Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Themazender
#1
Themazenders gaan zich samenbundelen. Je kan ze een hele maand bewonderen op nedtv.tvoranje Nebraska kennen wij al pebblestv en outtv ook litetv ook verder nog slagertje,nostalgienet,192tv,horse en country,goetv en 100%nl.voor leerinhoud themazender.nl
Antwoord
#2
En wat houd dit bericht in?????
zie niks wat zegt waar en waneer en hoe we het kunnen zien,
zijn een hoop zenders als speculatie.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#3
Heeft niks met satelliet te maken,
Dit is via kabel en KPN dat dit word voorgesteld op een kanaal waar maandelijks een andere zender gratis aan alle kijkers word doorgegeven,
Zit niet op satelliet en zal er niet meer komen,is al 2 keer geweest en er waren enkel nl zenders te zien voor een bepaalde tijd en wegens te weinig interesse en plaats zijn deze gesneuveld.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#4
Voor de forumleden vakantie hollandSmile
Antwoord
#5
(31-07-2014, 10:05)natte schreef: Voor de forumleden vakantie hollandSmile

maar wat staat dat op satelliet topic te doen,
gaat over kabelaars Huh
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#6
DJAZZ.TV IN MILJOENEN KABELHUISHOUDENS

Het digitale muzikale themakanaal DJAZZ.tv is de gehele maand augustus in miljoenen Nederlandse huishoudens die via kabelbedrijven naar digitale tv kijken beschikbaar.

DJAZZ.tv maakt onderdeel van branchevereniging ThemaNed uit. De themakanaal van deze brancheorganisatie zijn de gehele maand augustus via het digitale basispakket van de kabelbedrijven UPC, Ziggo, Delta en Caiway zichtbaar. Bij UPC is naast het standaardabonnement Digitale TV en Radio ook een abonnement op het digitale tv-abonnement Starter vereist. Van 11 tot en met 17 augustus wordt DJAZZ.tv ook via de etalagekanalen van UPC, Ziggo en Caiway te bekijken.

DE WERELD VAN JAZZ

DJAZZ.tv richt zich volledig op jazz en jazz gerelateerde muziek, onder het motto ‘living the world of jazz’. De horizontale programmering omvat alle bestaande jazzgenres, wereldmuziek van tango tot reggae en alle jazz gerelateerde stijlen als soul, gospel, funk en blues. De uitzendingen omvatten een mix van jazzfestivals, concerten, exclusieve clubopnamen, vintage jazz, studio jams en documentaires. DJAZZ.tv wordt wereldwijd actief gesteund door beroemde jazzartiesten als Michel Legrand, Al Jarreau, Incognito en Randy Crawford. De tv-zender is eigendom van mediaondernemers Rob Overman en Robert Rutten en uitgeverij
Antwoord
#7
LOWLANDS VIA NPO 101 LIVE OP EVENEMENTENKANAAL ZIGGO

Lowlands is drie dagen lang voor alle Ziggo-klanten via het evenementenkanaal 999 te zien. Het kabelbedrijf geeft het digitaal themakanaal NPO 101 van 15 tot en met 17 augustus door.

Lowlands in Biddinghuizen is uitverkocht. Wie geen toegangskaart heeft weten te bemachtigen, kan via NPO 101 naar diverse concerten van optredende artiesten kijken. NPO 101 is onderdeel van de aanvullende pakketstructuur van Ziggo. Omdat het publieke digitale themakanaal tijdens Lowlands op het evenementenkanaal 999 wordt uitgezonden, kunnen alle Ziggo-klanten naar de zender kijken.

LINE-UP

De line-up van Lowlands is ook dit jaar weer afwisselend. De top van de Nederlandse binnen- en buitenlandse muziek mengt zich met literatuur, comedy, film, wetenschap, straattheater en kunst, met Portishead, Kensington, Skrillex, Gregory Porter, Blaudzun, Kaiser Chiefs, Triggerfinger, Stromae, Snoop Dog en andere acts.
Antwoord