Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SPIKE meesters van de lagelanden
#1
De druk wordt meteen opgevoerd in de eerste aflevering van het tweede seizoen 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen'.

De tien Nederlandse en Vlaamse tattoo artists - Bodine, Robbin, Martina, Kenny, Nikki, Byron, Matthew, Mick, Joyce en Alvaro - schrikken van het enorme concurrentieniveau wanneer ze elkaar voor het eerst ontmoeten. Maar keiharde concurrentie staat garant voor een keiharde competitie. De première van 'Ink Master- Meesters van de Lage Landen 2' is maandag 15 januari om 22.00 uur te zien op Viacom-zender Spike.

Hoe presteren de kandidaten tijdens de eerste flash challenge wanneer de opdracht wel heel persoonlijk wordt? Presentator Marco Roelofs en juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher zijn dit seizoen harder, scherper en strenger. De eliminatietattoo is dan ook onverbiddelijk. Eén foutje betekent direct einde competitie.

Niets missen? Kijk dan verder op spiketv.nl naar het laatste nieuws, exclusieve backstage beelden en confessions van de tattoo artists.

Over 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen 2'

In het tweede seizoen van 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen 2' gaan tien van de meest talentvolle Nederlandse en Belgische tattoo artists de strijd aan om te bepalen wie de beste allround tattoo artist is van de lage landen. Onder toeziend oog van presentator Marco Roelofs en de strenge, maar vakkundige juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher worden de artiesten getest op hun creativiteit, techniek en doorzettingsvermogen. Wie gaat er naar huis met de titel 'Ink Master 2018' én het prijzengeld van 20.000 Euro?

'Ink Master - Meesters van de Lage Landen 2' is vanaf 15 januari iedere maandag om 22.00 uur te zien op Viacom-zender Spike.
Playmore-film1-netflixuhd-betv-cine+-primevideo-videoland-telenet-canaaldigitaal-playsport-foxsport-ziggosport-voosport
Antwoord
#2
Maandag om 22.00 uur nemen twee bekende Nederlanders plaats als canvas in de vijfde aflevering van 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen 2' op Spike: Christina Curry en YouTuber Qucee (Supergaande).

Hoewel de overgebleven deelnemers individueel strijden voor een plek bij de laatste vijf, is samenwerken bij de eliminatie tattoo onvermijdelijk. In twee teams moeten de kandidaten in wisselbeurten gezamenlijk één tattoo zetten op hun gekozen canvas. Het wordt een strijd tussen Team Nederland en Team België. Hoewel de kandidaten not amused zijn over deze opdracht, zijn ze gelukkig wel blij met de tattoo ideeën van Christina en Qucee. Al roept het idee van Christina wel wat vraagtekens op bij de kandidaten...(bekijk hier welke tattoo Christina wil laten zetten).

Bodine, Kenny, Mick, Matthew, Joyce en Robbin zijn nog in de race voor de titel van Ink Master en het prijzengeld van 20.000 Euro. In de vorige afleveringen moesten Nikky, Alvaro, Martina en Byron hun shop sluiten.Kijk de vijfde aflevering van 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen 2' aanstaande maandag 12 februari om 22.00 uur op Spike.

Snoeiharde beoordelingen van Ink Master jury in laatste Tattoo Talk

In Tattoo Talk bespreken Ink Master presentator Marco Roelofs en vaste juryleden Morrison Schiffmacher en Errol Buwalda de tattoos van bekende Nederlanders. Met in deze Tattoo Talk: Arie Boomsma, Josje Huisman, Christina Curry, Andre Hazes Jr. en Qucee.

'Ink Master - Meesters van de Lage Landen 2', maandag 12 februari om 22.00 uur op Spike.
Playmore-film1-netflixuhd-betv-cine+-primevideo-videoland-telenet-canaaldigitaal-playsport-foxsport-ziggosport-voosport
Antwoord