Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Streamen audio en video naar Samsung Smart TV met Airplay 2
#1
In antwoord op televisiefabrikanten die Android TV met standaard streamingmogelijkheden via Google Cast gaat Samsung streamen van audio en video via Airplay 2 ondersteunen.

Zonder extra apparatuur is het op dit moment bij nieuwe modellen televisies van onder anderen Philips en Sony mogelijk om content vanaf de mobiele apparaten tablet en smartphone met Google Cast naar Smart TV streamen. Samsung gaat dit in de toekomst ook mogelijk maken op de eigen Smart TV-modellen. Het gaat echter niet Chromecast gebruiken maar koppelt streamingtechniek Airplay 2 aan het eigen Tizen-besturingssysteem voor internettelevisies. Hierdoor is het streamen van iOS-apparaten en Mac computers naar de televisie mogelijk. Ook kan binnenkort direct via de Samsung Smart TV films en muziek gehuurd of gekocht worden via het Apple-verkoopplatform iTunes.

Nieuwe televisies

Airplay 2 komt op alle modellen Smart TV-televisies van Samsung die in 2019 worden uitgebracht beschikbaar. Ook televisie die in 2018 door Samsung zijn uitgebracht komt Airplay 2 via een update van de software van de televisie beschikbaar. Wanneer de nieuwe software wordt uitgebracht, is op dit moment nog niet bekend.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
hopelijk ook lg tv nu moet ik via hdmi poorten werken
Antwoord