www.proximus.be/sport.
Antwoord
#2
Eleven Sports Belgium heeft een akkoord bereikt met de NBA om de warm-ups en de eerste minuten van de 'NBA Saturday & Sunday Games' live te streamen op Facebook.

Deze samenwerking onderstreept de ambitie van Eleven Sports om hun premium sport content voor zoveel mogelijk fans beschikbaar te maken.

Eleven Sports heeft al meermaals sportevenementen uitgezonden via Facebook Live om de exclusieve sportuitzendingen te promoten. Door een vernieuwde samenwerking met de NBA zal Eleven Sports vanaf dit weekend ook de warm-ups en de eerste vijf minuten van de weekendwedstrijden in de NBA livestreamen via Facebook. Het gaat om de weekendwedstrijden die in primetime op de lineaire tv-kanalen en het online streaming platform (via website en app) van Eleven Sports worden uitgezonden. De warm-ups zullen live gestreamd worden op de Facebookpagina van Eleven Sports NBA. Ook de eerste vijf minuten worden live gestreamd op Facebook, nadien worden de kijkers doorverwezen naar de uitzendingen op Eleven Sports. Deze aanpak past volledig bij de ambitie van Eleven Sports om zoveel mogelijk fans via zoveel mogelijk kanalen te bereiken: website, tv en sociale media.

'In België merken we een toenemende interesse in de NBA, zeker bij jonge kijkers tussen 18-24 jaar. Facebook Live bleek de voorbije maanden een succesol middel om die jonge doelgroep te bereiken. Daarom zijn we ook bijzonder opgetogen met deze nieuwe samenwerking met de NBA. Het zal ons helpen om de lokale NBA community verder te laten groeien', zegt Anouk Mertens, Managing Director Eleven Sports Belgium.

Eleven Sports is de exclusieve rechtenhouder van alle live uitzendingen van de NBA in België.

NBA via Facebook Live komend weekend:

1 december 22.00: New York – Milwaukee
2 december 20.30: Lakers - Phoenix
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#3
kleine correctie betv en telenet hebben nu ook eleven sport Wink Idea
Antwoord
#4
(01-12-2018, 16:33)natte schreef: kleine correctie betv en telenet hebben nu ook eleven sport Wink  Idea

het gaat over de basket, daarvoor moet je dit weekend geen abbo te hebben bij kabel of IPTV aanbieder, streamen via internet wat door velen als toekomst word geroepen Wink
heeft dus niks te maken dat het bij 1 of andere provider beschikbaar is.
dit geeft mensen die het willen zien en geen abbo willen op extra zender pakketten de kans om het toch te kijken.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord