Waardering:
  • 1 stemmen - gemiddelde waardering is 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tv illegaal grote europese acties
#1
Het grootschalige strafrechtelijke onderzoek werd op last van de Duitse autoriteiten uitgevoerd. Hierbij werd een internationaal rechtshulpverzoek via Eurojust uitgevaardigd. Deze organisatie  is een Europees samenwerkingsverband tussen justitiële autoriteiten. De actie was gericht op de verspreiding van illegaal content via illegale usenetaanbieders. Bij de actie werden de woningen van 42 verdachten in de leeftijd tussen de 23 en 72 jaar doorzocht. Zij beheerden drie illegale portals die via links toegang tot illegale content verschaften.

BREIN

Eén van de sponsoren van een internetportal was een reseller waartegen Stichting BREIN in Nederland al eerder actie had ondernomen. Door diverse zakelijke mutaties zijn de servers van dit bedrijf aan een bedrijf in San Marino overgedaan. BREIN begon in 2010 zijn kruistocht tegen usenetaanbieders met het offline halen van usenetforum FTD. Op dit forum waren links naar illegaal content te vinden. In zeven jaar tijd heeft BREIN inmiddels 166 soortgelijke sites met links naar illegaal content het zwijgen opgelegd.
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#2
chukky goede vriend goede tip smijt je mag kaskes weg.
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#3
(17-11-2017, 08:08)natte schreef: chukky goede vriend goede tip smijt je mag kaskes weg.

die kaskes dat je noemt mogen nog gebruikt worden als al die dingen die je er inzet om extra dingen te bekijken er uit doet, dat je enkel een toestel hebt met apps dat aanvaard worden en je gratis via de google app kan downloaden.
van zodra er kodi opzit met extra kijk opties dan ben je strafbaar.
Antwoord

#4
die mag kaskes zijn geen kloten waard hier allang in de vuilzak dikke boelen en geldkloperij allemaal
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#5
Filmdistributeur Dutch Filmworks gaat downloaders een schikkingsvoorstel van 150 euro sturen. De distributeur belooft van tevoren duidelijk te maken welke films hij in de gaten gaat houden. De eerste van die films en series is The Hitman's Bodyguard.

DFW begint met die film, omdat die vorige week uitkwam op dvd en blu-ray en hij bovendien een groot succes was in de bioscopen. Dat betekent volgens het bedrijf dat veel mensen hem illegaal gaan downloaden.

De rekening die downloaders kunnen krijgen, is in eerste instantie 150 euro. Die kan later nog oplopen. In ons omringende landen liggen de schikkingsvoorstellen hoger dan dat bedrag. Bovendien moet DFW vermoedelijk rechtszaken gaan voeren tegen providers. Met het in de gaten houden van torrents krijgt de distributeur alleen ip-adressen in handen. Alleen met behulp van providers is te achterhalen wie er achter die ip-adressen zit.

DFW kreeg toestemming van de Autoriteit Persoonsgegevens om dit te gaan doen. Het gaat volgens de distributeur om een test. Het Duitse bedrijf Tecxpio verzamelt de gegevens over downloaders van de films en series die het bedrijf in de gaten gaat houden. DFW deed in oktober al een test met het opsporen van downloaders. Het bedrijf wil het downloaden van films en series ontmoedigen door schikkingsvoorstellen te sturen naar mensen die de torrents binnenhalen.
Antwoord

#6
Goed voorstel
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#7
(22-12-2017, 22:20)natte schreef: Goed voorstel

maar of dat veel zal helpen, zijn meestal B films van hen en die trekken meestal op niks.
en wat is 150 euro dan hé, dat gaat hen niet afhouden om verder te doen.
Antwoord

#8
dat is zo de hacker markt evolueert ook alsook piratencircuit. vrees dweilen met de kraan open
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info