Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Q2 nieuw Q movies Allegiant
#1
Vanaf vrijdag 23 februari roept Q2 'Q Movies' in het leven. De Q2-kijkers krijgen in 'Q Movies' elke vrijdagavond om 20.35 uur de strafste tv-premières in verschillende genres voorgeschoteld: van sensatie en actie tot komedie en drama.

Starten doet de zender met 'Allegiant' met Shailene Woodley en Theo James, de derde film uit de 'Divergent'-reeks. Daarnaast staan ook 'X-Men: Apocalypse' met Jennifer Lawrence en Michael Fassbender, 'Ted 2' met Mark Wahlberg, 'Ant-Man' met Michael Douglas, 'Fantastic Four' met Miles Teller en 'The Last Witch Hunter' met Vin Diesel op het programma.

'Q Movies: Allegiant'

Q2 start op vrijdag 23 februari om 20.35 uur met de tv-première van de sciencefictionfilm 'Allegiant'. Net zoals in de andere films uit de 'Divergent'-reeks vertolken Shailene Woodley (Tris) en Theo James (Four) ook in deze film de hoofdrollen. In 'Allegiant' verlaten Tris en Four voor het eerst de stad en vluchten naar de andere kant van de muur die Chicago omringt. Maar wat ze daar ontdekken, stelt alles in vraag wat ze dachten te weten.

Q Movie-experte Britt Valkenborghs wekelijks bij Vincent Fierens

Ook bij Qmusic gaan de 'Q Movies' niet onopgemerkt voorbij. Zo ontvangt radio-dj Vincent Fierens elke donderdag filmfanaat Britt Valkenborghs in de studio tijdens zijn programma 'F.C. Fierens' (19.00 en 22.00 uur) om het met haar over de Q Movie van die week bij Q2 te hebben. Ze start ook met het online programma 'FilmQlub' op Q2.be en Qmusic.be, waar ze wekelijks met een bekend gezicht films bingewatcht en bespreekt. Vrijdag 23 februari krijgt Britt 'Patser'-actrice Nora Gharib op bezoek. Volgende week krijgt ze comedian Jens Dendoncker over de vloer.

'Q Movies: Allegiant', vanaf vrijdag 23 februari om 20.35 uur op Q2.
Antwoord