Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vanaf nu YouTube kids in de Benelux
#1
Google introduceert YouTube Kids in Nederland en België. De dienst biedt de mogelijkheid om eenvoudiger video’s te vinden die kinderen leuk vinden. Ouders krijgen tools om zelf te selecteren wat hun kinderen kunnen zien en de tijd die ze kunnen doorbrengen achter hun scherm te beheersen. Met YouTube Kids kunnen kinderen op een gezinsvriendelijke manier van YouTube Kids genieten, zo is de belofte van Google.

YouTube Kids is een gratis, advertentie-ondersteunde app. De dienst is bedoeld voor kinderen van 0 tot 13 jaar. YouTube Kids is te gebruiken op smartphone of tablet (iOS 7 of hoger, Android 4.1 of hoger) en op tv, met behulp van Chromecast, Apple TV, gameconsoles, Smart TV of Android TV. Het is niet mogelijk om video's te uploaden of commentaar te geven op de inhoud op YouTube Kids.

YouTube Kids is wereldwijd gelanceerd in 59 markten. Er hebben inmiddels tientallen miljoenen downloads plaatsgevonden, meer dan 160 miljard views en er zijn meer dan 10 miljoen dagelijkse actieve kijkers.

Content per kind te regelen

Als ouders de app voor de eerste keer openen, leren ze hoe YouTube Kids video’s selecteert en aanbeveelt. Vervolgens kunnen ze afzonderlijk voor ieder kind instellen welke video’s worden getoond, maar bijvoorbeeld ook de maximale kijktijd en de mogelijkheid om de zoekfunctie in- of uit te schakelen. Ook kunnen ouders terugzien waar hun kinderen naar gekeken hebben.
Antwoord
#2
leuk voor youtube pak nieuwe reclame kijkers bij want daar gaat het om. gewoon gezond verstand gebruiken en vertrouwen en afspraken helpt ook al veel
Antwoord