Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ZENDER nieuws
#51
VTM

Gloednieuw op woensdag 9 januari is 'De Luizenmoeder', een nieuwe comedyreeks met o.a. Lynn Van Royen, Tom Audenaert en Els Dottermans.

De serie speelt zich af op de lagere school, en volgt leerkrachten en ouders die met een hele reeks grote en kleine regels te maken krijgen.

Nog op woensdag is er aflevering 2 van 'Holland-België', de comedyquiz met Jonas Van Geel en Art Rooijakkers en teams van bekende Vlamingen en Nederlanders. Samen testen ze wat de Vlamingen over Nederlanders weten en omgekeerd. Louis Talpe leidt het Vlaamse team dat vandaag verder bestaat uit Tine Embrechts en Lieven Scheire.

In 'Groeten Uit' op donderdag 10 januari gaat Romeo Davy Gilles terug naar het jaar 1988 toen hij 12 was. En dat doet hij samen met en zijn vrouw Sasha Roosen, en samen met ál zijn vier kinderen.

Op maandag 7 januari is 'Hoe Zal Ik het Zeggen?' er weer na een korte winterstop. Jens Dendoncker brengt op een originele manier boodschappen. Dit keer onder andere aan Laura Tesoro.

Dinsdag 8 januari is er 'Rijker dan Je Denkt?'. Staf Coppens laat voorwerpen taxeren van mensen. Vandaag ontvangt Staf geïnteresseerden opnieuw in het pas gerenoveerde Hof van Busleyden in Mechelen.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#52
Q2

Op zondag 6 januari om 22.55 uur zendt Q2 het tweede seizoen van 'Taken' met Clive Standen uit. Bryan Mills (Standen) zit ondertussen in een geheime Mexicaanse gevangenis en onderneemt een ontspanningspoging.

Ook 'From Dusk Till Dawn' is terug met een tweede seizoen, op maandag 7 januari om 23.05 uur. In de horrorserie zijn we drie maanden verder en zijn de Gecko Brothers nog steeds op de vlucht na de bevrijding van Santanico uit de Titty Twister.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#53
CAZ

Op zondag 6 januari is er om 20.40 uur de misdaadfilm die 4 Oscars bemachtigde, 'Butch Cassidy and the Sundance Kid' uit 1969, met Paul Newman, Robert Redford en Katharine Ross.

Butch Cassidy en The Sundance Kid zijn twee bank- en treinovervallers. Wanneer een plundering misloopt, wordt er een speciaal arrestatieteam aangesteld om hen te pakken te krijgen. De twee vluchten en belanden uiteindelijk in Bolivia.

Op woensdag 8 januari staat om 20.40 uur de actiefilm 'Lock Up' uit 1989 op het programma met Sylvester Stallone. Stallone vertolkt de rol van Frank, een modelgevangene die over een half jaar vrijkomt, maar die zes maanden beloven een hel te worden. Frank wordt immers totaal onverwacht overgeplaatst naar de zwaar bewaakte Gateway-gevangenis. De bewakers zijn sadisten die Frank aan allerlei mensonterende proeven blootstellen.

Op donderdag 10 januari is er om 20.40 uur de actiefilm 'Pain & Gain' uit 2013 met Mark Wahlberg en Dwayne Johnson. De film is gebaseerd op waargebeurde feiten die plaatsvonden in Miami aan het einde van de jaren '90. Wahlberg en Johnson vertolken de rollen van bodybuilders Daniel Lugo en Paul Doyle. De twee hebben gebrek aan geld en gaan op zoek naar de rijkdom waar ze al zo lang op hopen. Wanneer een schatrijke restauranthouder in de gym komt trainen, ziet het duo een gouden kans om deze droom ook daadwerkelijk waar te maken. Maar het duo raakt zo betrokken bij een afpersingszaak en een ontvoering die compleet uit de hand loopt.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#54
VITAYA

Op zondag 6 januari brengt Vitaya verschillende nieuwe medische programma's op het scherm. Om 19.25 uur staat de documentaire 'The Truth About... Carbs' op het programma waarin Dr. Xand van Tulleken onderzoekt welke negatieve effecten koolhydraten kunnen hebben op de gezondheid.

Om 20.30 uur start de medische docureeks 'The Doctor Who Took Kids Off Drugs' waarin Dr. Chris van Tulleken een deel van een huisartsenpraktijk overneemt en probeert om zo een einde te maken aan de vele voorschriften van medicatie. Dit seizoen ligt zijn focus bij kinderen die te veel medicatie krijgen. En om 21.30 uur start de docureeks 'De Baby-Industrie' waarin Liesbeth Staats de booming business van de vruchtbaarheidsindustrie onderzoekt. In Nederland is commercieel draagmoederschap en commerciële eiceldonatie verboden. Daarom zoeken Nederlanders die zelf geen kinderen kunnen krijgen hun geluk steeds vaker in het buitenland.

Om maandag 7 januari is er om 20.30 uur het komisch drama 'The Devil Wears Prada' uit 2006 met Meryl Streep die de rol van Miranda Priestley speelt en Anne Hathaway is haar assistente Andy Sachs. Meryl Streep werd bekroond met een Golden Globe voor beste actrice en daarnaast werd ze ook genomineerd voor een Oscar. Miranda Priestley is de gevreesde en meedogenloze koningin van de mode. Ze wil van haar magazine Runway dé modebijbel maken en niets of niemand zal haar hiervan weerhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Het onzekere plattelandsmeisje Andrea Barnes probeert zich staande te houden in deze haaienwereld, terwijl de veeleisende Miranda het ene na het andere bevel op haar afvuurt.

Op woensdag 9 januari staat om 20.30 uur de tv-première van het romantisch drama 'Far from the Madding Crowd' uit 2015 op het programma met Matthias Schoenaerts en Carey Mulligan. Carey verolt de rol van Bathsheba Everdene, een mooie, trotse vrouw met een onafhankelijke geest. Ze wordt door drie zeer verschillende mannen het hof gemaakt: schapenhouder Gabriel Oakeen, de rol die Matthias Schoenaerts speelt, roekeloze sergeant Frank Troy en de welgestelde oudere vrijgezel William Boldwood.

Op donderdag 10 januari start om 20.30 uur de nieuwe medische dramareeks 'The Resident' over de goede en slechte aspecten van moderne geneeskunde met in de hoofdrollen Matt Czuchry, Emily VanCamp en Manish Dayal. De reeks wordt elke donderdag in dubbelafleveringen uitgezonden. In de eerste twee afleveringen wordt de vete tussen hoofdchirurg Dr. Randolph Bell (Bruce Greenwood) en dokter Conrad Hawkins (Matt Czuchry) al duidelijk wanneer Bell een operatie verprutst, omdat hij verzwijgt dat hij last heeft van trillende handen. Hij verplicht zijn assistenten om zijn fout te verzwijgen. Conrad probeert ervoor te zorgen dat Bell een stap terugzet, maar de hoofdchirurg heeft te veel macht. Daarnaast heeft de jonge dokter Devon Paravesh (Manish Dayal) zijn eerste dag in het ziekenhuis en wordt de realiteit van de medische zorg hem meteen duidelijk onder het toeziend oog van de arrogante Hawkins.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#55
VTM wordt op 1 februari 2019 30 jaar en is frisser dan ooit. Om het 30-jarig bestaan te vieren is er op 1 februari 2019 '30 jaar VTM': een non-stop aaneenschakeling van verrassende VTM-momenten, met programma's en gezichten van vroeger en nu.

Ook VTM NIEUWS viert zijn 30-jarig bestaan en geeft een unieke blik achter de schermen met ankers van de afgelopen jaren in '30 jaar VTM NIEUWS'. Nog in het teken van 30 jaar VTM staat 'Studio Tarara', de eerste dramareeks van Tim Van Aelst van Shelter, die terugkeert naar de beginjaren van VTM. Op vraag van de kijker wordt het iconische programma 'Blind Date' in een nieuw jasje gestoken, met Nathalie Meskens als gastvrouw.

Er zijn ook tal van andere nieuwkomers dit voorjaar bij VTM, 11 in totaal. Zo is Lynn Van Royen 'De Luizenmoeder', gaan Olga Leyers en Sieg De Doncker 'De Wereld Rond met 80-jarigen', brengt Staf Coppens kinderen in verrassende situaties in 'Dat Belooft Voor Later' en trekken bekende Vlamingen erop uit met hun moeder in 'Weg Met Ons Ma'. Ook nieuw: medische interventies in de scripted realityreeks 'Echte Verhalen: SOS 112' en de helden van de grootste brandweerzone van het land in 'Helden van Hier: Brandweer Zone Antwerpen'. VTM NIEUWS brengt de gloednieuwe reeks 'Wetsdokters'.

Er komen ook heel wat sterkhouders terug met nieuwe seizoenen. Er wordt nieuw zangtalent gezocht in 'The Voice van Vlaanderen', vijf koppels trouwen zonder elkaar te kennen in 'Blind Getrouwd' en zeven artiesten wagen zich aan elkaars repertoire in 'Liefde voor Muziek'. Er zijn ook nieuwe seizoenen van 'The Team', 'Alloo Bij', 'Kan Iedereen Nog Volgen?', 'Alloo in de Nacht' en er is de kick-off-aflevering van 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond'.

'Studio Tarara'

1993. Achter de schermen van VTM verliezen de acteurs van de populaire sketchshow 'Studio Tarara' zich in een spiraal van zelfdestructie. Ricky (Koen De Graeve) is verslaafd aan drank en drugs, Sandra (Ruth Beeckmans) aan seks en Jean (Peter Van den Begin) is een machtsgeile pervert. Er is hoop wanneer zowel Ricky als Sandra de liefde vinden, maar een onverwachte zelfmoord sleurt de hele studio mee in een onderzoek.

'Studio Tarara' is de eerste dramareeks van Shelter en Tim Van Aelst.
#studiotarara

'30 Jaar VTM' op 1 februari

Dertig jaar geleden broedde er iets op je tv. VTM kwam en stond er meteen. Dat wordt dus feest op 1 februari, met een grote show vanuit het Studio 100 Theater in Puurs. '30 jaar VTM' wordt een non-stop aaneenschakeling van verrassende VTM-momenten, met programma’s en gezichten van vroeger en nu.
#30jaarVTM

'30 Jaar VTM', nieuw vanaf dinsdag 22 januari

Op 1 februari bestaat VTM NIEUWS 30 jaar. De nieuwsredactie was er de afgelopen jaren op alle belangrijke nieuwsmomenten bij. De val van de Muur, de ontsnapping van Dutroux, 11 september, de aanslagen in Zaventem en Maalbeek.

Een aantal van dé gezichten van die 30 jaar vertellen hoe ze dat allemaal meemaakten als journalist. Dany Verstraeten, Lynn Wesenbeek, Nadine De Sloovere, Stef Wauters en vele anderen geven een zeldzame kijk achter de schermen van de nieuwsredactie.
#30jaarvtmnieuws

'Blind Date'

De meest iconische datingshow aller tijden maakt zijn comeback! 'Blind Date' wordt in een fonkelnieuw jasje gestoken: met niets dan frisgewassen singles, geestige nieuwe spelrondes en gastvrouw Nathalie Meskens. Blijven wel van de partij: de onvergetelijke begintune, de originele commentaarstem, de wand die openschuift én… de dubbele zwaai op de trap.
#blinddate

'De Wereld Rond met 80-jarigen'

Twee jonge twintigers trekken de wereld rond met een groep nét iets minder jonge 80-jarigen, die in hun leven niet of nauwelijks hebben gereisd. Met Sieg De Doncker en Olga Leyers als compagnons de route laten de acht kersverse wereldreizigers zich meevoeren naar een paar droombestemmingen. Een onvergetelijke roadtrip met het levensverhaal van de senioren als rode draad.
#dewereldrondmet80jarigen

'Blind Getrouwd'

Maar liefst 3700 mannen en vrouwen schreven zich in voor het grootste avontuur van hun leven: trouwen met iemand die ze van haar noch pluim kennen, terwijl Vlaanderen langs de zijlijn mee supportert. Voor wie wordt het happily ever after?
#blindgetrouwd

'The Voice van Vlaanderen' - nieuw seizoen

De titanen onder de coaches zijn terug: Koen Wauters, Natalia, Bart Peeters en Alex Callier gaan op zoek naar dé voice van 2019. Maar ze moeten deze keer op hun hoede zijn. Dit jaar kan de ene coach de andere dwarsbomen door zijn stoel te blokkeren. Meer dan ooit zullen de coaches tactisch moeten spelen om hét toptalent in hun ploeg te krijgen.
#tvvv

'Wetsdokters'

Iedereen kent de wetsdokter uit heel wat fictieseries. Het is de man of vrouw die het lichaam onderzoekt op de ‘crime scene’ en de autopsie uitvoert. Maar wat doen Vlaamse wetsdokters nu echt? In Wetsdokters vertellen ze over de vreemde zaken die ze elke dag en elke nacht meemaken. Hoe ze sporen zoeken, puzzelstukken bijeenleggen en zaken helpen oplossen. Geen fictie, maar echt gebeurde cases.
#wetsdokters

'Dat Belooft Voor Later'

Wat gebeurt er als je kinderen wijsmaakt dat ze op de maan landen? Hoe zou een kind reageren als een konijn plots praat? En kunnen papa en mama het gedrag van hun kind juist inschatten? In deze show voor het hele gezin volgt Staf Coppens kinderen die plots in heel verrassende en knotsgekke situaties terechtkomen. Zonder het te weten, worden ze getest. Kunnen de ouders de reacties van hun kids voorspellen?
#datbelooftvoorlater

'Echte Verhalen: SOS 112'

De scripted realityreeks 'Echte Verhalen: SOS 112' zoemt in op medische interventies: de verhalen van mensen die hulp nodig hebben en hoe ze geholpen worden. De cases die gebaseerd zijn op waargebeurde verhalen spelen zich af in drie arena’s: de MUG, het ambulanceteam en de spoeddienst. Van ernstige spoedgevallen tot de gekste en meest hartverwarmende verhalen: de verzorgers vervelen zich nooit.
#SOS112

'Alloo Bij' - nieuw seizoen

Niels Destadsbader, wielerbaas Patrick Lefevere en Jean-Marie Dedecker. Ze hebben allemaal één ding gemeen. Ze zijn het voorbije jaar als het ware geschaduwd door reportagemaker Luk Alloo. Dat geeft indringende interviews en telkens verrassende nieuwe inzichten in wat Luks gasten drijft.
#alloo

'Kan Iedereen Nog Volgen?' - nieuw seizoen

Lieven Scheire speelt opnieuw voor Nostradamus en voorspelt in deze luchtige quiz hoe het leven er weldra wel eens zou kunnen uitzien. Gadgets, interessante uitvindingen en proeven bereiden de kijkers en zijn vele verrassende gasten voor op het jaar 2020, 2030 of 2040.
#kaniedereennogvolgen

'Helden van Hier: Brandweer Zone Antwerpen'

Cameraploegen volgen de grootste brandweerzone van het land: die van Antwerpen. Het is misschien wel de gevaarlijkste zone van het land, met haar wereldhaven, dichtbevolkte binnenstad en groot aantal risicobedrijven. Zevenhonderd pompiers, onderofficieren en officieren werken dag en nacht en moeten voorbereid zijn op de meest ondenkbare scenario’s.
#heldenvanhier

'Weg met ons Ma' - nieuw

Bekende Vlamingen nemen hun moeders mee naar een plek waar ze nog nooit geweest zijn, om er samen straffe dingen te doen die ze nog nooit gedaan hebben. Zo zijn onder andere Bart Kaëll en Hilde De Baerdemaeker weg met ‘ons ma’. Eén ding is zeker: na de uitzending is heel Vlaanderen weg van hun ma!
#wegmetonsma

'The Team 2' - nieuw seizoen

De zevenvoudige moord in een pension in de Deense moerasgebieden brengt een team van onderzoekers uit Denemarken, Duitsland en België samen. Wat eerst lijkt op een terreurdaad leidt de rechercheurs al snel naar de internationale kunsthandel en een breed uitgesponnen netwerk van vluchtelingen. 'The Team 2', met dit keer een glansrol voor Lynn Van Royen, is het vervolg op het succesvolle eerste seizoen, dat binnen Europa meer dan 10 miljoen kijkers trok, verspreid over 10 zenders in 10 landen.
#theteam

'Liefde voor Muziek' - nieuw seizoen

Pop, cabaret, country, rock, schlager: nooit was de variatie aan muziekstijlen zo groot als dit seizoen. Laura Tesoro, Ilse DeLange, Milow, Bart Kaëll, Stef Kamil Carlens, Jan Leyers en Kommil Foo trekken naar een nieuwe bestemming onder de zuiderse zon, waar ze hun creativiteit loslaten op elkaars repertoire. Van klassiekers als De Marie-Louise, tot hits als Drop The Pressure of Nederlandstalige parels als Ruimtevaarder: aan straffe, muzikale kruisbestuivingen ook deze keer geen gebrek.
#liefdevoormuziek

'Alloo in de Nacht' - nieuw seizoen

De nacht heeft na twee succesvolle seizoenen geen geheimen meer voor Luk Alloo. Als de meesten gaan slapen, trekt hij er opnieuw op uit om verhalen te brengen die zich ongezien en onverstoorbaar in de donkere uren na middernacht afspelen. Sterke verhalen die onder het daglicht nooit hetzelfde zouden klinken.
#alloo

'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' - kick-off van nieuw seizoen

Dina Tersago en An Lemmens vliegen opnieuw de wereld rond om enkele boeren die in het buitenland werken en wonen, aan een Vlaams lief te helpen.
#boerzktvrouw

Rode Duivels - eerste match op woensdag 21 maart

Na een winterstop zijn de Duivels terug. Bij VTM kunnen de kijkers hun weg naar het Europees Kampioenschap van 2020 in Londen stap voor stap volgen. Live in de huiskamer.
#rodeduivels
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#56
kortom herhaling uit de oude doos
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
#57
MTV

De afgelopen negen weken heb je in het vierde seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch' de avonturen kunnen volgen van onze 8 sexy Nederlandse en Vlaamse singles.

Brody, Diaz, Djessy, Elias, Lena, Robin, Stacy en Viktor vertrokken voor een zonnige vakantie naar het tropische Curaçao. En hoewel het gezellig en leuk van start ging, verschenen de eerste donkere wolken al snel aan de heldere hemel van het prachtige eiland.

De Tablet of Terror zorgde voor voldoende leuke, maar ook veel minder leuke verrassingen, terwijl er langzaamaan steeds meer Exen aanspoelden op het strand. De één kwam voor verzoening, de ander was uit op wraak. Elke twist en nieuwe aankomst garandeerde weer meer drama!

Angelica, Harrie, Jim, Kevin, Kim, Mezdi, Renan, Renske, Ricardo, Sabrina, Samantha, Yasmine en YinYin - allemaal maakten ze hun opwachting in de villa. En niet getreurd, want hoewel we ze afgelopen zondag op het strand hebben uitgezwaaid, kun je in 10 online specials de aankomende weken checken hoe het nu met ze gaat!

Wil je weten hoe het nu met onze strandgangers is? Check vanaf morgen elke woensdag en vrijdag (m.u.v. maandag 26 januari) 'Wat gebeurde er next?' op mtv.nl & mtv.be, in de MTV play app en op het Youtube kanaal van MTV!

Het vierde seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch' is populairder dan ooit! De afleveringen zorgden voor meer dan 16,5 miljoen streams op de website en de MTV play app en de exclusieve online video's werden meer dan 7 miljoen keer gestreamed op YouTube.

Wil je alle afleveringen nog eens bekijken? Dat kan op www.mtv.nl en www.mtv.be en via de MTV play app. Ook zenden we op 14 februari vanaf 20.00 uur een marathonuitzending uit van 'Ex on the Beach: Double Dutch', waarin het hele seizoen nog eens voorbij komt: zet de popcorn maar klaar! Op zaterdag 16 februari sluiten we om 22.30 uur af met een on-air recap van de Wat gebeurde er next?- specials op MTV.

Daarnaast vind je op mtv.nl, mtv.be en de MTV play app toffe exclusieve video's, zoals Meekijken met, gepresenteerd door Koen Kardashian, waarbij hij met een van de deelnemers en zijn of haar vrienden en familie de aflevering bekijkt en leuke clips zoals: 'The Morning After The Night Before', 'Het Verhaal Achter de Ex' en de 'Most Likely Tag'.

'Ex on the Beach: Double Dutch' wordt geproduceerd door No Pictures Please, onderdeel van Fremantle. De digitale content wordt geproduceerd door Tigris Media BV.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#58
zo zie je dat voor vlaams je overal zal moeten kijken
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
#59
SBS Belgie-Telenet

Met drie nieuwe gezichten, negen nieuwe programmatitels en nog meer sterkhouders zet SBS in 2019 verder in op groei met de zenders VIJF, VIER en ZES. De zendergroep wil het historische marktaandeel van 20,1% in 2018 opnieuw overtreffen.

Ter vergelijking: in 2017 haalde SBS 19,3% en in 2016 17,9%. Viktor Verhulst maakt tegen de zomer bij SBS zijn schermdebuut met de vernieuwende en interactieve dagelijkse realitysoap 'Love Island', vaste waarde Frances Lefebure verrast op VIER met sterke verhalen over jonge mensen die domweg veel te vroeg om het leven kwamen in 'Forever Young', terwijl nieuwkomers Dina Tersago en Evi Hanssen 'Blind Gekocht' en 'Help, Mijn Borsten Staan Online!' bij SBS lanceren tussen de vele bewezen successen van Gert Verhulst, James Cooke, Pedro Elias, Gilles Decoster, Jani Kazaltzis, Evy Gruyaert, Axel Daeseleire, Annelien Coorevits, Elodie Ouedraogo, Erik Van Looy, Wim Opbrouck, Bartel Van Riet, Bart Raes, Joris Brys, Gilles Van Bouwel, Eric Goens en Peter Boeckx.

VIER breidt het fictie-aanbod uit met 'De Dag' naast nieuwe seizoenen van 'Callboys', 'Gent-West' en 'Auwch'.

VIJF trekt voorjaar op gang met André Hazes, 'Straffe Verhalen' en heel wat nieuwe films en series
Op VIJF is drama dit voorjaar nooit ver weg. Vanaf midden februari pakt de zender uit met het nieuwe seizoen van 'Temptation Island', en de zender start meteen met een extra lange aflevering. We hebben er allemaal even op moeten wachten, maar het spel der verleiding gaat weer beginnen. Vier moedige koppels gaan opnieuw de ultieme relatietest aan. In het exotische Thailand worden ze 15 dagen lang van elkaar gescheiden en omringd door wellustige vrijgezellen die er alles aan doen om hun partner te doen vergeten. Nog nooit was de angst voor de relatietest zo groot als nu. Verdrinken de koppels in de verleiding? Verliezen ze elkaar of eerder zichzelf? Wie overleeft de test en wij blijft alleen achter? Annelien en Rick hopen alvast van harte dat de vier koppels het Land van de Glimlach met een glimlach verlaten.

Geen programma dat zoveel over de tongen gaat als 'Temptation Island'. Daarom krijgt het grote feest der verleiding opnieuw een digitaal staartje met 'Goedele on Top'. Wie niet genoeg krijgt van het veelbesproken programma kan dit voorjaar na elke aflevering terecht op vijf.be waar Goedele Liekens napraat met de meest markante kandidaat uit de aflevering. Wat bezielde haar om hem te verleiden? Wat ging er door zijn hoofd toen hij de beelden zag? Wat is er nu precies gebeurd? Zowel koppels als vrijgezellen klappen elke week uit de biecht.

Het nummer 'Leef' van André Hazes Jr werd afgelopen najaar al een megahit in Vlaanderen en binnenkort is de sympathieke Nederlander ook te zien bij VIJF. In zijn realityreeks 'André Hazes: Ik Haal Alles Uit Het Leven' volgen we het bruisende leven van de zanger, zijn vriendin Monique, zoontje Andre en hun familie en vrienden. Met alle hoogte- en dieptepunten in hun woelige levens.

Ook 'Shopping Queens' keert terug. Elke week gaan 4 vrouwen opnieuw de strijd met elkaar aan om kans te maken op de titel van 'Shopping Queen'. De opdracht: scoor voor een speciale gelegenheid een bijpassende outfit. Hiervoor krijgt iedereen hetzelfde budget. Stylist Jani geeft - zoals steeds - zijn ongezouten mening over de geshopte outfit en reikt wekelijks het 'Shopping Queens'-kroontje uit.

En eindelijk is de floshua van Joshua - gekend van het vorige seizoen van 'Temptation Island' - niet langer een groot mysterie, want dit voorjaar gaat hij naakt daten op een onbewoond eiland in 'Adam zkt. Eva VIPS'. En over naakt daten gesproken, ook in de Britse tv-show 'Naked Attraction' geven ze zichzelf letterlijk bloot. Vrijgezelle mannen en vrouwen kiezen hun toekomstige dating partner puur op basis van hun lichaam. Straf!

'Straffe Verhalen' zullen er altijd zijn en ook dit voorjaar zijn er een heleboel nieuwe verhalen te rapen op VIJF. Van mensen die kampen met een psychologische stoornis tot kinderen die billionair zijn. Zoals altijd zijn de verhalen pakkend, uiteenlopend en vooral straf.

Ook films en series mogen niet ontbreken. Nieuw dit jaar zijn de dramareeks 'Imposters' en de crimereeksen 'The Rookie' (met o.a. Nathan Fillion, gekend van 'Castle') en 'Instinct'. Maar ook enkele oude bekenden keren terug naar het scherm met nieuwe afleveringen van o.a. 'Grey’s Anatomy', 'Station 19', 'Criminal Minds' en 'Bull'. Ook de meest meedogenloze makelaars uit LA en New York uit de realityreeks 'Million Dollar Listing' zetten opnieuw alles op alles voor één van hun vele spraakmakende miljoenendeals. De filmfans worden bediend met Waargebeurde drama’s, aanstekelijke dansfilms en een hoop steracteurs en -actrices om bij weg te dromen.

Nieuwe dagelijkse reality-soap

De zomer van 2018 was heet, maar SBS plant de zomer van dit jaar nog broeieriger te maken met de heetste loveshow van het moment. In 'Love Island' worden een aantal sexy, jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Ze zijn op zoek naar hun perfecte match, maar zoals wel vaker loopt de zoektocht naar the one zelden over rozen. Een stevige dosis flirten, jaloezie en afwijzing gooien regelmatig roet in het eten.

En niet alleen moeten ze hun partner zorgvuldig uitkiezen, ook moeten ze de kijkers weten te overtuigen. Samen moeten de kandidaten de harten van de kijkers thuis zien te veroveren, want onder meer via de website van de zender en 'Love Island'-app kan de kijker een oordeel vellen door middel van zijn stem. Wie de kijker niet weet te overtuigen, riskeert het programma te moeten verlaten. En ook de Vlaamse kijker, die is daar in 2019 live getuige van. Wie wordt onverbiddelijk naar huis gestuurd en welk koppel mag blijven om hun liefde te bewijzen?

De van oorsprong Britse reality dating-show - een format van ITV Studios Entertainment in samenwerking met Motion Concent Group - is aan de overkant van het kanaal een schot in de roos voor ITV2 en domineert sindsdien wereldwijd elk seizoen wekenlang alle gesprekken op sociale media. Het format, waarin de kijker bepaalt wie blijft en wie moet vertrekken, werd intussen al aan talrijke landen verkocht, en is in onder meer in de Noordse landen, Australië, Duitsland en de Verenigde Staten te zien.

Dit voorjaar 8 nieuwe en nog meer vertrouwde programma's op VIER

'Help, mijn borsten staan online' (NIEUW)

Evi Hanssen neemt je mee naar de donkerste kant van het internet, waar je pikante selfie plots niet meer privé is, waar de lieve jongen die met je dochter aan het chatten is plots een man van 57 jaar blijkt te zijn en waar die ene gênante foto het perfecte middel blijkt te zijn om je voor een paar honderd of duizend euro af te persen. Welkom in het nieuwe wilde westen, de wondere wereld van sexting, grooming, catfish en sextortion. Vier fenomenen, vier afleveringen, het internet zoals je het liever nìet wil leren kennen.

Een naaktfoto versturen lijkt in eerste instantie onschuldig maar de gevolgen zijn vaak verwoestend. Is het mogelijk de naaktbeelden ooit te laten verdwijnen of zullen deze je de rest van je leven achtervolgen? Evi praat met slachtoffers en experten en beantwoordt alle vragen. Evi gaat ook de confrontatie met de daders niet uit de weg. 'Help, mijn borsten staan online!' wil het taboe rond deze thema’s doorbreken, want vooral schaamte overheerst bij de slachtoffers, terwijl het echt iedereen kan overkomen.

'Blind Gekocht' (NIEUW)

Wat gebeurt er wanneer koppels hun spaarcenten én één van de meest belangrijke beslissingen in een mensenleven zonder enige controle volledig uit handen geven? De Vlaming mag dan al met een baksteen in de maag geboren worden, de zoektocht naar de ideale woning lijkt voor velen niet van een leien dakje te lopen. VIER waagt zich aan een verrassend experiment in 2019 in het nieuwe woonprogramma 'Blind Gekocht' om daar een antwoord op te vinden. In het programma vertrouwen zes koppels al hun spaarcenten blind toe aan een aankoopmakelaar en interieurarchitect, die zo hun woonlot bezegelen.

De woonexperten gaan op zoek naar dat ene droomhuis dat de koppels zelf maar niet te pakken krijgen en hakken voor hen de knoop door. Eén klein detail: de kersverse eigenaars krijgen hun woning pas te zien nadat de experten het voor hen hebben gekocht. Dina Tersago begeleidt de kandidaat-kopers doorheen hun spannende avontuur. Bea Vandendael doet de aankoop van het huis en interieurarchitect Bart Appeltans zorgt voor de gepaste aankleding.

'Don’t Worry Be Happy' (NIEUW)

Het zit hem in de kleine dingen wordt vaak beweerd. Toch streven velen naar de grote onbereikbare dromen. Maar deze levenskunstenaars zijn niet op zoek naar rijkdom, roem of succes. Ze plukken de dag en dansen er doorheen. Ze hebben weinig materiële welvaart, maar voelen zich elke dag de koning te rijk. Het leven is mooi, als je het maar kan zien. The sky is not the limit, don’t worry be happy is hun lijfspreuk.

'Trafiek Axel' (NIEUW)

Axel Daeseleire onderzoekt zes controversiële milieus waarbij telkens één ding duidelijk is: alles is te koop. Een vrouw, een dier, een orgaan en zelfs een kind. Tegen de juiste prijs en mits de juiste contacten. Regels en wetten spelen dikwijls niet eens een rol, geld bepaalt wat mogelijk is en wat niet. In 'Trafiek Axel' bijt Axel Daeseleire zich vast in de internationale trafiek. Die brengt hem onder meer naar Oekraïne, Namibië, Nepal en India. Maar hoe ver de tentakels van een internationaal netwerk ook reiken, 'Trafiek Axel' vertrekt telkens vanuit de Vlaamse realiteit.

'Trafiek Axel' wordt legt maatschappelijke en ethische kwesties bloot, die telkens journalistiek sterk onderbouwd worden. Axel neemt ruim de tijd om mensen uitgebreid te spreken en pertinente vragen te stellen. Even belangrijk dan het louter blootleggen van een trafiek, is begrijpen hoe het allemaal in elkaar zit. Wie zijn de winnaars en wie zijn de verliezers? Wie wordt er rijker van en ten koste van wie is dat dan?

'Grillmasters' (TWEEDE SEIZOEN)

In het eerste seizoen van 'Grillmasters' ontdekten we al dat barbecue veel meer is dan een stuk vlees op de grill met wat geraspte worteltjes erbij. De duo’s én kijkers leerden dat ze met kwaliteitsvolle producten van bij ons, goede materialen en creativiteit de smakelijkste stukken vlees en fantastische side dishes konden bereiden. In seizoen 2 voegen we er ook nog een snuifje wereldkeuken aan toe. Chefs Peter en Seppe nemen de 10 duo’s namelijk mee op culinaire wereldreis… in Vlaanderen. Ze gaan barbecueën bij Belgen met buitenlandse roots. Bekende culilovers als Gert Verhulst, Regi, Stefaan Degand, Bart Kaëll en Luc Appermont assisteren de chefs om de uiteindelijke keuze te maken wie de weekwinnaar wordt.

'Hotel Römantiek' (DERDE SEIZOEN)

'Hotel Römantiek' opent voor dit nieuwe en derde seizoen de poorten naar het mysterieuze oosten. Want diep in de Sahara en badend in een sfeer van duizend-en-één-nacht gaan acht mannen en zestien vrouwen op zoek naar een liefdevolle oase. Geen fata morgana’s voor Sven, Otto-Jan en Frances, want zij trekken met hun karavaan oudere reisgezellen dwars door de woestijn voor het avontuur én de liefde van hun leven.

'Control Pedro' (DERDE SEIZOEN)

Ook Pedro Elias is terug van weggeweest in een nieuw seizoen van 'Control Pedro'. Samen met zijn vier bekende panelgasten zwengelt hij zijn zoekmachine in gang en gaat hij 8 weken lang op ontdekkingsreis op het wereldwijde web. Hij verkent alle uithoeken van het internet en bestudeert de absurdste apps, grappigste websites, de handigste internettips, wildste online games en volstrekt nutteloze hypes. Het uitgestrekte internetlandschap met een oneindige hoeveelheid webpagina’s, Instagram-accounts, privacylekken en hackers wordt door hem in kaart gebracht. Wat de mensheid nog niet wist, absoluut moet weten of gewoon op wil klikken: 'Control Pedro' is het nieuwe Google!

'Topdokters' (ZESDE SEIZOEN)

Wanneer het leven aan een zijden draadje hangt, maken topdokters het verschil tussen leven en dood. Vanaf maandag 28 januari nemen negen nieuwe dokters, met elk hun eigen medische specialiteit, de kijker mee achter de schermen van hun fascinerende beroep en hun drukke privéleven in het zesde seizoen van 'Topdokters'. Ook dit seizoen heeft de reeks weer een waaier aan karakters, maar drie dingen hebben ze gemeen: de passie om te innoveren, te inspireren en te motiveren. De dokters zijn dr. Eva Van Braeckel (longarts), prof. dr. Marc Gewillig (kindercardioloog), dr. Ann Vandenbroucke (geriater), prof. dr. Frank Plasschaert (kinderorthopedist), prof. dr. Johan Bellemans (knie- en sportchirurg & hoofd medische staf BOIC), prof. dr. Karel Decaestecker (roboturoloog), prof. dr. Ann Smeets (borstchirurg), dr. Luc Stockx (interventioneel radioloog) en prof. dr. Gwen Swennen (aangezichtschirurg).

Dit jaar springen onder andere de innoverende technieken in het oog. Van een uroloog die levende niertransplantaties met de robot uitvoert en een interventieradioloog die via een draadje in de lies bloedklonters uit de hersenen haalt tot een aangezichtschirurg die een Virtual Reality-installatie ontwikkelt om zijn nieuwe instrumenten te presenteren, alles komt aan bod. Ook de relatief nieuwe discipline geriatrie wordt dit seizoen belicht en niet enkel topdokters staan centraal, want ook topsporters komen op consultatie.

'Forever Young' (NIEUW)

Elk jaar trekken honderden Vlaamse jongeren de wereld in, hun dromen achterna. Om de wereld te zien; nieuwe plekken te ontdekken; het leven te vieren. Het zijn ervaringen om levenslang te koesteren. Maar soms gaat er op die onvergetelijke reis iets heel erg mis: door een ongeluk, een dramatische wending van het lot of plotse ziekte keren sommigen van hen nooit naar huis terug.

Ze worden enkel nog een naam op de voorpagina van de krant, met hun leeftijd tussen haakjes, maar zelden lees je wie ze écht waren. Wat ze betekenden voor hun familie en vrienden. Wat die reis deed met hen en wat het leven voor hen de moeite waard maakte. Hun familie blijft met even grote vragen achter: wat is er gebeurd tijdens die laatste dagen? En vooral: was hun zoon, dochter, broer of zus gelukkig op dat fatale moment?

In 'Forever Young' reist Frances Lefebure ('Hotel Römantiek', 'Make Belgium Great Again') die jongeren achterna. Samen met broers, zussen, ouders of beste vrienden maakt Frances die laatste reis opnieuw, en onderweg houden ze de warme herinneringen aan aan dat veel te korte leven springlevend. Pakkende portretten over jonge helden die zoveel meer waren dan 'op het verkeerde moment op de verkeerde plaats'.

'Forever Young' is een adaptatie van 'Break Free' (VARA/BNN/SkyhighTV). In Nederland won de documentairereeks verschillende prijzen.

'De Dag' (NIEUW)

De succesvolle fictiereeks 'De Dag' houdt Vlaanderen in spanning op donderdag. Een kleine stad wordt opgeschrikt door een uit de hand gelopen bankoverval. Een dag lang ontspint zich een uitermate spannend kat-en-muisspel tussen politie en gijzelnemers. De kijker leert al snel dat niet alles is wat het lijkt en ontdekt bij iedere aflevering een nieuw stuk van de puzzel. De Dag is de eerste fictiereeks van Jonas Geirnaert en Julie Mahieu, geregisseerd door Gilles Coulier en Dries Vos.

'Gent West' (TWEEDE SEIZOEN)

En ook fictie ontbreekt niet in het zendschema. Het was nog nooit zo spannend in 'Gent West'. Veronique (Ruth Becquart) zit na de moord op Kat al maanden in afzondering en Sam (Charlotte Anne Bongaerts) heeft van de situatie gebruik gemaakt om de controle over de drugstrafiek over te nemen. Wanneer de nieuwe gevangenisdirectrice (Gert Portael) aan de slag gaat, is één van haar speerpunten om de gevangenis drugsvrij te krijgen. Ze laat Veronique uit de isoleercel halen in de hoop dat zij haar kan inzetten om de macht van Sam te breken. Het komt tot een heuse drugsoorlog in de gevangenis, maar Veronique heeft vooral andere plannen: zij zint nog steeds op wraak en wil koste wat het kost de moordenaar van haar dochter laten ombrengen. Desnoods wil ze zelfs ontsnappen om dat zelf voor elkaar te krijgen ...

'Callboys' (TWEEDE SEIZOEN)

De boys are back. Back in business. En alles is veranderd. Want de 'Callboys' willen naar het volgende level. Devon Macharis, Randy Paret, Wesley Biets en Jeremy – de identiteke tweelingbroer van wijlen Jay- Vleugels zijn in 2019 vastbesloten om de escortsector plat te spelen. Of hoe de M van Mij de W van Wij wordt. Matteo Simoni, Rik Verheye, Stef Aerts en Bart Hollanders in de rol van hun leven, geschreven door Jan Eelen en Youri Boone.

'Auwch_3' (DERDE SEIZOEN)

Ook 'Auwch_' is terug van weggeweest. In het derde seizoen gaat Jan Verheyen dood. Collega’s-'Kampioenen' Jaak Van Assche, Tuur De Weert en Marijn De Valck krijgen een deel van zijn erfenis, Jani en Chris Willemsen trainen mee voor Boxing Stars bij wereldkampioene Daniella Somers, Wesley Sonck heeft uiterst kostbare voeten, Hilde De Baerdemaker is geestesziek, Axel Daeseleire doet auditie voor de rol van Marcus Burnett in 'Bad Boys 3' en Ben Segers wordt wakker naast een jonge griet na een dronken nacht: dat kan alleen maar 'Auwch_' zijn, met een derde seizoen ongegeneerde en politiek incorrecte humor.

'Gert Late Night' (VIJFDE SEIZOEN)

Gert en James meren opnieuw, voor de vijfde keer al ondertussen, aan in Antwerpen, in de prachtige schaduw van het Mas. Aan boord van de Evanna ontvangen ze elke week drie bekende gasten en samen met hen maken ze een dagelijkse talkshow waarin alles mag en alles kan.

'Zo Man Zo Vrouw' (ELFDE SEIZOEN)

Jani Kazaltzis maakt dit jaar opnieuw komaf met Vlaanderens lelijkste outfits in een nieuw seizoen van 'Zo Man Zo Vrouw'. Met zijn scherpe tong en zijn uitstekend gevoel voor mode duikt Jani in de meest extravagante en foute kleerkasten. 7 koppels wagen zich aan een grondige restyling van de kritische stijlgoeroe en dat leidt tot heel wat grappige momenten, gênante ontdekkingen, handige tips en verrassende reveals. Met een beetje sparkle van Jani krijgen hun outfits een fikse boost. Dit keer krijgen niet enkel de koppels een volledige make-over, want ook het programma zelf werd in een nieuw jasje gestoken: het elfde seizoen verhuisde van VIJF naar VIER.

'Huizenjagers' (VIERDE SEIZOEN)

In de vooravond bouwt VIER een mooie traditie op met 'Huizenjagers'. Al 3 seizoenen lang geven gepassioneerde makelaars uit heel Vlaanderen het beste van zichzelf om een huis op maat te vinden voor de kandidaat-kopers. 300 huizen uit 25 verschillende streken passeerden al de revue en vanaf 28 januari komen daar in het vierde seizoen nog eens 132 huisbezoeken bij. 11 weken lang – van maandag tot donderdag – gooien elke dag drie nieuwe 'Huizenjagers' alles in de strijd om de titel van beste makelaar én een bod in de wacht te slepen. Elke misstap, blunder, straffe zet of sterke verkoopstechniek wordt onder de loep genomen. Wie krijgt het meeste punten van de kandidaat-kopers?

Dit seizoen zoeken de makelaars naar panden in Aalst, Rivierenland, Gent, Noordkust, Antwerpen, Zuiderkempen, Druivenstreek, Noorderkempen, Groene Gordel rond Brussel en Haspengouw. Nieuw dit jaar is dat er ook een miljoenenweek gepland staat, waarin de Huizenjagers jagen op de meest exclusieve gebouwen, huizen en villa’s. Verder duikt er ook een bekend gezicht op onder de makelaars: Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans. En ook bij de kandidaat-kopers zitten enkele bekende koppen: Beerschot-Wilrijk-voetballer Jimmy De Jonghe, top interieur-decorateur Pieter Porters en showbizz fotograaf Henk Van Cauwenbergh.

'Stukken van Mensen' (VIERDE SEIZOEN)

Evy Gruyaert keert terug in haar rol als presentatrice van het nieuwe, vierde seizoen van 'Stukken van Mensen'. Het concept blijf hetzelfde: elke aflevering krijgen 4 verkopers de kans om hun pronkstuk te verkopen aan één van de vijf experten aan een zo hoog mogelijke prijs. Bij welke expert happen ze toe? Of laten ze het beste bod aan zich voorbijgaan? Dit seizoen krijgen experten Bie Baert, Paul De Grande, Boris Devis en Patrick van der Vorst er een nieuwe collega-experte bij: galeriste Sofie Van de Velde. Ook de locatie is nieuw: dit voorjaar passeerden alle stukken in het oud gerechtshof in Hasselt, waar de verkopers hun stuk proberen te slijten in de speciaal door de experten ingerichte kamers.

In 'Stukken van Mensen' grijpen enkele bekende Vlamingen hun kans om een mooi bedrag op te strijken voor hun object. Zo trekken Tom Waes, Luc Appermont, Peter Van Asbroeck, Tiany Kiriloff, Christoff en Lesley-Ann Poppe richting Hasselt. Daarnaast zijn er dit seizoen ook een resem zeer unieke en opvallende stukken die de monden van de experten doen openvallen, zoals dé Colt-revolver van oud-president J.F. Kennedy en een schilderij van Herman Brood. Zullen de kandidaten het spel koelbloedig en slim genoeg spelen om de kamer uit te wandelen met een stevig bedrag? En zullen de dealers elkaar de loef afsteken om het beste, mooiste, duurste en meest exclusieve object binnen te halen?

'Schatten van Mensen' (NIEUW)

In 'Schatten van Mensen' volgt VIER de experten uit 'Stukken van Mensen' bij hun dagdagelijkse bezigheden. De kijkers krijgen een unieke inkijk in het leven, maar vooral het werk van vier bevlogen mensen met een passie voor opmerkelijke voorwerpen, kunst of antiek. Bie Baert en Boris Devis trekken op schattenjacht richting Frankrijk. Patrick van der Vorst neemt iedereen mee naar Schotland om er het domein van de Duke of Buccleugh te ontdekken. Paul De Grande opent zijn prachtige kasteel in Snellegem voor het grote publiek. Bijzondere locaties, unieke ontmoetingen en verrassende objecten: dat is Schatten van Mensen.

'De Ambassade' (NIEUW)

In alle uithoeken van de wereld is er een Belgische ambassade of een consulaat. Of onze landgenoten nu wonen, werken, of als toerist verblijven in het buitenland, de ambassadeurs en consuls zijn de steun en toeverlaat voor iedere Vlaming. Ze waken over hun welzijn en hun veiligheid, ze zorgen voor administratieve hulp in geval pech, ze ondersteunen hen bij mijlpalen in hun leven en ze staan ook paraat wanneer ergens ter wereld het noodlot toeslaat. 8 afleveringen lang volgen we de verhalen van Vlamingen in nood, die zich richten tot de ambassade om hun problemen van de baan te helpen. Of het gaat om het verlies of diefstal van documenten, een geboorte, een huwelijk, een overlijden, een natuurramp of een terroristische aanslag. De ambassade staat dag en nacht klaar.

'De Ambassade' laat zien hoe het er aan toe gaat in vijf wereldsteden: het consulaat-generaal in New York, de ambassade in de Keniaanse miljoenenstad Nairobi, het consulaat-Generaal in het Braziliaanse Rio De Janeiro, het consulaat in de Spaanse toeristenmagneet Barcelona en de ambassade in Bangkok, de exotische hoofdstad van Thailand.

'De Sollicitatie' (TWEEDE SEIZOEN)

Een sollicitatigesprek: heel veel Vlamingen krijgen ermee te maken en voor velen onder hen is het zelfs één van de spannendste momenten uit hun leven. 'De Sollicitatie' zit in het tweede seizoen opnieuw dicht op de huid van de werkgevers en potentiële werknemers. Discreet opgestelde onbemande camera's registreren het levensbelangrijke gesprek en zoomen in op de nervositeit, de uitschuivers en de gloriemomenten. De VIER-kijker volgt de kandidaten van begin tot einde zowel vóór, tijdens als na het sollicitatiegesprek. In elke aflevering werven twee bedrijven iemand aan uit een poule van vier sterke kandidaten. Het duurt slechts 10 seconden om een eerste indruk te maken, maar gelukkig krijgen de sollicitanten één uur de tijd om hun vakkennis, talenten en passie voor de job uit de doeken te doen en hun toekomstige werkgever te overtuigen.

'De Sollicitatie' ontvangt een brede waaier een bedrijven en werkzoekenden in een gezellige kantoorruimte: van een stijlvol marketing- en communicatiebureau dat op zoek is naar een planning officer tot een kapsalon dat de geknipte kapster hoopt te strikken. Elke kandidaat - jong of oud, ervaren of niet - maakt kans op de job, maar wie legt uiteindelijk het beste gesprek af?

'Sports Late Night'

Ook in het weekend blijft VIER lokaal aanwezig met voetbal. Op vrijdag, zaterdag en zondag staan de samenvattingen en analyses van de wedstrijden uit de Jupiler Pro League centraal in 'Sports Late Night'. Op vrijdag en zaterdag overlopen Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys alle matchen, doelpunten en betwistbare fases van de dag. Op zondag is het programma dé afsluiter van een weekend vol voetbal met uitgebreide analyses van de wedstrijden van de dag en het voorbije sportweekend samen met voetbalexpert en analist Geert De Vlieger en verschillende bekende voetbalgasten. 'Sports Late Night' volgt ook de Belgen in het buitenland op de voet en zorgt voor een overzicht met alle hoogtepunten van wedstrijden uit de Engelse, Spaanse, Duitse en Italiaanse competitie.

Champions League

Koning Voetbal scoort op VIER ook met internationaal voetbal van de bovenste plank in de UEFA Champions League. De knock-outfase van het kampioenenbal is in het voorjaar op dinsdag live te volgen op de zender, met telkens ook de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden van die dag.

Club Brugge mag dan wel uitgeschakeld zijn, er blijven nog steeds 14 Belgen over in het prestigieuze toernooi: Toby Alderweireld, Jan Vertonghen & Mousa Dembélé (Tottenham) Kevin De Bruyne & Vincent Kompany (Manchester City), Romelu Lukaku & Marouane Fellaini (Manchester United), Axel Witsel (Borussia Dortmund), Thomas Vermaelen (Barcelona), Thomas Meunier (PSG), Simon Mignolet & Divock Origi (Liverpool), Thibaut Courtois (Real Madrid) en Jason Denayer (Olympique Lyon). Wie steekt de Beker met de Grote Oren in de lucht?

'Dancing With The Stars' (TWEEDE SEIZOEN)

Wie wordt de opvolger van James Cooke? Ook dit jaar gaat VIER op zoek naar de best dansende BV in het tweede seizoen van 'Dancing With The Stars'. In deze uitdagende show gaan een resem bekende gezichten het dansavontuur van hun leven aan. Welk koppel waagt zich het verst, durft alles los te gooien en danst zich naar de volgende ronde? Of de BV’s nu hun beste moves uit freestyle, modern of jazz demonstreren, de jury verwacht niets minder dan het niveau van een vette videoclip. De jury en de kijkers thuis beslissen uiteindelijk wie hen het meest heeft kunnen verleiden.

'Expeditie Robinson' (TWEEDE SEIZOEN)

Ook 'Expeditie Robinson' staat klaar met een tweede seizoen. Het meest confronterende survivalprogramma ter wereld laat opnieuw kandidaten los op een onbewoond eiland, waar enkel de wet van de sterkste geldt. De kandidaten gaan een maand lang de bikkelharde strijd aan met zichzelf, elkaar én de natuurelementen. De inzet? Een geldbedrag van 25.000 euro.

'De Slimste Mens ter Wereld' (ZEVENTIENDE SEIZOEN)

Ook de best bekeken quiz van Vlaanderen komt terug in 2019. Een dagelijks doch immer spannend gevecht tussen drie prominenten in een arena van weten, wagen en winnen. Dagelijks de tranen van en voor een gesneuveld soldaat. Dagelijks de bloeddorst van de nieuwkomer in het veld. Want de laatste overlevende mag zich een jaar lang ‘de slimste mens ter wereld’ noemen. Opperquizmaster Erik Van Looy maakt zich alvast op voor het zeventiende seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld'.

'Bake Off Vlaanderen' (DERDE SEIZOEN)

De iconische witte 'Bake Off'-tent strijkt ook dit jaar neer in Vlaanderen. Tien gepassioneerde thuisbakkers nemen het acht weken lang tegen elkaar op in de strijd om de titel van meest getalenteerde thuisbakker van Vlaanderen. Wim Opbrouck zorgt als gastheer opnieuw voor de kers op de taart, hofleverancier-patissier Herman Van Dender en culinair auteur en food historica Regula Ysewijn zijn weer van de partij als jury.

'De Mol' (ZEVENDE SEIZOEN)

Tien onbekende Vlamingen, Gilles De Coster en met hen ook maar liefst een miljoen trouwe mollenvangers, maken zich op voor een nieuwe 'De Mol'. Van Zuid-Afrika over Mexico graaft De Mol zich voor dit nieuwe seizoen een weg naar het oosten: 'De Mol Vietnam'. Dwars doorheen dit prachtige land en in vele Vlaamse huiskamers start de spannendste zoektocht van het voorjaar. Onderweg moeten de kandidaten slagen in zoveel mogelijk opdrachten, want alleen zo kunnen ze geld verdienen. Maar ze moeten elkaar zoveel mogelijk in de gaten houden, want in hun midden huist een sluwe saboteur. De mol. En die doet niets liever dan de groepen tegenwerken.

'Café De Mol'

Ook 'Café De Mol' keert terug om de mollenjacht in Vlaanderen officieel te openen en wekelijks op zoek te gaan naar de man of vrouw die iedereen weet te misleiden. Gilles Van Bouwel en Elodie Ouedraogo gaan wekelijks op zoek naar de man of vrouw die iedereen weet te misleiden.

ZES blijft in 2019 'USA, All Day' met de beste films en series uit de USA

Ook dit jaar brengt ZES een overzicht van alle highlights en kippenvelmomenten uit de prestigieuze awardshow van de OSCARS©. In opbouw naar de spannende uitreiking staan er een week lang films op het menu die ooit één of meerdere OSCARS© in de wacht wisten te slepen.

Naast die bekroonde films serveert ZES wekelijks de gekende filmcocktail van blockbusters, klassiekers en actiefilms. Topfilms als 'Pearl Harbor', 'Pacific Rim', 'When Harry met Sally' en 'Clash of the Titans' zijn er maar enkele van.

Maar natuurlijk ook dikke fun voor de seriekijkers, want zij krijgen gloednieuwe afleveringen van de topseries 'Blindspot', 'The Blacklist' en 'Blue Bloods' voorgeschoteld. Maar naast de gekende successen starten ook twee nieuwe misdaadreeksen: het komische 'Rush Hour' en dramatische 'Animal Kingdom'. Bingewatchen doen we nog steeds in het weekend. Met popcorn in de zetel voor crime-marathons van o.a. 'NCIS', 'NCIS LA' en 'Hawaii Five-O'.

En verder dit voorjaar mag je je verwachten aan een Supermaand: 'Superheroes' en 'Supernatural'. Elke dag, een hele maand lang. In de spotlight staan gloednieuwe afleveringen van 'Supergirl', 'Legends of Tomorrow', 'Supernatural' en 'Gotham'. Maar ook toppers als 'The Conjuring', 'Green Lantern', 'Superman Returns' en 'Catwoman'.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord