Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Serie Siren op Play more en andere???
#1
Hallo allemaal,

Ik wil juist beginnen met de serie Siren op Playmore daar seizoen 2 juist is bijgekomen maar ik heb seizoen 1 nog niet gezien en die staat er helemaal niet bij. Als ik naar andere series ga met meerder seizoenen staan die er allemaal op vanaf seizoen 1.

Ik heb naar Telenet gebeld waarom seizoen 1 er nier op staat en kreeg antwoordt dat Telenet contract heeft en niet zelf kan bepalen welke seizoenen ze erop mogen zetten maar als ik zei dat ik even naar andere seizoenen gaan vergelijken ben staan alle andere series erop met alle seizoen.
Ik moet zeggen dat ze wel vriendelijke waren bij Telenet en ze zei als seizoen 3 erbij komt dat seizoen 1 wel erbij zal zijn.
Maar achteraf heb ik gezien op IMDb dat seizoen pas voor volgend jaar zal zijn en Siren staat tevens ook in de afdeling als nieuw dus als men nu seizoen 2 erop zet dan moet seizoen 1 er toch ook meer opstaan.
Ze zou dit doorgeven of men eventueel niet vergeten is seizoen 2 erop te plaatsen.

Zijn er hier die iets meer weten of we seizoen 1 nog mogen verwachten erop te komen staan?

Nog een algemeen vraag daar ik een surround systeem heb maar mijn voorversterker is defect dus zal nog even duren voor die gemaakt is, ik zou graag willen weten voor diegenen die een echte 5.1 surround installatie hebben want bij rondvragen van Telenet had ik op de eerste plaats zeer duidelijk te kennen gemaakt dat voor deze tijd en zeker de series van HBO toch op zijn minstens in Dolby Digital 5.1 erop mogen staan.

Blijkbaar hebben ze wel naar mij geluistert want bijna alle series en films die er nu op komen zijn in 5.1 .
Maar ik heb momenteel ook Netflix, ik denk dat de meeste zoals de ceo van Telenet zei dat de meeste alle streamers nemen en die dolby digital plus van Netflix is zeer goed maar hoe is voor de meesten de kwaliteit van Dolby Digital van Play more zowel voor series als voor films???.

Om te eindigen heb ik gezien dat het content van Amazon Prime Video al verhoogd is maar ik heb hun ook laten weten dat Prime Video in vergelijking met Engeland en Duitsland totaal niet te vergelijken is met de content en vooral de mogelijkheid van betalend content mag er ook komen naar de toekomst.

Waar kan je tegenwoordig Grey's anatomy en vooral Ray Donavon bekijken in HD en Dolby digital, noppens in België.
Alle mogelijke series zijn wel te bekijken meestel wel betalend op England en Duitsland.

Mijn vraag was nu even voor diegenen die al Prime Video hebben hoe de kwaliteit zit van Dolby Digital bij Prime Video.
Antwoord
#2
siren seizoen 1 is via VTM Go te zien, vrees dat de rechten nu bij hen liggen en niet bij telenet die enkel Seizoen 2 kan tonen via de tv theek of play omdat deze nog speelt op play more film-serie zenders.
Antwoord
#3
België toch is echt een apenland. Seizoen 1 wordt dan op Q2 uitgezonden in stereo, ik bel naar Telenet die zeggen tegen mij seizoen 1 zal dan wel erop komen als seizoen 3 erbij komt. Dacht al dat klopt niet want seizoen staat daar bij Playmore bij "nieuw" dus seizoen 2 staat daar net op dan zou seizoen 1 er toch ook meteen moeten opstaan en even nagezien bij alle series met meerdere seizoenen zitten alle seizoenen erop. Dit wil ook zeggen dat bij Telenet totaal niet gecommuniceerd wordt om dat tenminste door te geven dat men de rechten niet meer heeft. Zou in elke ander bedrijf toch anders zijn.

Iemand die kan zeggen of VTM go in dolby digital 5.1 is, zal wel hoogstwaarschijnlijk niet. Dat heb ik nu nog niet meegemaakt dat seizoen 2 op Playmore pas erop staat, mooi in 5.1, zouden de rechten nu bij VTM zijn en die zenden seizoen 1 uit, onbegrijpelijk!
Antwoord
#4
(12-08-2019, 16:58)Frimout1969 schreef: België toch is echt een apenland. Seizoen 1 wordt dan op Q2 uitgezonden in stereo, ik bel naar Telenet die zeggen tegen mij seizoen 1 zal dan wel erop komen als seizoen 3 erbij komt. Dacht al dat klopt niet want seizoen staat daar bij Playmore bij "nieuw" dus seizoen 2 staat daar net op dan zou seizoen 1 er toch ook meteen moeten opstaan en even nagezien bij alle series met meerdere seizoenen zitten alle seizoenen erop. Dit wil ook zeggen dat bij Telenet totaal niet gecommuniceerd wordt om dat tenminste door te geven dat men de rechten niet meer heeft. Zou in elke ander bedrijf toch anders zijn.

Iemand die kan zeggen of VTM go in dolby digital 5.1 is, zal wel hoogstwaarschijnlijk niet. Dat heb ik nu nog niet meegemaakt dat seizoen 2 op Playmore pas erop staat, mooi in 5.1, zouden de rechten nu bij VTM zijn en die zenden seizoen 1 uit, onbegrijpelijk!

als de uitzendrechten voor telenet verlopen zijn dan kan elke zender die het aanbied ze aanbieden via hun eigen aanbod.
dat is nu eenmaal nadeel aan uitzendrechten.
Seizoen 3 komt in 2020 uit, tegen dan kan het zijn dat de uitzendrechten bij VTM verlopen zijn en telenet ze weer aankoopt,
we zullen het zien tegen dan.
en of het bij telenet in Dolby word uitgezonden weet ik niet, is via streaming bij hen en heb geen zicht of het dolby is en hoe je het kan zien of horen dat het zo is.
nadeel ook bij de streaming van de serie daar is dat je de reclame er ook bij krijgt Wink
Antwoord
#5
Siren seizoen 2 wordt op Playmore in Dolby Digital 5.1 uitgezonden, na verschillende opiniepeilingen heb ik doorgegeven dat op de dag van vandaag zeker de series van HBO in Dolby Digital 5.1 standaard moeten worden uitgezonden.
Ik kreeg de melding dat seizoen 1 op VTM Go te zien is maar VTM zegt dat men niet werkt met dolby digital 5.1 dus ik zal wachten tot seizoen 3 in 2020 uitkomt. Dat rechten verdeeld worden ok maar aub blijf bij een serie met seizoenen bij 1 fatsoenlijke zender die in 5.1 uitzendt. Typisch België Seizoen 1 op VTM go, seizoen 2 op Playmore van Telenet.   
Ik ben nog een klant ten tijde van Filmnet via Integan dat uiteindelijk is overgenomen is door Telenet waardoor wij eindelijk ook Prime in HD konden zien. Nu hebben ze de oude Prime klanten automatisch overgezet naar Play. Ik had een Prime pakket waardoor ik nu Playmore heb en ondertussen hebben ze op mijn vraag gereageerd door praktisch alle films en series uit te zenden in 5.1 Alleen laten ze oudere seizoenen staan in stereo, belachelijk. 
Ik begrijp alleen niet dat HBO het contact voor HBO series met Telenet verlengd heeft tot 2022, maar Warner zal tot dan wel nog genoeg series op HBO max brengen met die van de CW........ Big Grin

Streaming is big business geworden, we kunnen alleen maar hopen dat met de komst van Disney+, Apple+ en HBO Max het content van Amazon Prime video wat groter wordt dat is heel triestig. Hopelijk komen er zo ook meer kwalitatieve originele films en vooral veel series. Tongue 

  




.
Antwoord
#6
(29-09-2019, 21:49)Frimout1969 schreef: Siren seizoen 2 wordt op Playmore in Dolby Digital 5.1 uitgezonden, na verschillende opiniepeilingen heb ik doorgegeven dat op de dag van vandaag zeker de series van HBO in Dolby Digital 5.1 standaard moeten worden uitgezonden.
Ik kreeg de melding dat seizoen 1 op VTM Go te zien is maar VTM zegt dat men niet werkt met dolby digital 5.1 dus ik zal wachten tot seizoen in 2020 uitkomt. Dat rechten verdeeld worden ok maar aub blijf bij serie bij 1 fatsoenlijke zender die in 5.1 uitzendt. Typisch België Seizoen 1 op VTM go, seizoen 2 op Playmore van Telenet. 
Ik ben nog een klant ten tijde van Filmnet via Integan dat uiteindelijk is overgenomen is door Telenet waardoor wij eindelijk ook Prime in HD konden zien. Nu hebben ze de oude Prime klanten automatisch overgezet naar Play. Ik had een Prime pakket waardoor ik nu playmore heb en ondertussen hebben ze op mijn vraag gereageerd door praktisch alle films en series uit te zenden in 5.1 Alleen laten ze oudere seizoenen staan in stereo, belachelijk. 
Ik begrijp alleen niet dat HBO het contact voor HBO series met Telenet verlengd heeft tot 2022, maar Warner zal tot dan wel nog genoeg series op HBO max brengen met die van de CW........

Seizoen 1 heeft ook nog op telenet gespeeld en in de Tv theek gestaan vorig jaar, want heb die serie toen bekeken,
het is normaal dat na een jaar via play(more) en tv theek de rechten naar de openbare zenders (VTM,Q2,Vier,Vijf,enz) gaan van series en films zodat die serie dan waar we hier over spreken dan bij VTM Go word aangeboden, dat VTM deze serie niet aankoopt en uitzend in Dolby Digital 5.1 is een keuze van hen, kost hen minder ook vrees ik omdat de rechten voor dolby 5.1 ook moeten bijbetaald worden.
dat daardoor play(More) deze momenteel niet kan uitzenden (seizoen1) is normaal omdat deze uitzendrechten nu bij VTM zitten,
dat is iets wat al altijd zo is geweest en ook in andere landen is.
spijtig voor wie seizoen 1 niet heeft gezien van deze fantastische serie (heb ze spijtig genoeg ook niet gezien, wel opgenomen maar per ongeluk gewist allemaal van play more opnames).
ik vraag me zelf af of ze deze volgend jaar als ze seizoen 2 gaan uitzenden ook weer gaan aankopen bij telenet omdat ik dit nog niet direct heb geweten dat ze het doen.
maar het kan, we zullen moeten afwachten.
Antwoord
#7
Natuurlijk heb ik ook gezien dat Seizoen 1 op Playmore stond en Tv theek. Door gezondheidsproblemen kom ik er niet toe veel tv te zien en ik heb een high end surround installatie als VTM go wil concurreren met de streamingdiensten dan zullen ze toch op zijn minst film en series in dolby digital plus moeten uitzenden dat is in de huidige tijd onaanvaarbaar nog in stereo te zetten. Maar ik denk dat u films en series door elkaar haalt, natuurlijk zijn de rechten voor een film normaal 1 jaar maar series blijven altijd bij dezelfde zender ik heb nog niet gezien dat een serie bij een andere zender ineens terecht komt. Daarom dat ik Siren seizoen 1 zocht, seizoen 2 stond bij nieuw en die van Telenet zei dat zal dan wel erop komen als seizoen 3 erbij komt (dus die worden niet op de hoogte gebracht dat begrijp ik ook niet) maar ik dacht seizoen 2 is pas nieuw hier klopt iets niet, dan viel ik achterover dat VTM de rechten heeft?

Als ik het begrijp heeft Telenet seizoen 1 uitgeleend aan VTM?
Antwoord
#8
(30-09-2019, 13:39)Frimout1969 schreef: Natuurlijk heb ik ook gezien dat Seizoen 1 op Playmore stond en Tv theek. Door gezondheidsproblemen kom ik er niet toe veel tv te zien en ik heb een high end surround installatie als VTM go wil concurreren met de streamingdiensten dan zullen ze toch op zijn minst film en series in dolby digital plus moeten uitzenden dat is in de huidige tijd onaanvaarbaar nog in stereo te zetten. Maar ik denk dat u films en series door elkaar haalt, natuurlijk zijn de rechten voor een film normaal 1 jaar maar series blijven altijd bij dezelfde zender ik heb nog niet gezien dat een serie bij een andere zender ineens terecht komt. Daarom dat ik Siren seizoen 1 zocht, seizoen 2 stond bij nieuw en die van Telenet zei dat zal dan wel erop komen als seizoen 3 erbij komt (dus die worden niet op de hoogte gebracht dat begrijp ik ook niet) maar ik dacht seizoen 2 is pas nieuw hier klopt iets niet, dan viel ik achterover dat VTM de rechten heeft?

Als ik het begrijp heeft Telenet seizoen 1 uitgeleend aan VTM?

series worden na het jaar exclusief op play more aan alle zenders mogelijks aangeboden,
dat series van zenders wisselt is wel een feit, zo is The A-Team al op verschillende Vlaamse zenders geweest bv, en er zijn nog genoeg voorbeelden van.
eens de exclusiviteit weg is dan is een serie overal aan te kopen door een zender.
Antwoord