Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zender van de maand Mei (een dode mus)
#1
RTL Crime is de zender van de maand mei
Maar dan alleen via de app....

bron: canaldigitaal.nl

Ben jij een detective in de dop? Een forensisch expert to-be? Dan is mei jouw maand, want RTL Crime is deze maand gratis te zien bij Canal Digitaal. Deze zender, die normaal gesproken in het Familie HD-pakket zit, kijk je een maand lang via de Canal Digitaal TV App.

Ook kun je deze maand een iPad winnen! Doe mee aan de prijsvraag in dit blog en maak kans op een aantal mooie prijzen.

RTL Crime

Non-stop detectiveseries kijken: dat doe je bij RTL Crime. Spannende moordzaken, criminele ontdekkingen, inspecteurs en rechercheurs die tot het uiterste gaan om de dader te vinden …
Wij zetten de drie programma’s die je deze maand niet mag missen voor je op een rij. Pak je forensisch onderzoekskit er maar bij!
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
tja vele satters hebben dus pech als ze de app niet gebruiken bij mij andersom gebruik alleen app nog
Antwoord
#3
Canal Digitaal werkt hard aan allerlei technische verbeteringen en dat merk je! Je kijkt nu met de Canal Digitaal TV App op maar liefst 5 schermen tegelijk. Daarnaast hebben we de Smart TV App geschikt gemaakt voor nog meer tv-merken. En naast de spannende gratis zender van de maand RTL Crime zijn er nog meer nieuwe zenders om lekker voor te gaan zitten.

Op 5 schermen tegelijk kijken

Met de Canal Digitaal TV App mis je niks van alle mooie sportmomenten of je favoriete serie. Je kijkt nu op maar liefst 5 schermen tegelijk, in alle EU-landen. Dus geniet via je laptop, telefoon of tablet van de Giro terwijl je partner Duncan op het Songfestival toejuicht en je kinderen wegdromen bij een leuke kinderfilm. Iets gemist? Dan kijk je het gewoon terug.

Nieuwe zenders!

NPO 1 extra is nu onderdeel van alle Canal Digitaal-abonnementen. Ook hebben we Playboy TV toegevoegd aan onze zenderlijst, te bekijken met je HD-ontvanger als je interactief kijkt of via live.tv. Kan je niet interactief kijken? Sluit je MZ-101 of MP-201 aan op het internet met een UTP-kabel. De muziek en humor van TV 538 bekijk je voortaan ook via de Canal Digitaal TV App. L1 is nu als radiozender beschikbaar via de schotel. En met MyZen TV heb je de hele dag toegang tot programma's waarin balans, rust en innerlijke kalmte centraal staan. Heb je geen toegang tot MyZen TV? Pas je zender­pakket aan naar het Entertainment HD-pakket.

Smart TV App op nog meer tv’s

De Canal Digitaal Smart TV App is nu op nog meer merken te gebruiken, waaronder JVC, Toshiba, Telefunken en Hitachi (modellen vanaf november 2017). Op Samsung-smart-tv’s is de app zowel via internet als met het satellietsignaal te gebruiken, de LG-versie werkt alleen in combinatie met internet. Binnenkort veranderen we het startscherm, zodat je nog makkelijker kan navigeren tussen alle programma’s en films.

Menu-aanpassing

Het menu van de HD-ontvangers M7 MZ-101, MP-201 en dat van de Smart TV App is aangepast. Het menu wordt nu verticaal weergegeven in plaats van horizontaal. Zo kan je alle menu-items in een oogopslag zien.
Antwoord