Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Review van nintendo switch
#11
Nintendo wil volgens bronnen van The Wall Street Journal volgend jaar een nieuwe versie van de Switch uitbrengen. Welke verbeteringen het nieuwe model krijgt is nog niet duidelijk, maar de Japanse fabrikant zou een beter scherm overwegen.

De krant baseert zich op leveranciers en andere bronnen die kennis hebben van de plannen van Nintendo. Die zeggen dat Nintendo nog aan het nadenken is over de vernieuwingen die de revisie van de Switch-console krijgt. Het verbeterde apparaat zou in de tweede helft van 2019 uit moeten komen, mogelijk al in de zomer.

Een optie die Nintendo overweegt is het plaatsen van een beter scherm. Wel blijft Nintendo vermoedelijk een lcd gebruiken, een overstap naar oled wordt niet verwacht. De nieuwe versie zou een dunner lcd kunnen krijgen met een hogere helderheid en een betere efficiëntie.

Als Nintendo een nieuwe Switch-uitbrengt volgend jaar, gaat het vrijwel zeker om een model dat compatibel is met de huidige versie en veel eigenschappen deelt. Nintendo brengt geregeld relatief kleine updates uit van zijn handhelds. De console als platform heeft een looptijd van meerdere jaren.

Tussen de introductie van de Switch op 3 maart vorig jaar en 30 juni dit jaar heeft Nintendo 19,7 miljoen exemplaren van de console verkocht. Dat zijn goede cijfers, maar met een hardwarerevisie zou Nintendo de verkoop verder willen stuwen.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#12
als maar gene flop wordt zoals hunnen wii u
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
#13
Nintendo-directeur Shuntaro Furukawa stelt in een interview met Nikkei dat het bedrijf 'niet gefixeerd' is op het ontwikkelen van een nieuwe console. Hij oppert zelfs dat Nintendo geen nieuwe console meer gaat maken. Flexibiliteit is belangrijk, stelt hij.

Shuntaro Furukawa - NintendoHet interview van de Japanse krant Nikkei met Nintendo-directeur Shuntaro Furukawa werd vertaald door Nintendo Everything. In het interview stelt Furukawa dat het bedrijf al ruim dertig jaar consoles maakt, maar dat hij zich ook voor kan stellen dat het bedrijf daarmee stopt. Furukawa: "We zijn niet echt gefixeerd op onze consoles. Op dit moment bieden we de Nintendo Switch en de bijbehorende software en daarmee leveren we de Nintendo Experience. Maar technologie verandert en ik wil dat we flexibel blijven in ons denken over het aanbieden van die ervaring."

Iets verder in het interview stelt de topman expliciet dat Nintendo in de toekomst wellicht "weg beweegt van consoles". Flexibiliteit is daarin even belangrijk als vindingrijkheid, stelt de topman. Furukawa herhaalt in het interview bovendien dat hij meer nadruk wil leggen op het ontwikkelen van games voor smartphones, omdat dat een manier is om een constante stroom inkomsten te genereren.

De topman wil bovendien dat ontwikkelaars risico's durven nemen. "Ik wil niet dat ze denken aan de gevolgen van een mislukking. Mijn belangrijkste rol binnen het bedrijf is om een omgeving te scheppen waarin ontwikkelaars hun talenten kunnen tonen." Furukawa geeft toe dat hij zelf geen goede ontwikkelaar is en zelf niet goed kan beoordelen of een game goed is of niet. Daarvoor vertrouwt hij op anderen in het management van het bedrijf.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#14
Switchen die man
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
#15
het succes van vroeger halen ze niet meer dus snap zijn reactie wel van geen console's meer maken.
er komen amper spelletjes uit voor de switch, kosten rond de 60 euro voor een spelletje.
als je kijkt naar een PS4 die ook aan zijn laatste adem bezig is omdat de PS5 in aankomst is volgend jaar en dan spelletjes die je kan kopen voor soms 10 euro,
momenteel nu Sims4 te koop aan 15 euro met de solden.
bedoel maar, nintendo is niet meer wat het vroeger was.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#16
master dan sla je de bal serieus mis ik heb al 250 spelen van switch en die kosten helemaal geen 60 euro. je moet je echt upgraden. er komen zeker ELKE dag 3 spelen bij Angry
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord