Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ZENDER nieuws
#61
Dat schaduwmeisje is ondertussen 52 jaar.
Antwoord
#62
Dertigers krijgt ook vervolg
Antwoord
#63
(19-01-2019, 21:31)natte schreef: Dertigers krijgt ook vervolg

vind da niet goed, 1 aflevering gekeken en gestopt, had nochtans al 8 afleveringen staan om te kijken.
heb iets veel beter staan dat spannender is dat op Play more cinema speelt van serie.

the truth about harry quebert affair,
super goeie serie en spannend tot de laatste seconde, en waneer je denkt die is het dan keert het verhaal helemaal dat de schuldige van de moord op dat meisje iemand anders is.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#64
Lig dan in bed moet elke dag werken
Antwoord
#65
(20-01-2019, 17:40)natte schreef: Lig dan in bed moet elke dag werken

Er bestaat zoiets als opnemen ook.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#66
ook geen tijd moet dan voor kids zorgen heb niks meer en eerlijk lig er niet meer wakker van en vrouwke content iedereen content
Antwoord
#67
ZES

In opbouw naar de spannende uitreiking van de OSCARS© staan er vanaf maandag 18 februari enkel en alleen maar films die ooit één of meerdere OSCARS© in de wacht wisten te slepen op het menu van ZES.

Van de winnaars in de categorie van ‘Beste Film’ tot de winnaars in de categorie voor ‘Beste Muziek’, allemaal krijgen ze hun moment van glorie. Elke dag - van maandag 18 februari tot en met dinsdag 26 februari - shinen de grootste sterren in maar liefst negen films op het televisiescherm: 'Dead Man Walking' (18/2), 'The Alamo' (19/2), 'The Silence of the Lambs' (20/2), 'Thelma & Louise' (21/2), 'The Hurt Locker' (22/2), 'The Blind Side' (23/2), 'Black Hawk Down' (24/2), 'Good Will Hunting' (25/2) en 'Birdman' (26/2).

Op woensdag 27 februari brengt ZES ook dit jaar een overzicht van alle highlights en opvallendste momenten uit de prestigieuze awardshow. De ceremonie zelf vindt plaats op 24 februari in het Dolby Theatre in Hollywood.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#68
ken die truuk van veronica waaw factor en dan allemaal ouwe chacha films uitzenden
Antwoord
#69
VIER

Peter De Clercq én Seppe Nobels gaan ook dit jaar weer op zoek naar de beste grillers van Vlaanderen. Daarom hebben ze tijdens een grootse auditie-aflevering 30 duo's uitgenodigd in de citadel van Diest.

De kandidaten zijn van héél diverse pluimage: naast de obligate foodies staan er onder meer Turkse zusjes, biker girls, oma’s, rockers, advocaten, uitvinders, evangelische christenen en Filipijnse vriendinnen op het plein.

En wie zijn uiteindelijk de tien duo’s… die naar de Grillmasterkeuken in het Sint-Jansbergklooster van Zelem mogen? OOK IN DE BUURT VAN DIEST Idea

Daar worden ze dan de volgende weken gecoacht door de topchefs, krijgen ze Gert Verhulst, Luc Appermont, Bart Kaëll, Stefaan Degand, Regi, de familie Verheyen, Stephanie Coorevits, Anne-Sophie Balsing en Roel Vanderstukken op bezoek tijdens hun culinaire wereldreis door Vlaanderen.

'Grillmasters', vanaf woensdag 15 mei om 20.35 uur op VIER.
Antwoord
#70
VIER

Vanaf maandag 27 mei gaan deze tien Vlaamse en Nederlandse singles op zoek naar ware liefde. De Islanders brengen zes weken door in een prachtige, luxueuze villa op Gran Canaria.

Ze zijn op zoek naar hun perfecte match, maar zoals wel vaker loopt de zoektocht naar the one zelden over rozen. De singles moeten namelijk niet alleen de harten van hun mogelijke partner veroveren maar ook die van de kijkers. Zij bepalen welke deelnemers in de show blijven, maar ook welk stel ze willen kronen tot het sterkste koppel van het eiland.

Kaat, Sebastiana, Stenn, Aleksandra, Jarne, Matthy, Noa, Chey, Lotte en Martin zullen vanaf maandag 27 mei dagelijks op VIER te zien zijn en checken zich nu al in voor Bestemming: Ware Liefde.

JARNE (24, Sint-Truiden): 'Zij mag de broek dragen, maar ik beslis de kleren.'

De 24 jarige app-verkoper Jarne, is blij als de wekker ’s ochtends gaat en hij aan de dag kan beginnen. Jarne profiteert van het leven. Hij is uiteraard op zoek naar de liefde en date graag. Het is de eerste zomer dat hij vrijgezel is. Zijn ideale vrouw is een natuurlijke schone: knap, groot, slank en met lang haar. Qua karakter zoekt hij een fatsoenlijke vrouw die uitdagend, intimiderend, klassevol, zelfzeker en intelligent is. Ze moet iets te vertellen hebben. Ze moet niet per se gestudeerd hebben maar wel verstandig zijn. Dat gaat vast lukken op 'Love Island'...

KAAT (25, Antwerpen): 'Ik vind het leuk als mannen een beetje moeten jagen.'

De 25 jarige studente communicatie Kaat, draagt het hart op de tong. Kaat is het 'hard- to- get'-type. Mannen moeten haar versieren en niet andersom. Ze vindt zichzelf ongeduldig en zoekt een man die haar hierin wat kan temperen. 'Love Island' ziet Kaat als een kans die met een reden op haar pad terecht is gekomen. Veel eisen heeft ze niet , behalve dan, dat een man humor moet hebben en hij moet ook echt wel een goeie babbel hebben, anders raakt Kaat snel verveeld. Ze is helemaal klaar voor 'Love Island' en de liefde!

SEBASTIANA (23, Aartselaar): 'Ik val op karakter. Voor mij hoeven al die spierbundels niet per se.'

Deze 23 jarige - naar eigen zeggen - extreme betweter, heeft altijd gelijk, ook als dat niet zo is. Ze is klaar met de bad boys, waar ze tot nu toe altijd op viel.. Hij moet wel macho zijn maar absoluut geen ja knikker want ze wilt wel dat een man haar op haar plaats kan zetten, aan een ja- knikker heeft ze geen boodschap. Verder heeft ze geen behoefte aan een spierbundel die gaat feesten en vijf andere meisjes heeft. Ze hoopt dan ook op 'Love Island' eindelijk de ware tegen te komen.

STENN (19, Antwerpen): 'Ik ben op zoek naar een warm, lief en loyaal meisje.'

De 19 jarige Stenn is nu ongeveer een jaar single. Zijn langste relatie duurde een jaar. Hij valt steeds op brunettes, maar ziet zichzelf eigenlijk later met een blonde vrouw met blauwe ogen, vermits hij wil dat zijn kinderen op hem lijken. Zijn toekomstige vriendin moet een klein beetje kleiner zijn dan hem en mag tattoos hebben. Hij houdt niet van neplippen en een grote kont. Hopelijk heeft 'Love Island' het perfecte totaalpakket voor Stenn in de aanbieding. Stenn doet graag moeite voor een meisje, want als dat gemakkelijk gaat en hij heeft haar al de eerste nacht in zijn bed, dan denkt hij toch achteraf van: nee, dat is het niet.

ALEKSANDRA (24, Sint-Niklaas): 'Ik hoop op 'Love Island' de liefde van mijn leven te vinden.'

Aleksandra is momenteel 2 jaar single. En naar eigen zeggen, is ze zwaar op zoek naar de liefde, ook al weet ze, dat zoeken naar de liefde eigenlijk fout is. Hij moet wel met haar moeder overweg kunnen, want zij is bijzonder belangrijk voor deze 24 jarige schone met Pools-Italiaanse roots. Ze mag graag flirten in de nabijheid van mannen en kan goed smooth talk’en. Aleksandra is een fysiek persoon en pakt al snel eens iemand vast, zonder dat dat meer betekent. Verder wil ze graag een grote man maar eindigt ze altijd met een kleine. Haar droomman moet werken zodat ze samen een mooi inkomen hebben en een toekomst kunnen opbouwen. Ze hoopt op 'Love Island' eindelijk de grote man met een leuke job tegen te komen.

LOTTE (22, Amstelveen)

Deze 22 jarige voormalig prof tennister is naarstig op zoek naar de ware. Door haar topsport bestaan heeft ze domweg geen tijd gehad om een leuke vent aan de haak te slaan. Ze zoekt een man met een strak lijf en een stralende glimlach maar, ze mogen vooral niet arrogant en egocentrisch zijn. Lotte noemt zichzelf een grote flirt en kan niet wachten om dit in te zetten op Love Island. Kom maar door met die mannen! Voor haar mag 'Love Island' best een Love game zijn, maar dan wel eentje met winst.

MARTIN (22, Londen)

De 22 jarige Martin is professioneel bokser en model. Martin heeft één grote droom, en dat is om wereldkampioen boksen te worden. Hoezeer hij zijn tegenstanders in de ring ook verrot slaat, kan niets of niemand hem boos maken. Ondanks dat hij genoeg aandacht krijgt van vrouwen, is Martin nog steeds single en naar eigen zeggen komt dat, omdat hij de ware nog niet heeft ontmoet. Op 'Love Island' hoopt Martin de vrouw van zijn dromen tegen te komen. Veel eisen heeft hij niet, maar een strak gebit en volle lippen kan hij erg waarderen.

MATTHY (26, Oisterwijk)

Met zijn 1 meter 92, is de 26 jarige Matthy, die ook wel bekend staat als DJ JeMatthy. misschien een grote jongen, maar hij heeft ook een gevoelige kant. Al uit hij deze niet graag. Matthy is nu ruim een half jaar vrijgezel en dat is volgens hem genieten voor gevorderden geweest. Hij is daar nu wel klaar mee en kan niet wachten op de ware liefde. Op 'Love Island' hoopt hij op een sportieve vrouw met een grote mond. Ze moet wel openstaan voor het dorpsleven, want Matthy is niet van plan om zijn woonplaats Oisterwijk te verlaten. Een voordeel: een huis heeft hij al, dus ze kan zo bij hem intrekken.

NOAH (22, Amsterdam)

De 22 jarige single en vlotte babbelaar Noah windt met zijn small talk de vrouwen om zijn vinger. Noah wil graag de man zijn in een relatie. Maar, hij heeft ook een vrouwelijke kant. Zo vindt hij niet erg, om uren te kletsen met een rood wijntje erbij. Op 'Love Island' hoopt Noah de liefde van zijn leven tegen te komen, behalve dat ze van rode wijn moet houden, zoekt hij een vrouw met het liefst: een warm gezicht en een zandloperfiguur. Noah staat te trappelen om op 'Love Island' zijn babbel skills in de strijd te gooien.

CHEY (24, Amsterdam)

Professioneel model Chey, reist voor haar werk de hele wereld over, maar als vrijgezel is ze toch wel ongelukkig. Haar liefdesleven? Dat omschrijft ze zelf als ‘alleen’. Qua mannen, zegt de 24 jarige Chey over zichzelf, dat ze echt heel kieskeurig is en daar wil ze van afstappen. Ze heeft natuurlijk wel zo haar voorkeuren: hij moet sportief zijn, maar té opgepompt daar houdt ze niet van. Het zou ook fijn zijn als hij van appen en facetimen houdt want, Chey is door haar werk, niet vaak thuis op de bank te vinden. Verder is iemand met lelijke tanden en weinig inhoud kansloos voor deze natural beauty. Hopelijk brengt 'Love Island' de ideale man voor Chey.

'Love Island', vanaf maandag 27 mei dagelijks op VIER.
Antwoord