Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TRAVEL CHANNEL wordt groots
#1
Travel Channel is dé internationale reiszender bij uitstek. Ook in 2018 staan heel wat boeiende programma's op het programma. Hierbij een overzicht van de plannen voor januari 2018.

'Chillcation!'

Ieder weekend van 18.00 tot 21.00 uur

Nu de chaos van Kerst voorbij is, kunnen we allemaal weer even rustig ademhalen - en bij Travel Channel kun je heerlijk ontspannen met luie middagen voor de buis gewijd aan de leukste vakantieplekken ter wereld! Duik in een gloednieuwe speciale aflevering van Top Secret Waterfalls [première 7 januari om 18.00 uur], waarin de mooiste watervallen ter wereld voorbijkomen! Geniet van een nieuwe serie, Durban Beach Rescue [première 7 januari om 19.00 en 19.30 uur], waarin Zuid-Afrikaanse strandwachten worden gevolg die vakantiegangers beschermen tegen haaien, krokodillen en kwallen. Na al die opwinding kom je ’s avonds tot rust door te kijken naar Top Secret Swimming Holes [première 7 januari om 20.00 uur], waarin je wordt onderdompelend in enkele van de meest afgelegen zwemplekken ter wereld. Ontspan alle weekenden in januari met de programma’s op Travel Channel!

'Man v. Food With Casey Webb'

Dubbele afleveringen in het weekend van 27 januari om 18.00 uur

'Man V. Food' is terug met een nieuwe presentator en gloednieuwe uitdagingen. Acteur, foodie en veteraan uit de restaurantindustrie Casey Webb gaat de uitdagingen aan, te beginnen in Milwaukee, waar hij een Bloody Mary gegarneerd met een hele kip aanpakt! In Charleston neemt hij de Belt Buster Challenge aan, waarvoor hij in slechts 20 minuten een hamburger van 1 kg, 1,4 kg nachos, aardappelkroketjes en een milkshake van 340 ml moet wegwerken. Casey gaat ook nog naar New York, waar hij moet kiezen tussen een milkshake van 4,3 L, een hamburger van 3,6 kg of zes kippenvleugels met superhete pepers. Zie hoe dapper Casey de uitdagingen aangaat!

'Food Paradise International'

Vanaf de première op 2 januari iedere dinsdag om 20.00 uur

In deze gloednieuwe serie gaan we op culinair avontuur. We ontdekken ‘s werelds beste eetlocaties en bijzondere gerechten, met elke week een ander thema. Eerst proeven we de beste varkensgerechten van Rome tot Tokio, waarna we naar Sydney reizen om te zien hoe ze Down Under een steak bakken. Daarna geven we een pizzafeestje met een pizza belegd met mals lamsgebraad en geitenkaas in Londen en een pizza voor echte kaasliefhebbers in Buenos Aires. Als klap op de vuurpijl ontdekken we hamburgers met blauwe kaas in Parijs, in zoete applewood gedrenkt draadjesvlees in Zuid-Afrika en gefrituurde kreeft in Barcelona. Geniet van al het lekkers van deze verrukkelijke nieuwe serie!

'Food Paradise'

Vanaf de première op 2 januari iedere dinsdag om 21.00 uur

Welkom bij 'Food Paradise', een verrukkelijke nieuwe show waarbij elke aflevering in het teken staat van eten. Of het nu hamburgers, burrito’s of barbecuegerechten zijn, we hebben heel Amerika afgezocht om de smakelijkste lekkernijen te vinden die het land te bieden heeft. In deze serie ontdekken we de lekkerste gerechten in de VS, waaronder kippenvleugels met superhete pepers in Seattle en een burrito gedrenkt in chilipeppers in San Francisco. Voor sandwich-liefhebbers gaan we op zoek naar de beste lekkernijen tussen twee sneetjes brood, waaronder de Hogzilla uit North Carolina, de Big Fat Fatty uit Los Angeles.
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#2
Alleen niet bij M7, en de vraag is hoe lang deze nog bij Telenet blijft ook en bij proximus tv Wink
Antwoord

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info