Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TV-première van 'Belgica' op Q2
#1
Op zondag 25 november om 20.35 uur zendt Q2 de eerste liveshow uit van het dertiende seizoen van 'America's Got Talent'. Darci Lynne Farmer, de buikspreekster die het twaalfde seizoen van 'America's Got Talent' won, maakt haar opwachting in de eerste liveshow.

Juryleden Simon Cowell, Mel B, Heidi Klum en Howie Mandel zijn ook tijdens de liveshows van de partij om hun ongezouten mening te geven over de acts.

Voetbalfans kunnen op 28 november om 20.35 uur terecht bij Q2 voor de live uitzending van de Champions League-wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Club Brugge. Club Brugge liet zich van zijn beste kant zien in de wedstrijd tegen AS Monaco en wist maar liefst 4 keer te scoren. Speelt Club Brugge opnieuw een droommatch tegen groepsleider Borussia Dortmund?

Op vrijdag 30 november om 20.35 uur staat het bekroonde Vlaamse drama 'Belgica' van Felix van Groeningen op het programma bij Q2. In de Qmovie zijn broers Frank (Tom Vermeir) en Jo (Stef Aerts) elkaar uit het oog verloren tot wanneer Frank begint te werken in het café van Jo. Een gouden zet, want binnen de kortste keren wordt Belgica dé hotspot van het nachtleven. Een zelfverklaard oord van verderf, waar de rock-'n-roll van de bezwete muren spat. The sky lijkt the limit, voor even toch, want het nachtleven is een verslavende trip.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
dat is inderdaad super premiere van q2
Antwoord